My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNastka, takie chłopy to na "wagę złota" hehehehe....ja to może jeszcze kilka dni bym czekała, bo jakoś nie spieszyło mi się do testa, zawsze jest strach przed rozczarowaniem....ale mój nalegał, prosił i na wykres zerkał....hehehe
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Yyyy, eeee, ten...spadek tempki mam już dzisiaj, czuję od rana jakby za chwilunię miało mnie podtopić, męczczące to okrutnie, nie chcę dzisiaj smęcić bo dziś UROCZYSTY, PODNIOSŁY, ŚWIĄTECZNY nastrój na wątku
W niedzielę jak coś
Taki spadek to nie spadek, zobaczysz jutro jak skoczy do góryNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak mój, ale niestety już jej nie ma, przeżyła ze mną 3 lata i niestety musiałam ją uśpić bo bardzo się pod koniec męczyła.
Na chwilę obecną mam psa (wychowany przeze mnie od pierwszego dnia jego życia na butelce) i kota (ze schroniska), ale zwierzaki zostały w domu z rodzicami, a ja po przeprowadzce zostałam z niczym. -
Scurek fajy..ale ja jakos bym nie mogla miec w domku
takie moje glupie przeswiadczenie ..swienke chomika tak ..ale nie szczurkamze dlatgeo ze zawsze od malego balam sie szczurow
cho wiem ze to bardzo madre zwierzeta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę teraz zwierzaka ale małż się nie zgadza, więc mu powiedziałam, że jak nie zgadza się na kota ani psa, to będzie szczur. W klatce mu nie będzie przeszkadzał. Nie zgodził się, ale ja jak zwykle grzecznie się go posłucham. ];->
Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku, bierz jakies zwierzatko, nie patrz na malza.
Ja to nie moge zyc w domu bez psa, chociazby. Tutaj na Filipinach nie mamy zwierzatka, bo wiem, ze tu nie zostaniemy, ale bardzo bardzo tesknie. Oczywiscie zaczepiam psy sasiadow, gadam do nich blizej niezrozumialym jezykiem typu : aciapaciapapamaciamuuu
Chyba biora mnie za wariatke.
Krokodylica, Malenq, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ooooo Krokodylku jakie ładne foto
No i niestety dostałam okres mimo moich objawów, o dziwo już się psychicznie pozbierałam i wróciłam do nastawienia - nastepnym razem sie uda
Justus Tobie bardzo gratuluje
Czekam na dobre wieści Od Neny i Helenki a później mały OF odwyczek
miesiac max, ale pewnie i tak nie wytrzymam bez Was
poza tym na bieżąco muszę byc, której mogę gratulować zielonego finału
Duże uściski dla wszystkich Kochane;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlfetka, sciskam
Zawsze dol przychodzi po pojawieniu sie @, ale szybko mija, bo nowy cykl sie zaczyna a wraz z nim nowe nadzieje.
Ja tez sobie czasem robie przerwy od ovu i mi z reguly pomaga.
Chociaz moj maz twierdzi, ze odkad siedze na forum, to nie potrafie sie wyluzowac. Moze cos w tym faktycznie jest?
Ide jakas kolacje zrobic. Maz pojechal na mecz. Wrzucilam rybe do wody, zeby sie rozmrozila. Ale mi sie nie chce......Alfetka lubi tę wiadomość
-
Alfetka, mi też w zeszyłym cyklu temp. nie spadła przed @. Zdezorientowało mnie to bardzo. Dlatego w tym już się nie podniecam temperaturami bo może być podobnie.
Ale Ty jesteś dzielna dziewczynka! Buziak!Alfetka lubi tę wiadomość