My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ooooo bardzo fajnie Ci się rozwiązanie samo pojawiło
Mam tylko nadzieję że lekarze lepiej płacą niż ta szkoła
Bo pamiętam że tam różnie bywało z płatnościami...
zreszta im szybciej wystawie ja im rachunek i ich rozlicze tym szybciej oni mi placa
Anuśka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy wam pomimo braku wiadomosci tez miga koperta..bo mi juz tak od 2 dni .. co rusz kasuje wiaodmosci i jak mam pusta to i tak mi miga ;/
-
Ania_84 wrote:dziewczyny czy wam pomimo braku wiadomosci tez miga koperta..bo mi juz tak od 2 dni .. co rusz kasuje wiaodmosci i jak mam pusta to i tak mi miga ;/
oo miałam tak przez dłuuugi czas, w końcu wczoraj weszłam we wszystkie możliwe zakładki we wiadomościach i mi się już nie pojawiaale to stan dopiero z wczoraj na dziś, nie wiem co będzie dalej
-
wlansie nic nie mam w skrzynce ;/ przeszlam wszytskie azakldaki ;/
aa zaraz wam pokaze co wczoraj ciotka Ania kupila w przyplywie nie wiem czego bratankowi meza -
nick nieaktualnycati wrote:Misia - napisalam ci cos pod kalendarzem twoim.
i masz cos nie tak z linkiem od paseczka z ovufrendabo sie chyba nie skopiowal caly i masz tylko obrazek
.
Zmieniłam, ale nic się nie zmieniło. Nie pokazuje owul.
Ale i tak będe testować 28.11.a co tam mam 15 testów to se mogę
A może jak jutro będzie utrzymywać się temp. to wówczas zaznaczyAnia_84, cati, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Zmieniłam, ale nic się nie zmieniło. Nie pokazuje owul.
Ale i tak będe testować 28.11.a co tam mam 15 testów to se mogę
A może jak jutro będzie utrzymywać się temp. to wówczas zaznaczy4 temp wysoka
ale dobrze ze zmienilas bo bo albo by ci zaznaczylo przerywana jak mi albo nie wyznaczylo by wcale a po jakims czasie samo by wybralo jaki kolwiek dzien ;P
ps. a co ty masz takie wysokie temp ? -
MANIEK wrote:kiedy będzie 17??????????? a no i jeszcze do gin dzis muszę podjechać po pracy po recepte na euthyrox:) także chwilę trzeba będzie poczekać na tego mojego testa.
osiwieje
napisala bym ze olysieje - ale w sumie nie ma z czego bo wlosow mam 5 na krzyż ;P
MANIEK lubi tę wiadomość
-
cati wrote:
osiwieje
napisala bym ze olysieje - ale w sumie nie ma z czego bo wlosow mam 5 na krzyż ;P
cati, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Biedra ale ten czas leci
Jż 7tc
Oj tak, a ja właśnie zaczynam 6 miesiąc! Jak to leci!
momo ja pamiętam że w cyklu co zaszłam miałam normalnie bóle okresowe i to dużo wcześniej niż zwykle bo już 8 dpo.Ania_84, MANIEK, cati, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie .. co chyba znalazlam rozwiazanie
w sumie samo sie nasunelo
dostalam maila od pani prezes ze szkoly z emam juz sie nie pokazywac na zajeciech..doslownie
wiec moze odczekam jak mi pojdzie w tym miesiacu
fakt ten miesiac byl sciezki kontrole., aktualizacje ofert.. moze to dalo mi tak popalic..
a z tej szkoly .. to ulgawystawie im rachunek
i baju baj
wiem podminowana jestem bo mi z banku dzwonili przed chwilą i ciśnienie podnieśliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
widziałyście to? sówka jest niestety niewidoma, ale oczy ma jakby galaktyki w nich były .... śliczna jest, artykuł o nich pokazał mi się na o2
http://pudelekx.pl/poznajcie-zeusa-slepa-sowke-35472-g5#galeria
onie chce się podgląd zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:24
-
cati wrote:bo mialysmy w tym samym dniu owulacje
i dlatego dokladnie jest 7 tydz
)
Dobrze sie czuje , czasem zawroty glowy troche mnie kladą , ale tak to nie narzekam. Mdlosci pod wieczor chyba najsilniejsze. z rana tylko sniadanie kiepsko przechodzi . brzuszek na dole sie ladnie zaokrąglilnie mieszcze sie w swoje jeansy . Dobrze ze mam jedna pare na gumke i to rozmiar M to z dupy mi nie spadna
Jem duzo ryb , witaminki wcinam , owoce warzywa .
Kawy i coli nie pije chodz mnie ciagnie....
A no i dziewczyny ostatnio na cytrusy mnie skusily teraz bez mandarynek nie moge sie obejscna piątek świeże le zamroziłam
ja tez rano kiepsko wciskam coś potem w ciągu dnia podgryzam owoce, wieczorem jest najgorzej
co do maluszka hmm zastanawiam sie ile urósl od czartku hehehe wtedy usg pokazało 6t1d i miał 4mm hehehe ale lekarz był niemiły wiec nie pytałam o nic teraz jak pójde w przyszłym tyg do swojego to moze uda sie podejrzeć
nio mnie tez cisną spodnie -
nick nieaktualnycati wrote:Bo to jutrzejsza wyznaczy
4 temp wysoka
ale dobrze ze zmienilas bo bo albo by ci zaznaczylo przerywana jak mi albo nie wyznaczylo by wcale a po jakims czasie samo by wybralo jaki kolwiek dzien ;P
ps. a co ty masz takie wysokie temp ?