My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wstalam o 5 i zrobilam test to dopiero teraz wstalam, takie mialam spanie
I JEST DRUGA KRESECZKA
aæ mi sié klawiatura z wraæenie poprzestawialaNasturcja, Tamka, Katja, Ania_84, marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPospałam trochę w dzień. Też niedobrze, bo pewnie w nocy znowu nie zasnę.
Heleq poka zdjęcie cienia! Powiem Ci, że miałam w zeszłym cyklu cienie i trochę się znam
Z newsów u mnnie to tyle, że nic już nie czytam na temat podwyższonego tego i owego, bo za dużo sobie wkręcam. Muszę wyluzować, bo siądzie mi na psyche.
Byłam wczoraj zrobić sobie brwi. Wchodzę do salonu i pytam się o moją ulubioną Irenkę, która świetnie mi te brwi robiła. Nie było jej, miała wolne.
Więc chcąc nie chcąc, dali mi inną dziewczynę. Wchodzę do pokoiku, patrzę a tam zaawansowana ciężarna. Podjęłam ryzyko i się do niej odezwałam. Zapytałam kiedy ma termin. Mówiła, że w lipcu.
A co tam, pomyślałam sobie - i zaczęłam się jej zwierzać. Powiedziałam, że też się staramy, ale póki co nic się nie dzieje. Okazało się, że jesteśmy z tego samego rocznika i obie z maja, tylko ona z 8 maja a ja 17.
To jej drugie dziecko. Ma już córkę a teraz będzie syn i jest bardzo szczęśliwa.
Potem zaczęłyśmy się obmacywać. Jakkolwiek to zabrzmi, ona zaczęła mnie głaskać po brzuchu a ja ją. No. To żeśmy sobie wibracje wysłały i zostałam zarażona wiruskami ciążowymi.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kurde, to ja piszę elaborat na temat wczorajszego dnia a tu TAKIE newsy!!!!
Kochana tak bardzo się cieszę i gratuluję!
Teraz powiedz nam: Jak zajść w ciążę?
W tym momencie możesz już zacząć warsztaty dokształcające prowadzićTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta a teraz stań, podnieś rączki do góry i .... przytulam CIę mocno, wariatko....GRATULACJE skarbie:) wiedziałam .... oj będzie się w lutym działo:) kochanie tak bardzo się ucieszyłam z Twojej wiadomości, że siedzę i ryczę jak głupia...tak się cieszę Twoim szczęściem....
helenq czekamy na powtórkę
ej laski zbierać 4 literki i brać przykład z Justty:)Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to to to Tamka. Nogi w górę po szeksie czy nie? Z jaką częstotliwością sikać na test itd. Jak na spowiedzi. Wszystko.
Ale patrząc na wykres Jusi to tyle serduszek miała, że ho ho. Serduszkowali jak króliczki to co się dziwić. My taką normę wyrabiamy gdzie w dwa miesiące jak Jusia w ciągu owulacji
Co nie Justa?Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie, Justa - co na libido?? w sumie to też pytanie do Ani, bo ona szpecjalistka od królikowania, tfu, serduchowania
Justa, dzisiaj jak głupia od 6 rano odświeżałam forum w telefonie bo czułam w kościach, że coś się dzisiaj wyjaśni!
ogromnie się cieszę!justta, Malenq, Nasturcja, Katja lubią tę wiadomość
-
Helenkq trzymam za jutrzejszy test żeby był już bardziej widoczny
Katja a może jednak nie przyjdzie, też trzymam mocno no i za Nenee i Alfetkę
Tamka wariatka z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:34
Tamka, Katja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja spoko
Mam nadzieję, że @ jednak do Ciebie nie zawita!
Ja przeczuwałam, że u Justki cosik będzie patrząc na jej tempki już jakiś czas temu, bo takich wysokich raczej w poprzednich cyklach nie miewała. Ale fajnie, bardzo się cieszę, adrenalina, prolaktyna, kortyzol, wszystko mi skończyło w tej chwili. Muszę się napić z tych emocji chyba, na trzeźwo tego nie zniese. Ale nie wiem czy to do dobry pomysł przed 10 ranoNasturcja, Katja, Malenq, justta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość