My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Tamka tak mnie paliły że masakra i zauważyłam na obódkach sutków że się robią coraz ciemniejsze, ale nie wiedziałam czy tak nie mam przed @, a tak to czułam się na początku do terminu @ jak przed miesiączka, takie bóle ale raczej po jednej stronie raz po lewej raz po prawej, miałam ciągnięcia w podbrzuszu i dalej tak ciągnie, no i wtedy co miałam ten spadek tempki w 7 dniu to tak mnie zakłuło, że aż się skuliłam i kuło tak pulsacyjnie w tym dniu, ale nie chciałam wszystkiego przypisywać bo wiadomo
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Katja spoko Mam nadzieję, że @ jednak do Ciebie nie zawita!
Ja przeczuwałam, że u Justki cosik będzie patrząc na jej tempki już jakiś czas temu, bo takich wysokich raczej w poprzednich cyklach nie miewała. Ale fajnie, bardzo się cieszę, adrenalina, prolaktyna, kortyzol, wszystko mi skończyło w tej chwili. Muszę się napić z tych emocji chyba, na trzeźwo tego nie zniese. Ale nie wiem czy to do dobry pomysł przed 10 ranoNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Jusia mistrzyni detalu! Zadbała też o ładne tło przy teście ciążowym
Kochana a jak długo się staraliście? Monitorowałaś owulację czy tak na "oko" małż się wstrzelił?
to był drugi cykl po łyżeczkowaniu, które miałam w styczniu, więc szybko i bez monitorowaniaNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki wam kochane trzymajcie dalej te kciuki, żeby wszystko było dobrze tym razem, a ja będę was razem z Malenq zarażać wirusami, ale powiem wam że dalej mi się ręce trzęsą z emocji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:46
Nasturcja, Nenaaa, Tamka, Malenq, Katja, marissith lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Dzięki wam kochane trzymajcie dalej te kciuki, żeby wszystko było dobrze tym razem, a ja będę was razem z Malenq zarażać wirusami, ale powiem wam że dalej mi się ręce trzęsą z emocji
-
nick nieaktualnyjustta i przez pewien czas nie przestaną....ja na betę poszłam 3dni po teście, czekałam, żeby mi się właśnie ręce przestały trząść, coby laborantka nie pomyślała, "a ta od samego rana już dryni":D
Nasturcja, Nenaaa, Tamka, justta, helenkq, Katja lubią tę wiadomość
-
jupiiii!!!!!!!!!!!!!!
a wiedzialam wiedzialam, nie chcialam krakac ale jak pisalas o objawach to....
gratulacje
nie mam jak wrzucic, nie mam kabla od aparatu a i tak net mi znow zamula... ech...
wszystko sie okaze jutrojustta lubi tę wiadomość
-
Mnie prolaktyna uszami strzeliła dobrze, że mam ten mastodynon już chyba podwójną dawkę wezmę
a jutro test Helenqi na deser!
no i reszta, która dobrze rokujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:50
Malenq, Nenaaa, Katja lubią tę wiadomość
-
Normalnie się ucieszyłam jakby to mój test był! Gratuluje! Wysyłaj wirusy, mam nadzieję że twraz wszystkie jedna po drugiej będziemy takie dobre wiadomości na forum zamieszczać! ja to nie wiem czy u mnie jednak owulka była i znowu zaczyna mnie to frustrowac...
Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane teraz czekam na następne , zarażam ile mogę i teraz niedługo wszystkie z tego wątku będą brzuchate , a wracając do tego jak to się robi, to sama do końca nie wiem, to zawsze jest cud, ja mam tyłozgięcie macicy to po zawsze leżałam na brzuchu
Dalej nie wierzę do końca, a na zaznaczenie Kropka na wykresie czekam na M dzisiaj wraca z pracy to będzie miał niespodziankę, a tak lubił te serduszka zaznaczać to teraz sobie zaznaczy KropęTamka, Nasturcja, Katja, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie Kobietki zarażajcie...! teraz rozmawiamy o tym że chciałybyśmy Dzidziulki a jak się "posypiemy" (nie urażając nikogo)to będziemy rozmawiać o wózeczkach, kaszkach, mleczkach i tego życzę sobie i każdej z Was Kochane!
justta, Malenq, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Justa, no to będzie piękna niespodzianka na początek weekendu
Nastka, ja robię tak samo - pracuję w hiszpańskiej firmie i na wszystkich mówię "po polsku" - Francisco to Franciszek, Jacinto to Hiacynt (powinien być Jacek ale tak mi się bardziej podobało , tylko gorzej jak jest Jesus Maria to jakoś mi przez gardło nie przechodzi powiedzieć - Jezusie, telefon do CiebieMalenq, Katja, Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość