My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheh w pracy jest
ale szczerze mowiac ten miesien mnie meczy ;/ i nie wiem czy mam ochote ;PNenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
jak tak dalej pójdzie to nam wątek zamkną za sianie zgorszenia wśród młodzieży
albo będziemy musiały zrobić jakiś klucz/hasło dostępu
mnie mięśnie jeszcze ciągle bolą i gardło trochę też ale już myślałam zużyć męża, a ten wsiadł na rower i odjechał! dziecko to on chyba z triathlonem będzie miał albo z trenerembo go częściej widuje niż mnie...
idę tłuc kotlety, przynajmniej coś będzie się walić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:18
justta, Ania_84, Nenaaa, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo wczorajszym treningu mam zakwasy w... pachwinach
mężu powiedział, że w takim razie nici z
żartowniś
ciekawe czy mam już owu? z wykresu nic nie wynika, na testach już trzeci dzień jest blada kreska - niby jeszcze to nie owu, a już chyba powinna byćNenaaa lubi tę wiadomość
-
Musiałam oczko zgoić bo mi tyle emocji Justyś dostarczyła, że to nie na moje nerwy, wiek i wytrzymałość psychiczną
Mari, a Ty co? Chcesz klapsa? Ćwiczysz tam tylko, też powinnam...jesteś moim wyrzutem sumienia
Tamka, wal te kotlety aż zmiekną i będą prosić o jeszcze...marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na kilka godzin czlowiek na miasto wyskoczy, wraca na forum a tu same (*)(*), (_|_), (|) i bzykoserduchowania - niemoralne jesteście jak nic :p
W takim razie ja też dziś mojego do roboty zagonic, a co! Jak wszystkie zachodzimy to wszystkieNenaaa, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Wiedziałam że jednak mnie kochasz
Jak wstawiasz te emotki?
Jakaś taka blondi jestem i nie mogę obczaić