My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nastka, wierzę Ci! po pobycie w Azji żadna europejska burza nie robi już na mnie wrażenia
pamiętaj, żeby się pod tą palmą nie chować!
Malenq, eh, te ąsy kocio-psiowe i damsko-męskie, przetłumacz im, że albo fotka albo szprotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:44
Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Jak wstalam o 5 i zrobilam test to dopiero teraz wstalam, takie mialam spanie
I JEST DRUGA KRESECZKA
aæ mi sié klawiatura z wraæenie poprzestawiala
justta !!!!!!!!! Gratuluję !!!!!!!
Że tak powiem "A nie mówiłam?!" :PPP
No to justta zaczęła zieloną serię wśród dziewczynek 18+Tak czuję.
justta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Jak wstalam o 5 i zrobilam test to dopiero teraz wstalam, takie mialam spanie
I JEST DRUGA KRESECZKA
aæ mi sié klawiatura z wraæenie poprzestawialaJUPI
Ja u lekarza więc później was nadrobieniajustta lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no właśnie, Justa - co na libido?? w sumie to też pytanie do Ani, bo ona szpecjalistka od królikowania, tfu, serduchowania
Justa, dzisiaj jak głupia od 6 rano odświeżałam forum w telefonie bo czułam w kościach, że coś się dzisiaj wyjaśni!
ogromnie się cieszę!
Czuję się pominięta.
Ja wczoraj z małżem 3 razy.
Katja, Tamka, Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta gratulacje
To mój pierwszy post na forum więc od razu się witam. Podczytuję was od 2 tyg,poczytałam o mierzeniu temperatury, wykresach, testach owu bo dla mnie była to jeszcze do niedawna czarna magiaMam nadzieję, że niedługo każda z nas będzie miała upragnione dziecko!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:02
Nenaaa, Malenq, Katja, justta, Hrabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Krokodyl, 3 razy!! kiedy Wy macie na TO czas?! już nie wspominam nawet o sile i "potrzebie"
Jak to kiedy?
Rano przed pracą na dobry początek dnia.
I wieczorem po pracy raz na dobry koniec dnia i drugi raz na dobre spanie. :PPP
Jaaa Ciee wdepłam do Was na chwilkę na poranną kawusię a tu takie wieści. Aż się zemocjonowałam cała. :PPPTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj marissith i dziękuję dziewczynki, dalej to do mnie nie dochodzi
Krokodylku macie siłę
Katja śliczna córeczka, mała księżniczka z niej
Nasturcja współczuję burzy, ja mam traumę już po tych powodziach i burz i deszczów się strasznie bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:13
marissith, Katja, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
witaj marisith... ja na owu tez dopiero pierwszy cykl
a co do libido to fakt... krokodylek rzadzi... co dam u ciebie daja na zwiekszenie?
ja nie narzekam ale zwykle dwa razy dziennie to u mnie maxmarissith lubi tę wiadomość