My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży
Ania ja się czuję jakbym była na rauszu
takie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:48
Ania_84, Katja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa
Nie będę obcym gryzoniem...
Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szok
a jaka pyskata
Nasturcja, justta, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusta, maz jeszcze nie wie? Czekasz az wroci z pracy pewnie, co?justta wrote:Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży
Ania ja się czuję jakbym była na rauszu
takie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi
-
Nasturcja wrote:Justa, maz jeszcze nie wie? Czekasz az wroci z pracy pewnie, co?

nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24
zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam
Tamka, Nasturcja, marissith lubią tę wiadomość
-
Genialny pomysłjustta wrote:nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24
zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam 
Ja też mam taki plan (tylko ze smoczkiem w roli głównej )
Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątkuNasturcja wrote:Nena kiedy testujesz?

W niedzielę jak coś
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam w miarę unormowany jeżeli chodzi o długość, zazwyczaj 27 dni czasami +/- do 2 dniAnuśka wrote:To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa
Nie będę obcym gryzoniem...
Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szok
a jaka pyskata 
mogę mieć córkę, nawet pyskatą, nawet imię mam wybrane
moja psica też adoptowana ze schroniska, ale blondyna jak mamusia
i też pyskuje... hmmm?
niezła jesteś aparatkajustta wrote:nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował
:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę"
:D:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:13
Nasturcja, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana, jednodniowy spadek i to taki malutki jeszcze o niczym nie swiadczy. Jesli jutro rano nadal bedzie Ci spadac, to jednak @ moze nadejsc. MOZE ale NIE MUSI.Nenaaa wrote:Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątku

W niedzielę jak coś
Mnie zawsze w dzien przed @ oblewaja poty w nocy. Wtedy progesteron leci na leb, na szyje i juz wiem, ze @ dostane tego dnia badz nastepnego. -
nick nieaktualnyZloty chlop.Malenq wrote:I mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował
:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę"
:D:D:D
Moj maz wyznaje zasade : Poczekac MINIMUM tydzien od przewidywalnej daty @ i jak po tygodniu nie bedzie, wtedy testowac.
Dobrego mam chlopa, nie?
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Malenq mój też ten wykres zna na pamięć, ale akurat mam takie szczęście że go nie ma w domu ( no prawie szczęście bo wolałabym żeby był codziennie a nie tylko na weekendy no ale). On mi już dawno jakoś parę dni po owu powiedział ty to chyba w ciąży jesteś bo masz takie zmiany nastrojów że hej, więc wiem że on ma nadzieję wielką że się udało, codziennie się pyta o tempkę hihi, dzisiaj się już dowie jak przyjedzie
Malenq lubi tę wiadomość

?