X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży

Ania ja się czuję jakbym była na rauszu ;-) takie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:48

Ania_84, Katja, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    To co, ja mam se kota wstawic ;D?
    Niezwłocznie! ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak tak kocię w awatraku poproszę:P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    jest psia :)
    Piekny :D

Kotka Psotka :D dawaj :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena kiedy testujesz?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa :) Nie będę obcym gryzoniem...
    Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szok ;) a jaka pyskata :D

Nasturcja, justta, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży

Ania ja się czuję jakbym była na rauszu ;-) takie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi
    Justa, maz jeszcze nie wie? Czekasz az wroci z pracy pewnie, co? :)

• justta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psy i koty w awatarach super to to co kocham <3

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Justa, maz jeszcze nie wie? Czekasz az wroci z pracy pewnie, co? :)

nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24 ;-) zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam ;-)

Tamka, Nasturcja, marissith lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto Psikus :) Też adoptowany :)

Tamka, justta, Malenq, marissith lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka śliczny kociasty, piękny noo

Anuśka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24 ;-) zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam ;-)
    Genialny pomysł :) Ja też mam taki plan (tylko ze smoczkiem w roli głównej )

Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka jaki śliczny kociamber:-)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez taki plan juz sobie dawno obmyslilam. Kupie dzieciece skarpeteczki albo takie male miekkie buciki, ewentualnie jakis spioszek tanszy.
    I podrzuce mu gdzies, w zaleznosci od sytuacji.

justta lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Nena kiedy testujesz?
    Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątku ;)
    W niedzielę jak coś ;)

justta lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa :) Nie będę obcym gryzoniem...
    Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szok ;) a jaka pyskata :D
    Ja mam w miarę unormowany jeżeli chodzi o długość, zazwyczaj 27 dni czasami +/- do 2 dni
    mogę mieć córkę, nawet pyskatą, nawet imię mam wybrane :D

moja psica też adoptowana ze schroniska, ale blondyna jak mamusia :P i też pyskuje... hmmm?
    justta wrote:
    niezła jesteś aparatka :D

justta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował:D:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę" :D:D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:13

Nasturcja, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątku ;)
    W niedzielę jak coś ;)
    Kochana, jednodniowy spadek i to taki malutki jeszcze o niczym nie swiadczy. Jesli jutro rano nadal bedzie Ci spadac, to jednak @ moze nadejsc. MOZE ale NIE MUSI.
    Mnie zawsze w dzien przed @ oblewaja poty w nocy. Wtedy progesteron leci na leb, na szyje i juz wiem, ze @ dostane tego dnia badz nastepnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    I mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował:D:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę" :D:D:D:D
    Zloty chlop.
    Moj maz wyznaje zasade : Poczekac MINIMUM tydzien od przewidywalnej daty @ i jak po tygodniu nie bedzie, wtedy testowac.
    Dobrego mam chlopa, nie? :D

Malenq, justta lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq mój też ten wykres zna na pamięć, ale akurat mam takie szczęście że go nie ma w domu ( no prawie szczęście bo wolałabym żeby był codziennie a nie tylko na weekendy no ale). On mi już dawno jakoś parę dni po owu powiedział ty to chyba w ciąży jesteś bo masz takie zmiany nastrojów że hej, więc wiem że on ma nadzieję wielką że się udało, codziennie się pyta o tempkę hihi, dzisiaj się już dowie jak przyjedzie

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ