My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
My wszystkie razem z tobaMANIEK wrote:damy rade:) a dziś ktoś jeszcze testuje????
fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora
3
Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika
((((
Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem jak Chuck Norriscati wrote:My wszystkie razem z toba
fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora
3
Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika
((((
Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ?
. Przerzuciłam się na laptopa i cyrki się dzieją
.
-
O to tomarissith wrote:Malenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
Ja rozmawiałam z panią w aptece i poradziła mi żeby te kapsułki sobie wlewać pod język, bo podobno lepiej się wchłania
Z chińskiej medycyny będę brała znów Donga no i jeszcze dostałam zestaw witamin dla kobiet starających się o dziecko. Do tego mam półwytrawne czerwone wino więc cycki do góry, coco jumbo i do przodu
MANIEK, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja chcę 300 znaczy 3000 - THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAMalenq wrote:a ja się zastanawiam, która z Was rozbije 3000

wiem wiem, Sparta to było 300 ale co tam 3000 też można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:08
nick nieaktualny, Anuśka, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Oj Maniek,już odliczam godziny do ujrzenia Twoich dwóch kreseczek
Aniu- ech przemyśl tę sprawę z klientem, za dużo Cię to kosztuje.
Marnut..mam nadzieję, że gula zniknie
A ja czekam na testowanie, ale zrobie dopiero przed zabiegiem zębowym, żeby wrazie czego odmówić..och mam nadzieję, że tak będzie.
W zeszłym miesiącu po owulacji, aż do testowania miałam mdłości i w tym cyklu to samo..to chyba oznacza, że czegoś mam za dużo, czy to sprawka braku pęcherzyka żółciowego. Jak myślicie?
Neukowa- dziewczyno dbaj o siebie! Co to znaczy, że raport dla szefa ważniejszy...śpij dziewczyno i odpoczywaj
Miłego dnia!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nooo ale w PL i tak dluzej macie jasno 
ja w porach zimowych , tu slonce wstaje o 11 a zachodzi o 14:30 - to ja dopiero mam krótki dzien ....
a tu sie wycwanili
mozna kupic lampe uv ktore imituje promienie sloneczne = w wiekszosci tarasow balkonow oraz w lazienkach taka lampę maja .
a czemu ? bo w norwegii mozna dostac depresji zimowej widząc tylko przez chwile slonko.. a juz nie mwoiac o tych którzy pracuja w jakis fabrykach i slonca w zime nie widza
-
bo mialysmy w tym samym dniu owulacje
i dlatego dokladnie jest 7 tydz
)
Dobrze sie czuje , czasem zawroty glowy troche mnie kladą , ale tak to nie narzekam. Mdlosci pod wieczor chyba najsilniejsze. z rana tylko sniadanie kiepsko przechodzi . brzuszek na dole sie ladnie zaokrąglil
nie mieszcze sie w swoje jeansy . Dobrze ze mam jedna pare na gumke i to rozmiar M to z dupy mi nie spadna
Jem duzo ryb , witaminki wcinam , owoce warzywa .
Kawy i coli nie pije chodz mnie ciagnie....
A no i dziewczyny ostatnio na cytrusy mnie skusily teraz bez mandarynek nie moge sie obejsc
-
Mari - jeśli interesujesz się akupunkturą to próbuj łapać Psotkę, o ile dobrze pamiętam ona z tego korzystała. Za to Donga próbowała tu chyba większość
. Dobry namiar dostałam kiedys od Czarnuli, ale będę mogła go poszukać dopiero wieczorkiem
Malenq - podobnie jak Tobie radzimy nie czytać internetów, tak chyba swojemu mężowi będziesz musiała ograniczyć książki
.
Właśnie stworzyłam teorię na temat bólu miesiączkowego. Nie wiem czy zauważyłyście, po zaznaczeniu jakiegoś "nieciążowego" objawu np. bólu gardła, pojawia się informacja, że takie objawy odnotowała taka sama ilość dziewczyn w ciąży jak i tych nie w ciąży. I 0 pkt. A za ból miesiączkowy punkty są
. Wobec tego wnioskuję, że takie bóle ma więcej kobiet w ciąży niż te, do których przychodzi @.
Tym samym bóle miesiączkowe są niezłym objawem ciąży. Co było do udowodnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:20
nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Aniu wiem, że "to nie takie proste", ale też prawda jest taka, że stres, nerwy, przemęczenie nie jest wart żadnej kasy (no, może prawie żadnej, ale nie mówimy chyba o milionachAnia_84 wrote:juz jestem musialam troche ochlonac

)
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie

w sumie samo sie nasunelo
dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie
wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu
fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..
a z tej szkoly .. to ulga
wystawie im rachunek
i baju baj
Anuśka, nick nieaktualny, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Ooooo bardzo fajnie Ci się rozwiązanie samo pojawiłoAnia_84 wrote:wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie

w sumie samo sie nasunelo
dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie
wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu
fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..
a z tej szkoly .. to ulga
wystawie im rachunek
i baju baj 
Mam tylko nadzieję że lekarze lepiej płacą niż ta szkoła
Bo pamiętam że tam różnie bywało z płatnościami...