My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no dla gina to koniecznie się trzeba wyczesać
ja się z woskiem męczyłam ładnych parę lat, aż powiedziałam - dość! to nie służy ani Bożenie, ani mnie! i wydałam kupę kasy na ten laser ale teraz tylko czasem lekkie machnięcie maszynką wykonuję
Nena, Ty piracie! polejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:52
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Tamka a jaki to laser? Ja słyszałam tylko o IPL...
sprawdziłam - nazywa się toto laser diodowy Soprano XLi
też się zastanawiałam czy to ma czy nie ma wpływu... przeryłam cały internet, nie znalazłam nic na temat szkodliwości, co więcej - znalazłam ileś wpisów od dziewczyn, które nie wiedziały, że są w ciąży i robiły depilację laserem i było wszystko ok
w sumie gdy to robiłam jeszcze się nie starałam, bo teraz to chyba jednak nie zdecydowałabym się..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:57
-
Katja u Ciebie to już by był 17dpo to myślę że już by wyszło, jak miałaś owulację 13 maja
Nena śliczna kobietka z ciebie, a ten Avatar uuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:59
Katja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
hej kochane
jak tam nasza nowo upieczona cięzaróweczka
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
-
nick nieaktualny
-
Katja wrote:justaa robiąc test 5 dni temu czyli w 12 dpo mógł wyjść negatywny? Przepraszam że tak pytam o takie banały ale tak nigdy nie zwracałam uwagi na szczegóły tylko twierdziłam że jak będzie Dzidzia to super
Katja ja przy pierwszej ciąży też szybko testowałam i dopiero ok 20dpo mi wyszło pozytywnie. Wszystko zależy od organizmu.Katja lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Justta gratulacje
To mój pierwszy post na forum więc od razu się witam. Podczytuję was od 2 tyg,poczytałam o mierzeniu temperatury, wykresach, testach owu bo dla mnie była to jeszcze do niedawna czarna magiaMam nadzieję, że niedługo każda z nas będzie miała upragnione dziecko!!!
Hej marissith, powiedz nam moze cos o sobie:)
Tamka wrote:Nasturcja, padłam! o bożenie jeszcze nie słyszałam! wyślij ją do fryzjera
a w ogóle to polecam depilację laserową, ale nie laserem IPL tylko takim innym, co to nie boli, tylko się nagrzewa, takim miałam
IPL tez sie nagrzewa. Ja mialam I2PL. Ale boli jak cholera a ponoc on jest wlasnie malo bolesny, ponoc sheer jest bolesny. To ja sobei nawet nei wyobrazam robiennia tego sheerem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:Hej marissith, powiedz nam moze cos o sobie:)
Mam 29 lat, mój mąż 31, nie mamy dzieci ale mamy psa
Rok temu odstawiłam antykoncepcję i tak nam minęło bezowocnie, od stycznia zaczełam bardziej się przyglądać moim cyklom a na ovu jestem od 2 tyg. Do tej pory miałam badania tarczycy - jest ok. Za tydzień idę do najpopularniejszego ginekologa od zachodzenia w okolicy. Zobaczymy co mi powie i jakie badania zleci. Mam cichą nadzieję, że może już w czerwcu będzie fasolka ale z drugiej strony wiem, że raczej się nie uda
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Już piszę co i jak
Mam 29 lat, mój mąż 31, nie mamy dzieci ale mamy psa
Rok temu odstawiłam antykoncepcję i tak nam minęło bezowocnie, od stycznia zaczełam bardziej się przyglądać moim cyklom a na ovu jestem od 2 tyg. Do tej pory miałam badania tarczycy - jest ok. Za tydzień idę do najpopularniejszego ginekologa od zachodzenia w okolicy. Zobaczymy co mi powie i jakie badania zleci. Mam cichą nadzieję, że może już w czerwcu będzie fasolka ale z drugiej strony wiem, że raczej się nie uda
mam nadzieje ze szybko wam sie udai badania nie wbeda bardzo potrzebne
-
nick nieaktualny