My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Prawda? Smutosław się zwie? Bardzo miłe zwierzę
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Krokodylku mi też się dzisiaj nic nie chcę, idę się położyć chociaż na godzinkę bo padam
Anastazja dzisiaj szalony dzień od rana, smacznej zupki jak już się ugotuje
Dlatego ja dzisiaj siedzę przy kompie i pracuję siedząc i klikając myszką. Chociaż tego tez mi się nie chce, ale co mam zrobić.
Jezszcze godzinka i śmigam robić obiadek, dzisiaj ziemniaczki, smażona rybka i buraczki z chrzanem. Kurna, ośliniłam się.
A póki co siedzę sobie spokojnie i zachodzę w ciąże. :PPPAnia_84, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:
A póki co siedzę sobie spokojnie i zachodzę w ciąże. :PPP
Zachodz zachodz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Obsmarkałam komputer, nawet na chwilę nie można Was zostawić bo się kłócicie, rozchodzicie, fochujecie, gotujecie i zachodzicie!
ja mam akurat szewskie piątkowe po południe ale zaraz zmywam się z roboty i zaczynam weekend i mam wszystko w (_!_) , czy jakoś tak, Nena umie robić dupkę
a jutro imprezaaaaa! będę pić i tańczyć ile wlezie, o!Ania_84, Anastazjaaa, Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
ehhh..a mnei dzis boli miesien jakby brzucha po lewej stronie tak na wysokosci biodra ;/ tyle ze nie pryzpominam sobie ze cos dzwigala ;/
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Obsmarkałam komputer, nawet na chwilę nie można Was zostawić bo się kłócicie, rozchodzicie, fochujecie, gotujecie i zachodzicie!
ja mam akurat szewskie piątkowe po południe ale zaraz zmywam się z roboty i zaczynam weekend i mam wszystko w (_!_) , czy jakoś tak, Nena umie robić dupkę
a jutro imprezaaaaa! będę pić i tańczyć ile wlezie, o!
O prosze
(*)(*)
Dobrze cycole wyszly?Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny