My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfetkuś kochana ściskam mocno i za miesiąc już się uda, zobaczysz. Zostań z nami w kupie raźniej zawsze , chociaż odpoczynek od Ovu by się przydał
Krokodylku śliczny szczurek ale bałabym się go, uraz z dzieciństwa chyba, nie patrz na małża jak kochasz zwierzaki to miej zwierzaka.Alfetka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Alfetka, mi też w zeszyłym cyklu temp. nie spadła przed @. Zdezorientowało mnie to bardzo. Dlatego w tym już się nie podniecam temperaturami bo może być podobnie.
Ale Ty jesteś dzielna dziewczynka! Buziak!
Ja tak samo. Juz mi sie nei raz zdazylo ze sie skubana do konca samego trzymala wysoka a nawet w dzien @ jeszcze wysoka byla!Alfetka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Tak mój, ale niestety już jej nie ma, przeżyła ze mną 3 lata i niestety musiałam ją uśpić bo bardzo się pod koniec męczyła.
Na chwilę obecną mam psa (wychowany przeze mnie od pierwszego dnia jego życia na butelce) i kota (ze schroniska), ale zwierzaki zostały w domu z rodzicami, a ja po przeprowadzce zostałam z niczym.
Dlatego mimo, ze uwazam (tzn to w sumie jest fakt a nie moja teoria;P) szczury za bardzo madre i towarzyskie stworzonka to nie chce miec bo wiem ze zyja bardzo krotko
Sorki za tyle postow w jendym - zle sie tutaj cytuje. -
Alfetka wrote:Ooooo Krokodylku jakie ładne foto
No i niestety dostałam okres mimo moich objawów, o dziwo już się psychicznie pozbierałam i wróciłam do nastawienia - nastepnym razem sie uda
Justus Tobie bardzo gratuluje
Czekam na dobre wieści Od Neny i Helenki a później mały OF odwyczek
miesiac max, ale pewnie i tak nie wytrzymam bez Was
poza tym na bieżąco muszę byc, której mogę gratulować zielonego finału
Duże uściski dla wszystkich Kochane;)
Alfetka odpoczywaj, a jak już odpoczniesz to wracaj do nasAlfetka lubi tę wiadomość
-
a jA dzis sie zdziwilam o 5 nad ranem mialam 37,01 ale termometr inie piknal drugi raz zmierzylam i mialam 36,76 dalej poszlam spc o 6:30 i tez mialam 36,76 i 36,80 i teraz nie wiem ktora byla wiarygodna ;/
-
Smarta sliczny piesio
Nenna włąsnie tak pomyslalam ze skoro sie powtorzyla to ja zaznaczeNenaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Nenaa ty masz zwierzaka w domu, kota w głowie
przecież zapomniałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:00
justta, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość