My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Melenq - mi robili CC w 33 tygodniu bo nie czułam ruchów małej. Okazało sie ze niepotrzebnie.
Wiem ze to słabe pocieszenie ale chce Ci powiedziec przez to ze mamy skłonność jako mamy do pisania najgorszych scenariuszy.
Bedzie dobrze - zobaczysz.
Nie czytaj Google prosze! Nie wyrzucaj sobie bo nie masz czego!Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Maniek, policjant ma prawo ZAWSZE poprosić Cię o dowód osobisty (bądź w przypadku kiedy go nie masz - o podanie Twoich danych osobowych ustnie - i sprawdza je w bazie PESEL a niezgodnośc nazwisk wyjdzie) - wystarczy, że jesteś podobna do jakiejś osoby poszukiwanej. Nie radzę wtedy kłamać, bo można człowieka zatrzymać celem ustalenia jego tożsamości na 48h.
Nie nie mamutku spoko ja podam dane bez problemu. Zastanawiałam się czy przy zatrzymaniu do kontroli policja poza bazą CEPiK sprawdza też bazę PESEL...ale już wiem dzięki:)Maniek
-
MANIEK wrote:Dziewczynki tesu nie sikam jeszcze zgodnie z listą Gangu na jutro mam tę czynność przewidzianą....
Maniek ja już żadnego testu nie sikać nie będę, bojkotuję. Najwyżej ciąży się domyślę z braku @, a dowiem z rosnącego brzucha
Kciuków nie puszczam!Malenq, marnut, MANIEK lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Czyli przy czwartej już pełen komfort
??? O nienienie, mój Małż szanowny ostatnio popatrzył na mnie z takim strachem i prośbą w oczach pytając "Ale to już ostatnie, co?" że nie śmiem robić głupich numerów
. Podwiązuję się i tyle
.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Nie nie mamutku spoko ja podam dane bez problemu. Zastanawiałam się czy przy zatrzymaniu do kontroli policja poza bazą CEPiK sprawdza też bazę PESEL...ale już wiem dzięki:)
A to już napisałam w pierwszym poście. Sprawdza. Jak się nie zatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:23
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiek!!!! Ty lej na ten test bo ja tu pracować nie mogę!!! kciuki ściskam
Anuśka też czytałam o wit D, już 3 m-c bierzemy z mężem, ale nie mogę potwierdzić czy działa bo kropka jeszcze nie mamale nie zaszkodzi
I już nie wiem co chciałam napisać, demencja czy co...
Malenq Ty nie czytaj google skarbie, z nami lepiej pogadaj, tutaj każda Ci napisze, że z Kosią jest wszystko ok!
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:25
momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Maniek ja już żadnego testu nie sikać nie będę, bojkotuję. Najwyżej ciąży się domyślę z braku @, a dowiem z rosnącego brzucha
Kciuków nie puszczam!
nom dlatego ja też przed terminem @ nie testeuje a i po terminie @ staram się czekać 3-4 dni ....bo mnie dołują te testy tylkoManiek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a ja nigdy nie suplementowałam wit.D...............
nawet gin mnie się zapytał po co? uhmmmmmmmmmmmmmmmmmm sama nie wiem.......
Mari tak tak dlatego nie zmykam z forum, przeglądam wątki ("zachowuję się trochę jak ktoś kto ma ADHD)...............
MANIEK popieram............i 3mam bardzo mocno kciuki.............
MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
A mnie za chwile zaleje @ i pierwszy raz od dawien dawna mnie to nie stresuje z wiadomych przyczyn.
Chce przez to powiedziec ze najgorsza prawda jest lepsza od domysłów i snucia diagnoz i bede wszystkich gorąco namawiać na wszelkie badaniamarissith lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMalenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Malenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
Także przekonałaś mnie, muszę znaleźć czas na naświetlanie. -
marnut wrote:W pierwszej wersji miałaś testować 18.11. Czy to był termin @?
ja tej daty nie podałam...chyba bo na bank za wcześnie by było...w sumie nie wiem kiedy testowac powinnam bo ostatnie cykle bbb rozjechane mam najdłuższy 37 dni więc ciężko mi powiedzieć a tak to żyję w słodkiej nieświadomości z nadzieją.
To solarka od dziś mówicie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:41
Maniek
-
Manius - ale ta temp nie bierze sie z nikąd
i nie chodzi o to ze zobaczyz jedna kreske tylko o to ze implantacja byla pozno stad tamten test wyszedl ci negatywny. Dlatego teraz przy tej temp testowac mozesz spokojnie bo ci juz wyjdzie
slonce i nie zadreczaj sie bo ten stres moze ci wiecej krzywdy wyrobic niz zobaczenie tych 2kresek i cieszenie sie swoim stanem
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Malenq mi nigdy żaden lekarz nie powiedział o tym, wszystko wyczytałam w Internecie. O ile wujek google kłamie to naukowcy z USA i PL już nie. To są nowe badania, nie mówi się o tym jeszcze. Niestety w naszym klimacie jest za mało słońca, szczególnie teraz. Nawet jak trafi się słoneczny dzień to siedzę w pracy, od 15 jest już ciemno. Poza tym od października kąt padania światła słonecznego jest za mały i wit D się nie wytwarza. Także ja próbuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zastanawiam się jeszcze nad medycyną chińską, podobno też wspomaga płodność. Szczególnie akupunktura i odżywianie wg pięciu przemian. Nie rezygnuje z ginekologa ale też będę robić wszystko, co może mi pomóc.
!
marissith, MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Manius - ale ta temp nie bierze sie z nikąd
i nie chodzi o to ze zobaczyz jedna kreske tylko o to ze implantacja byla pozno stad tamten test wyszedl ci negatywny. Dlatego teraz przy tej temp testowac mozesz spokojnie bo ci juz wyjdzie
slonce i nie zadreczaj sie bo ten stres moze ci wiecej krzywdy wyrobic niz zobaczenie tych 2kresek i cieszenie sie swoim stanem
Gdzieś czytałam, że w 18 dniu wyższych temperatur można powiedzieć z dużą dozą prawdopodobieństwa, że jesteś w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:45
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Cati dzięki za wsparcie...widzę że jestem wpisana na 20/11 na testowanie....zobaczymy jeszcze jak to będzie termin mam na 18/11 ale na bank przed tym dniem nie zatestuję a że cykle bywały i 37 dniowe to nie wiem czy nie poczekam do maksymalnego terminu. Poza tym 18 mam ważny dzień bo moje pierwsze publiczne wystąpienie ( mam zastępstwo za szefa)także lekki stres będzie:) ale się cieszę
no to teraz sie nie wyprzesz !
wpisalam cie na 18 a teraz mam zmienic na 20 ? czy juz zatestujesz jak mowilas
Mamutek - o widzisz zapomnialam o najwazniejszym aspekcie !nie denerwuj ciezarnych !
marnut lubi tę wiadomość
-
Elo laseczki... zdycham, wstałam dziś o 4:00 żeby zrobić dla szefa raport z którym zalegam, a który miałam robić wczoraj [zasnęłam nad kompem...].
Ale za to wyjdę sobie przed czasem żeby odespać, pod pretekstem wizyty u gina (tę prawdziwą mam po południu) >
Marnut co ty masz za dziwny suwaczek? Ciążowy mi tu zakładaj, ale już!
A avatarek super :*
Maniek podziwiam, że jesteś takim kwiatem lotosu, to ja się tu już stresuję za twoj test i nawet ja bym ci nasikała (ucieszyłabyś się, bo wyjdą 2 kreski w moim stanie) ale nie wiem czy to by było miarodajne... oby tak
Cati jak samopoczucie? Mi powoli mdłości mijają, a przynajmniej zdarzaja się rzadziej i mniej intensywne...
Pati, mogę wysłać bratu karczochową bombkę na święta?
Umiem o takie robić: http://www.aisab.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC00990-bombka-karczoch.jpg