My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka z rana
ja wczoraj popołudniu padłam i sie zdrzemnełam i rezulatat taki ze od 5 rana jestem na nogach... ide sie za jakas prace wezme
tescik zrobiony i chyba rzeczywiscie za wczesnie bo negatywaczkolwiek cien kreski jest i dalej nic nie wiem
justa czekam na wynik pochwal sie swoim pozytywemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 05:55
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak wytrzymam dwa dni
a pewnie zrobie powtorke jutro bo mam taki sam test i jesli ma byc dobrze powinno wyjsc ciemniejsze jesli nie to bede czekac na @
ja zawsze czy dobrze czy zle wole wiedziec wczesniejprzynajmniej poszłabym na piwo
a i tak długo nie ukryje ze sie staram bo juz mama na mnie dziwnie patrzyła w dzień matki, zaniosłam jej winko z zyczeniami i chciała otworzyć
powiedziałąm ze boli mnie glowa i nie bede pić ani wina ani piwa
a piwo lubie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dzisiaj na śniadanie miodek.
Ale się rano uśmiałam, pytam w łóżku mojego małża co będzie jak zajdę teraz w ciążę? (Chodziło mi o to, czy się będzie cieszył, czy na razie o tym w ogóle nie myśli czy jak.)
A on mi na to "Jak to co? Będziesz chodzić jak wieloryb".
Hehehehhe padłam.Nenaaa, helenkq lubią tę wiadomość
-
Się macie Kobietki,
Helenka, cień cienia mówisz? Hmmm...ciekaweJutro będzie wyraźniej, trzymam!
Anuśka, masz przerywaną linię bo po niej masz zaznaczony śluz płodny. Możesz sobie jak chcesz na chwilę usunąć ten płodny z 16, 17 i 18 dc i pewnie będzie linia ciągła
Katja, też właśnie wołałam Cie wczoraj bo wiedziałam, że Ty jakoś daleko w cyklu jesteś, jak się czujesz?
Krokodylek na miodziku znowu leciMąż łobuz...Cię podsumował, nowy gatunek w przyrodzie KrokodyloWieloryb
Malenq
Justyś, jak sytuacja?
Tamuś, jak zdrówko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:41
Krokodylica, Katja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Po kuracji mlekiem z miodem i czosnkiem spałam jak zabita, nawet małż , który rano przepraszał mnie, że się wiercił, wstawał i podobno świecił mi lampką w twarz - nie zrobił na mnie wrażenia, także - jest lepiej!
Nenek, taki spadek, to nie spadek, czekam cierpliwie
Justa - odezwij się !!
Katja, Alfetka, Helenq, Ania - trzymam kciuki!
Krokodyl - to przemianujesz się rozumiem na Wielorybka?
Anuśka - ale zniwelowałaś tempkę czy zignorowałaś? bo na wykresie nie widzę zignorowanej ?
Margo - próbuj! inaczej wiele "kwiatków" Ci ucieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:50
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny