Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    OK :) czyli jutro testujesz moze jakos wytrzymamy :D :P

damy rade:) a dziś ktoś jeszcze testuje????

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dobra pracuje do 17:00 kupię test 10 - zatestuje jak wróce a co mi tam

cati, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ara, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    damy rade:) a dziś ktoś jeszcze testuje????
    My wszystkie razem z toba :D :) fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora :D 3
    Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika :(((((
    Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:45

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ja jestem z Tobą, cokolwiek zadecydujesz....ale ja bym siknęła jutro rano:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    My wszystkie razem z toba :D :) fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora :D 3
    Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika :(((((
    Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ? :D
    Jestem jak Chuck Norris :D. Przerzuciłam się na laptopa i cyrki się dzieją :/.

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jestem jak Chuck Norris :D. Przerzuciłam się na laptopa i cyrki się dzieją :/.
    hahaha :P chuck norris <3

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Malenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
    O to to :D Ja rozmawiałam z panią w aptece i poradziła mi żeby te kapsułki sobie wlewać pod język, bo podobno lepiej się wchłania :) Z chińskiej medycyny będę brała znów Donga no i jeszcze dostałam zestaw witamin dla kobiet starających się o dziecko. Do tego mam półwytrawne czerwone wino więc cycki do góry, coco jumbo i do przodu :P

MANIEK, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja się zastanawiam, która z Was rozbije 3000 :)
    ja chcę 300 znaczy 3000 - THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAA :P

wiem wiem, Sparta to było 300 ale co tam 3000 też można :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:08

nick nieaktualny, Anuśka, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Oj Maniek,już odliczam godziny do ujrzenia Twoich dwóch kreseczek :)

Aniu- ech przemyśl tę sprawę z klientem, za dużo Cię to kosztuje.

Marnut..mam nadzieję, że gula zniknie :)

A ja czekam na testowanie, ale zrobie dopiero przed zabiegiem zębowym, żeby wrazie czego odmówić..och mam nadzieję, że tak będzie.

W zeszłym miesiącu po owulacji, aż do testowania miałam mdłości i w tym cyklu to samo..to chyba oznacza, że czegoś mam za dużo, czy to sprawka braku pęcherzyka żółciowego. Jak myślicie?

Neukowa- dziewczyno dbaj o siebie! Co to znaczy, że raport dla szefa ważniejszy...śpij dziewczyno i odpoczywaj :)

Miłego dnia!

Ania_84 lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D nooo ale w PL i tak dluzej macie jasno :)
    ja w porach zimowych , tu slonce wstaje o 11 a zachodzi o 14:30 - to ja dopiero mam krótki dzien .... :/

a tu sie wycwanili :) mozna kupic lampe uv ktore imituje promienie sloneczne = w wiekszosci tarasow balkonow oraz w lazienkach taka lampę maja .
    a czemu ? bo w norwegii mozna dostac depresji zimowej widząc tylko przez chwile slonko.. a juz nie mwoiac o tych którzy pracuja w jakis fabrykach i slonca w zime nie widza :(

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    mdłości nadal męczą ale jakoś do nich przywykam pomału :)
    mała w przedszkolu a ja stram sie popracować w domku conieco :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia - napisalam ci cos pod kalendarzem twoim. ;)
    i masz cos nie tak z linkiem od paseczka z ovufrenda :D bo sie chyba nie skopiowal caly i masz tylko obrazek :)

Biedronka :) milo cie widziec.

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati jak sie czujesz???
    u mnie 6 dni mniej niż wykazuje suwaczek wiec dziś mam równo 7tydzien hehehe

MANIEK, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo mialysmy w tym samym dniu owulacje :) i dlatego dokladnie jest 7 tydz :))

Dobrze sie czuje , czasem zawroty glowy troche mnie kladą , ale tak to nie narzekam. Mdlosci pod wieczor chyba najsilniejsze. z rana tylko sniadanie kiepsko przechodzi . brzuszek na dole sie ladnie zaokrąglil :) nie mieszcze sie w swoje jeansy . Dobrze ze mam jedna pare na gumke i to rozmiar M to z dupy mi nie spadna :P Jem duzo ryb , witaminki wcinam , owoce warzywa .
    Kawy i coli nie pije chodz mnie ciagnie....
    A no i dziewczyny ostatnio na cytrusy mnie skusily teraz bez mandarynek nie moge sie obejsc :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Cati jak sie czujesz???
    u mnie 6 dni mniej niż wykazuje suwaczek wiec dziś mam równo 7tydzien hehehe
    Biedra ale ten czas leci :) Jż 7tc o.O

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - jeśli interesujesz się akupunkturą to próbuj łapać Psotkę, o ile dobrze pamiętam ona z tego korzystała. Za to Donga próbowała tu chyba większość ;). Dobry namiar dostałam kiedys od Czarnuli, ale będę mogła go poszukać dopiero wieczorkiem

Malenq - podobnie jak Tobie radzimy nie czytać internetów, tak chyba swojemu mężowi będziesz musiała ograniczyć książki ;).

Właśnie stworzyłam teorię na temat bólu miesiączkowego. Nie wiem czy zauważyłyście, po zaznaczeniu jakiegoś "nieciążowego" objawu np. bólu gardła, pojawia się informacja, że takie objawy odnotowała taka sama ilość dziewczyn w ciąży jak i tych nie w ciąży. I 0 pkt. A za ból miesiączkowy punkty są :P. Wobec tego wnioskuję, że takie bóle ma więcej kobiet w ciąży niż te, do których przychodzi @.
    Tym samym bóle miesiączkowe są niezłym objawem ciąży. Co było do udowodnienia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:20

nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem musialam troche ochlonac :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    juz jestem musialam troche ochlonac :)
    Aniu wiem, że "to nie takie proste", ale też prawda jest taka, że stres, nerwy, przemęczenie nie jest wart żadnej kasy (no, może prawie żadnej, ale nie mówimy chyba o milionach :P)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie :)
    w sumie samo sie nasunelo
    dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie :P

wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu :)
    fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..

a z tej szkoly .. to ulga ;) wystawie im rachunek :D i baju baj :D

Anuśka, nick nieaktualny, Lena83 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie :)
    w sumie samo sie nasunelo
    dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie :P

wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu :)
    fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..

a z tej szkoly .. to ulga ;) wystawie im rachunek :D i baju baj :D
    Ooooo bardzo fajnie Ci się rozwiązanie samo pojawiło :) Mam tylko nadzieję że lekarze lepiej płacą niż ta szkoła ;) Bo pamiętam że tam różnie bywało z płatnościami...

‹‹ 2956 2957 2958 2959 2960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ