My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:damy rade:) a dziś ktoś jeszcze testuje????
fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora
3
Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika((((
Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:My wszystkie razem z toba
fajnie ze jednak zdecydowalas sie zrobic tesciora
3
Momo miala jutro testowac , ale widze ze juz zatestowala dzis i ma minusika((((
Mamutek - tak lubisz ten post ze az polubilas 2 x ?. Przerzuciłam się na laptopa i cyrki się dzieją
.
-
marissith wrote:Malenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
Ja rozmawiałam z panią w aptece i poradziła mi żeby te kapsułki sobie wlewać pod język, bo podobno lepiej się wchłania
Z chińskiej medycyny będę brała znów Donga no i jeszcze dostałam zestaw witamin dla kobiet starających się o dziecko. Do tego mam półwytrawne czerwone wino więc cycki do góry, coco jumbo i do przodu
MANIEK, marissith, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:a ja się zastanawiam, która z Was rozbije 3000
wiem wiem, Sparta to było 300 ale co tam 3000 też możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:08
Mona_M, Anuśka, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Oj Maniek,już odliczam godziny do ujrzenia Twoich dwóch kreseczek
Aniu- ech przemyśl tę sprawę z klientem, za dużo Cię to kosztuje.
Marnut..mam nadzieję, że gula zniknie
A ja czekam na testowanie, ale zrobie dopiero przed zabiegiem zębowym, żeby wrazie czego odmówić..och mam nadzieję, że tak będzie.
W zeszłym miesiącu po owulacji, aż do testowania miałam mdłości i w tym cyklu to samo..to chyba oznacza, że czegoś mam za dużo, czy to sprawka braku pęcherzyka żółciowego. Jak myślicie?
Neukowa- dziewczyno dbaj o siebie! Co to znaczy, że raport dla szefa ważniejszy...śpij dziewczyno i odpoczywaj
Miłego dnia!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nooo ale w PL i tak dluzej macie jasno
ja w porach zimowych , tu slonce wstaje o 11 a zachodzi o 14:30 - to ja dopiero mam krótki dzien ....
a tu sie wycwanilimozna kupic lampe uv ktore imituje promienie sloneczne = w wiekszosci tarasow balkonow oraz w lazienkach taka lampę maja .
a czemu ? bo w norwegii mozna dostac depresji zimowej widząc tylko przez chwile slonko.. a juz nie mwoiac o tych którzy pracuja w jakis fabrykach i slonca w zime nie widza -
bo mialysmy w tym samym dniu owulacje
i dlatego dokladnie jest 7 tydz
)
Dobrze sie czuje , czasem zawroty glowy troche mnie kladą , ale tak to nie narzekam. Mdlosci pod wieczor chyba najsilniejsze. z rana tylko sniadanie kiepsko przechodzi . brzuszek na dole sie ladnie zaokrąglilnie mieszcze sie w swoje jeansy . Dobrze ze mam jedna pare na gumke i to rozmiar M to z dupy mi nie spadna
Jem duzo ryb , witaminki wcinam , owoce warzywa .
Kawy i coli nie pije chodz mnie ciagnie....
A no i dziewczyny ostatnio na cytrusy mnie skusily teraz bez mandarynek nie moge sie obejsc -
Mari - jeśli interesujesz się akupunkturą to próbuj łapać Psotkę, o ile dobrze pamiętam ona z tego korzystała. Za to Donga próbowała tu chyba większość
. Dobry namiar dostałam kiedys od Czarnuli, ale będę mogła go poszukać dopiero wieczorkiem
Malenq - podobnie jak Tobie radzimy nie czytać internetów, tak chyba swojemu mężowi będziesz musiała ograniczyć książki.
Właśnie stworzyłam teorię na temat bólu miesiączkowego. Nie wiem czy zauważyłyście, po zaznaczeniu jakiegoś "nieciążowego" objawu np. bólu gardła, pojawia się informacja, że takie objawy odnotowała taka sama ilość dziewczyn w ciąży jak i tych nie w ciąży. I 0 pkt. A za ból miesiączkowy punkty są. Wobec tego wnioskuję, że takie bóle ma więcej kobiet w ciąży niż te, do których przychodzi @.
Tym samym bóle miesiączkowe są niezłym objawem ciąży. Co było do udowodnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:20
Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania_84 wrote:juz jestem musialam troche ochlonac
)
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie
w sumie samo sie nasunelo
dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie
wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu
fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..
a z tej szkoly .. to ulgawystawie im rachunek
i baju baj
Anuśka, Mona_M, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie
w sumie samo sie nasunelo
dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie
wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu
fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..
a z tej szkoly .. to ulgawystawie im rachunek
i baju baj
Mam tylko nadzieję że lekarze lepiej płacą niż ta szkoła
Bo pamiętam że tam różnie bywało z płatnościami...
Ania_84 lubi tę wiadomość