X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshhh, dwa?! nie dobijajcie mnie, błagam

Nena, ratuj!!

mari, my tu na boso bo jogę ćwiczymy, także luzzzz ;)

Malenq, marissith lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Boshhh, dwa?! nie dobijajcie mnie, błagam

Nena, ratuj!!

Przybywam na ratunek, wspieram, rozumiem, łączę się w opozycji do tych napaleńców :D

Nasturcja, Malenq, Katja, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Przybywam na ratunek, wspieram, rozumiem, łączę się w opozycji do tych napaleńców :D
    I ja, i ja!!! Mnie sie w dni plodne malo kiedy chce. Zazwyczaj libido mi skacze tuz przed @. Wtf???

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka hehehe a wiesz że też tak mam..nie wiem...ale w dni płodne to mnie jakoś do mężulka nie ciągnęło...a tuż przed @ a i owszem....

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

ja wczoraj poszłam pobiegać a później jeszcze dobić się na treningu żeby domu nie roznieść, a małżonek na piwie...
    a kto te dziecko będzie robił ja się pytam? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a ja mam znów problem... Boję się zrobić test bo robiłam go 25 dnia cyklu i wyszedł negatywny ale dzisiaj jest 30 dzień cyklu i nie mam @ mam tylko bulgotki w brzuszku, boli mnie lewy jajnik, uczucie ciągnącej macicy w dół i ból krzyża. do tego mam dość dużo kremowego śluzu i mierzyłam tempkę o 7.30 jak od połowy cyklu i miałam 37 stopni a mierzę tak samo tym samym termometrem. Wyliczyłam teraz dokładnie co ile miałam @ w 3 ostatnich miesiącach i tak:
    8 luty (28 dni cykl)
    8 marzec (25 dni cykl)
    2 kwiecień (29 dni cykl)
    1 maj - jak na razie 30 dni cyklu...

Myślicie że za testować czy poczekać jeszcze? miałam w tym miesiącu parę dni stresu więc może on opóźnia mi @?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:31

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    ja wczoraj poszłam pobiegać a później jeszcze dobić się na treningu żeby domu nie roznieść, a małżonek na piwie...
    a kto te dziecko będzie robił ja się pytam? ;)
    A to łobuz jeden! Nie przejmuj się, chyba wszystkie tu zaliczyłyśmy w pewnym momencie niedyspozycję, taką czy inną, naszych Chłopów ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja możesz zaczekać, bo w kwietniu miałaś 29dni - poczekaj do poniedziałku....chyba że niecierpliwa jesteś i jutro w ostatni dzień maja :)
    nie wiem co ci doradzić, bo ja bym poczekała...
    ile dni po domniemanej owu jesteś?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Kobietki a ja mam znów problem... Boję się zrobić test bo robiłam go 25 dnia cyklu i wyszedł negatywny ale dzisiaj jest 30 dzień cyklu i nie mam @ mam tylko bulgotki w brzuszku, boli mnie lewy jajnik, uczucie ciągnącej macicy w dół i ból krzyża. do tego mam dość dużo kremowego śluzu i mierzyłam tempkę o 7.30 jak od połowy cyklu i miałam 37 stopni a mierzę tak samo tym samym termometrem. Wyliczyłam teraz dokładnie co ile miałam @ w 3 ostatnich miesiącach i tak:
    8 luty (28 dni cykl)
    8 marzec (25 dni cykl)
    2 kwiecień (29 dni cykl)
    1 maj - jak na razie 30 dni cyklu...

Myślicie że za testować czy poczekać jeszcze? miałam w tym miesiącu parę dni stresu więc może on opóźnia mi @?
    Katja, może jutro rano zatestuj, no nie wiem...Temp. masz fajną...rób co Ci serducho podpowiada ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ale my tu na bosaka wszystkie! Zdejmuj buciki i właź śmiało ; D

My tu wszystkie bez butów i bez majtek. :PPP

Nena skąd Ty bierzesz te obrazki? Siedzę w pracy przy kompie i śmieję. Chyba nie wygląda to zbyt zdrowo. :PPP

helenkq chyba nie ja sama, jeszcze Ania jest blisko. :PPP A na libido to nie wiem. Ponoć chłopom się często chce, a ja mam za wysoki testosteron to może stąd. :PPP (Przynajmniej mam na co zwalić).

Katja to zależy chyba jak do tego podchodzisz. Jak się stresujesz każdym testem to odpuść. A jak na lajciku to możesz zrobić dla samego sprawdzenia.

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl, ja tam mam majtasy wysoko naciągnięte! pod samą szyję :P

może Twój szef się ucieszy, że taką radość Ci robota sprawia ;)

Katja, rozciąganie w macicy brzmi obiecująco, ale bulgotanie w podbrzuszu to ja osobiście mam zawsze przed @... może poczekaj po poniedziałku

mnie też libido przed @ wzrasta! przewrotne :P

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie to że niecierpliwa tylko boję się zrobić test więc chyba raczej poczekam do poniedziałku... a nie wiem kiedy miałam owulke bo niby to cykl bezowulacyjny ale z moich obserwacji śluzu wypadała 11-13 maj...

Nenaaa no właśnie tempka mi nie spada za bardzo jakoś... ale może tak jest przed @... nie wiem już co myśleć, chyba że dostane dzisiaj @ i wszystko będzie jasne...

Krokodylica właśnie bardzooo się stresuje... :/

Tamka no bulgotki mam od wczoraj tak że az przyjaciółka się z tego smiała takie głośne żaby...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:42

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUSTTA!!!!!!!! GRATULLLAAACCCJE!!!! Czujesz jak Cię wirtualnie wyściskałam??? Wiedziałam że taki piękny wykresik musi się brzemiennie skończyć ;)
    Ktoś pytał o to czy zignorowałam tempkę - nie. Ja ją zmieniłam na mniejszą :)
    Nena jeśli pijesz przed 10 rano to tylko rum, wtedy będziesz piratem a nie alkoholikiem ;) (ja tak zawsze robię ;) ) Coś miałam jeszcze napisać ale nie wiem co... Justta wysyłaj wiruski... Kurczę wzruszyłam się :D Na moment Was zostawić i tyle niusów :)

Tamka, Nenaaa, justta lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl, kliknij w jakiś obrazek i strona Ci się otworzy :)
    Ja jak Tamka, majtki duże, długie, pod szyją sobie aż wiążę... na kokardkę.

Tamka, Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja poczekaj jeszcze dzisiaj i jesli dzis w nocy nie dostaniesz @ to mysle, ze mozesz testowac jutro rano.

Katja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Krokodyl, kliknij w jakiś obrazek i strona Ci się otworzy :)
    Ja jak Tamka, majtki duże, długie, pod szyją sobie aż wiążę... na kokardkę.
    Ja sie musze wydepilowac TU i TAM.
    Chodze z bożeną zarosnieta, bo po owulce dostalam infekcji i zostawilam tam sobie wszystko na podleczenie.

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dopisuję do drużyny wielkich majtasów :) Też jakoś libido mam w dolnych granicach :)

Tamka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja, padłam! o bożenie jeszcze nie słyszałam! wyślij ją do fryzjera :P

a w ogóle to polecam depilację laserową, ale nie laserem IPL tylko takim innym, co to nie boli, tylko się nagrzewa, takim miałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:47

Nasturcja lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nasturcja, padłam! o bożenie jeszcze nie słyszałam! wyślij ją do fryzjera :P

a w ogóle to polecam depilację laserową, ale nie laserem IPL tylko takim innym, co to nie boli, tylko się nagrzewa, takim miałam
    Mysle sobie czy by nie isc na waxowanie. Brazilian waxing :P
    Ale mam jeszcze @ lekko, wiec raczej nie pojde. Jutro mam gina i nie wiem czy bedzie chciala mnie badac, ale na wszelki wypadek wolalam juz bozene przygotowac. Wiec chyba sama sobie machne Veetem jakims czy innym kremem.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    JUSTTA!!!!!!!! GRATULLLAAACCCJE!!!! Czujesz jak Cię wirtualnie wyściskałam??? Wiedziałam że taki piękny wykresik musi się brzemiennie skończyć ;)
    Ktoś pytał o to czy zignorowałam tempkę - nie. Ja ją zmieniłam na mniejszą :)
    Nena jeśli pijesz przed 10 rano to tylko rum, wtedy będziesz piratem a nie alkoholikiem ;) (ja tak zawsze robię ;) ) Coś miałam jeszcze napisać ale nie wiem co... Justta wysyłaj wiruski... Kurczę wzruszyłam się :D Na moment Was zostawić i tyle niusów :)
    Haha, dobre Anuśka, Nena jest już piratem, rum w takim razie!
    Wstawiam na chwilkę, nie cytujcie, bo będziecie musiały potem kasować!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:14

Anuśka, Nasturcja, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ