My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży
Ania ja się czuję jakbym była na rauszutakie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:48
Ania_84, Katja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa
Nie będę obcym gryzoniem...
Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szoka jaka pyskata
Nasturcja, justta, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Katja może nie wyjść w 12 dpo, ja mam 15 dpo i na detektorze ciąży napisane że w 93% wyjdzie czyli że w 7% też mógłby jeszcze nie wyjść pozytywny chociaż bym była w ciąży
Ania ja się czuję jakbym była na rauszutakie wrażenia, normalnie mam głowę ciężką hihi
-
Nasturcja wrote:Justa, maz jeszcze nie wie? Czekasz az wroci z pracy pewnie, co?
nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam
Tamka, Nasturcja, marissith lubią tę wiadomość
-
justta wrote:nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24
zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam
Ja też mam taki plan (tylko ze smoczkiem w roli głównej )
Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Nena kiedy testujesz?
W niedzielę jak cośjustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:To jak Wy tak swoje pupilki wstawiacie to ja też wstawię fotkę mojego Psikusa
Nie będę obcym gryzoniem...
Marissith ja po odstawieniu antyków czekałam 3 lata żeby mi się cykl unormował, ale za to jak już wyczekałam to taka piękna córa wyszła że szoka jaka pyskata
mogę mieć córkę, nawet pyskatą, nawet imię mam wybrane
moja psica też adoptowana ze schroniska, ale blondyna jak mamusiai też pyskuje... hmmm?
justta wrote:nie wie nie wie, dopiero będzie w nocy koło 23-24zrobię mu niespodziankę, kupiłam w poniedziałek takie skarpeteczki małe w sklepie( no wiem jestem psychiczna jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży a już kupiłam) i wsadzę w nie test i mu dam
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował
:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę"
:D:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:13
Nasturcja, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątku
W niedzielę jak coś
Mnie zawsze w dzien przed @ oblewaja poty w nocy. Wtedy progesteron leci na leb, na szyje i juz wiem, ze @ dostane tego dnia badz nastepnego. -
nick nieaktualnyMalenq wrote:I mnie nie mogłam mieć takich planów, bo mój A. cały wykres znał na pamięć i to ON testa kupował
:D:D:D do 17dpo nie miałam testa w domu, dopiero w 17dpo zgodziłam się na jego zakupienie, więc jak wracał po pracy to siup do apteki, a już następnego dnia obudził mnie przed 5tą z pytaniem "to idziesz siknąć?" bo spać przez Ciebie nie mogę"
:D:D:D
Moj maz wyznaje zasade : Poczekac MINIMUM tydzien od przewidywalnej daty @ i jak po tygodniu nie bedzie, wtedy testowac.
Dobrego mam chlopa, nie?Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Malenq mój też ten wykres zna na pamięć, ale akurat mam takie szczęście że go nie ma w domu ( no prawie szczęście bo wolałabym żeby był codziennie a nie tylko na weekendy no ale). On mi już dawno jakoś parę dni po owu powiedział ty to chyba w ciąży jesteś bo masz takie zmiany nastrojów że hej, więc wiem że on ma nadzieję wielką że się udało, codziennie się pyta o tempkę hihi, dzisiaj się już dowie jak przyjedzie
Malenq lubi tę wiadomość