My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Boshhh, dwa?! nie dobijajcie mnie, błagam
Nena, ratuj!!
mari, my tu na boso bo jogę ćwiczymy, także luzzzz
Nasturcja, Malenq, Katja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki a ja mam znów problem... Boję się zrobić test bo robiłam go 25 dnia cyklu i wyszedł negatywny ale dzisiaj jest 30 dzień cyklu i nie mam @ mam tylko bulgotki w brzuszku, boli mnie lewy jajnik, uczucie ciągnącej macicy w dół i ból krzyża. do tego mam dość dużo kremowego śluzu i mierzyłam tempkę o 7.30 jak od połowy cyklu i miałam 37 stopni a mierzę tak samo tym samym termometrem. Wyliczyłam teraz dokładnie co ile miałam @ w 3 ostatnich miesiącach i tak:
8 luty (28 dni cykl)
8 marzec (25 dni cykl)
2 kwiecień (29 dni cykl)
1 maj - jak na razie 30 dni cyklu...
Myślicie że za testować czy poczekać jeszcze? miałam w tym miesiącu parę dni stresu więc może on opóźnia mi @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:31
-
marissith wrote:ja wczoraj poszłam pobiegać a później jeszcze dobić się na treningu żeby domu nie roznieść, a małżonek na piwie...
a kto te dziecko będzie robił ja się pytam? -
nick nieaktualny
-
Katja wrote:Kobietki a ja mam znów problem... Boję się zrobić test bo robiłam go 25 dnia cyklu i wyszedł negatywny ale dzisiaj jest 30 dzień cyklu i nie mam @ mam tylko bulgotki w brzuszku, boli mnie lewy jajnik, uczucie ciągnącej macicy w dół i ból krzyża. do tego mam dość dużo kremowego śluzu i mierzyłam tempkę o 7.30 jak od połowy cyklu i miałam 37 stopni a mierzę tak samo tym samym termometrem. Wyliczyłam teraz dokładnie co ile miałam @ w 3 ostatnich miesiącach i tak:
8 luty (28 dni cykl)
8 marzec (25 dni cykl)
2 kwiecień (29 dni cykl)
1 maj - jak na razie 30 dni cyklu...
Myślicie że za testować czy poczekać jeszcze? miałam w tym miesiącu parę dni stresu więc może on opóźnia mi @?
-
Nenaaa wrote:Ale my tu na bosaka wszystkie! Zdejmuj buciki i właź śmiało ; D
My tu wszystkie bez butów i bez majtek. :PPP
Nena skąd Ty bierzesz te obrazki? Siedzę w pracy przy kompie i śmieję. Chyba nie wygląda to zbyt zdrowo. :PPP
helenkq chyba nie ja sama, jeszcze Ania jest blisko. :PPP A na libido to nie wiem. Ponoć chłopom się często chce, a ja mam za wysoki testosteron to może stąd. :PPP (Przynajmniej mam na co zwalić).
Katja to zależy chyba jak do tego podchodzisz. Jak się stresujesz każdym testem to odpuść. A jak na lajciku to możesz zrobić dla samego sprawdzenia.Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodyl, ja tam mam majtasy wysoko naciągnięte! pod samą szyję
może Twój szef się ucieszy, że taką radość Ci robota sprawia
Katja, rozciąganie w macicy brzmi obiecująco, ale bulgotanie w podbrzuszu to ja osobiście mam zawsze przed @... może poczekaj po poniedziałku
mnie też libido przed @ wzrasta! przewrotneMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq nie to że niecierpliwa tylko boję się zrobić test więc chyba raczej poczekam do poniedziałku... a nie wiem kiedy miałam owulke bo niby to cykl bezowulacyjny ale z moich obserwacji śluzu wypadała 11-13 maj...
Nenaaa no właśnie tempka mi nie spada za bardzo jakoś... ale może tak jest przed @... nie wiem już co myśleć, chyba że dostane dzisiaj @ i wszystko będzie jasne...
Krokodylica właśnie bardzooo się stresuje...
Tamka no bulgotki mam od wczoraj tak że az przyjaciółka się z tego smiała takie głośne żaby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:42
-
JUSTTA!!!!!!!! GRATULLLAAACCCJE!!!! Czujesz jak Cię wirtualnie wyściskałam??? Wiedziałam że taki piękny wykresik musi się brzemiennie skończyć
Ktoś pytał o to czy zignorowałam tempkę - nie. Ja ją zmieniłam na mniejszą
Nena jeśli pijesz przed 10 rano to tylko rum, wtedy będziesz piratem a nie alkoholikiem(ja tak zawsze robię
) Coś miałam jeszcze napisać ale nie wiem co... Justta wysyłaj wiruski... Kurczę wzruszyłam się
Na moment Was zostawić i tyle niusów
Tamka, Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Krokodyl, kliknij w jakiś obrazek i strona Ci się otworzy
Ja jak Tamka, majtki duże, długie, pod szyją sobie aż wiążę... na kokardkę.
Chodze z bożeną zarosnieta, bo po owulce dostalam infekcji i zostawilam tam sobie wszystko na podleczenie.Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja, padłam! o bożenie jeszcze nie słyszałam! wyślij ją do fryzjera
a w ogóle to polecam depilację laserową, ale nie laserem IPL tylko takim innym, co to nie boli, tylko się nagrzewa, takim miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:47
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Nasturcja, padłam! o bożenie jeszcze nie słyszałam! wyślij ją do fryzjera
a w ogóle to polecam depilację laserową, ale nie laserem IPL tylko takim innym, co to nie boli, tylko się nagrzewa, takim miałam
Ale mam jeszcze @ lekko, wiec raczej nie pojde. Jutro mam gina i nie wiem czy bedzie chciala mnie badac, ale na wszelki wypadek wolalam juz bozene przygotowac. Wiec chyba sama sobie machne Veetem jakims czy innym kremem. -
Anuśka wrote:JUSTTA!!!!!!!! GRATULLLAAACCCJE!!!! Czujesz jak Cię wirtualnie wyściskałam??? Wiedziałam że taki piękny wykresik musi się brzemiennie skończyć
Ktoś pytał o to czy zignorowałam tempkę - nie. Ja ją zmieniłam na mniejszą
Nena jeśli pijesz przed 10 rano to tylko rum, wtedy będziesz piratem a nie alkoholikiem(ja tak zawsze robię
) Coś miałam jeszcze napisać ale nie wiem co... Justta wysyłaj wiruski... Kurczę wzruszyłam się
Na moment Was zostawić i tyle niusów
Wstawiam na chwilkę, nie cytujcie, bo będziecie musiały potem kasować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:14
Anuśka, Nasturcja, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość