My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq świetny awatarek
Katja napewno Ci przyniosą szczęśćie i to niedługo
Tamka popłakałam się z tym Jezusem, ciężko by mi było też tak do kogoś mówić
Idę coś zjeść bo głód mi dokucza a od rana nic nie zjadłam z wrażeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:05
Tamka, Malenq, Nasturcja, Katja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustta smacznego, jedz, jedz póki możesz....ja od tygodnia na sokach "jadę"...
a awatarek to moja jednka z niuniek:) Kropeczka ma na imię, po na nosie od urdzenia ma taką "dziurkę" - wgłębienie - i Kropka to była szybka decyzja, ma już 4lata i jest mega śpiochem....
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Tamcia. Mania teskni bardzo za swoim Fifiusiem. Takie to kochane malenstwo, zawsze kladzie mi sie na brzuchu i zasypia. Albo lapka drapie moja reke i sam sobie kladzie na glowke, zeby go glaskac
Calowac chce sie caly dzien.Nenaaa, Tamka, Katja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka ja tylko jedną mogłam zamieścić...heheh ale miłości musi mi starczać na jeszcze jedną kicię i dwa psiory heheheh
ale Twój to śliczny:) i Twoja Tamka to taka przytulanka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:41
Tamka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Justa! Coz za cudowne informacje z rana
!!!!
Ja tez chce byc w ciazy!!!
Tak to ciagle przekladalam, przekladalam. Najpierw chcialam troche popodrozowac, potem troche popracowac. W koncu jestm na etapie kiedy juz mi niczego innego nei potrzeba wiecej. Ten cykl to juz byl taki na 100% na tak. Ale pewnei nic i z tego bo mnie owu za wczesniej zaskoczyla -
nick nieaktualnyTamka, moj tez tak spi. Chyba kazdy piesio tak lubi :*
Kurde dziewczyny wlasnie burza do nas przyszla. Ale jaka!
Wlasnie gdzies obok naszego budynku pierdolnelo. Chyba w palme! Normalnie trzaska jak cholera. Jeszcze nigdy takich grzmotow nie bylo. Sam ogien.