My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A ja właśnie dostałam okres, i oficjalnie zaczynam 3 cykl starań
jest mi smutno i zajadam się czekoladą
Pomyśl co by mogło zastąpić tę rudowłosą boginię
-
nick nieaktualny
-
kurde laski, taki mam okres że hej.... takich skrzepów to ja w życiu nie miałam, wiem wiem to normalne w pierwszym cyklu, ale powiem wam ciężko się funkcjonuje jak przy każdym ruchu mnie zalewa
a jeszcze muszę jechać do spółdzielni ech wypiję kawę i pojadę pomimo wszystko
-
nick nieaktualnyArienna wrote:kurde laski, taki mam okres że hej.... takich skrzepów to ja w życiu nie miałam, wiem wiem to normalne w pierwszym cyklu, ale powiem wam ciężko się funkcjonuje jak przy każdym ruchu mnie zalewa
a jeszcze muszę jechać do spółdzielni ech wypiję kawę i pojadę pomimo wszystko
A boli Cię..ja nic nie mogę robić przez dwa do trzech dni tak mam
TulęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:17
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Wiem, któraś mi mówiła że popołudniu to nie ma sensu mierzyć temperatury, to kiedy mam mierzyć ? Czekam na mój 3 termometr tym razem kupiłam bez rtęci
to sie nie stłucze, bo nie trzeba wymachiwać.
Temperaturę powinno się mierzyć zaraz po przebudzeniu, jeszcze zanim wstaniesz z łóżka. Najlepiej dokładnie o tej samej porze (max pół godziny różnicy) i po min. trzech przespanych godzinach.
Takie pomiary sa najbardziej miarodajne, bo w ciagu dnia to co robisz, jesz, czy się stresujesz czy nie bardzo wpływa na wynik.
A w pomiarach to nie pojedyncza temperatura jest istotna tylko różnice między nimi w cyklu czyli skoki i spadki.
Próbuj w tym cyklu jak tylko skończy się @, to szybko wchodzi w nawyk********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lady Savage wrote:Wiem, któraś mi mówiła że popołudniu to nie ma sensu mierzyć temperatury, to kiedy mam mierzyć ? Czekam na mój 3 termometr tym razem kupiłam bez rtęci
to sie nie stłucze, bo nie trzeba wymachiwać.
ale zawsze po zmierzeniu można zasnąć ponownie
-
Misi@ wrote:Ja tak mam co cykl..nie mogę napisać, że co miesiąc, bo mam różne cykle :p
Tulę
przeżyję ale nie powiem nie jest łatwobo uczycie przy wstawaniu jest obrzydliwe
-
Misi@ wrote:
Tulę
ja umieram zawsze 2, 3 dnia, nie raz trafia mi się okres tak silny że mnie paraliżuje na jeden dzień wtedy się wyka ketonal i po 3 godzinach człowiek jest wstanie iść do toalety -
Oj to nie zazdroszczę tych @ dziewczynki, sama raczej nie miewam zbyt obfitych.
Arienko z tego co tu czytałam teraz to u Ciebie "typowa" reakcja organizmu, trzeba to przetrwać..********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Oj to nie zazdroszczę tych @ dziewczynki, sama raczej nie miewam zbyt obfitych.
Arienko z tego co tu czytałam teraz to u Ciebie "typowa" reakcja organizmu, trzeba to przetrwać.. -
nick nieaktualnyArienna wrote:boli, Blondik (chyba) mówiła że pierwszy okres po też taki miała, lekarz mówił za to ze przy pierwszej @ po, się jeszcze endometrium może złuszczać
przeżyję ale nie powiem nie jest łatwobo uczycie przy wstawaniu jest obrzydliwe
Ja jak już miałam @ to nie mogłam chodzić z bólu. Dlatego toto co było i co Was męczyłam tak mnie zdziwiło. -
Hej kochane
Właśnie wróciłam od gina i doopa jest... Z męża wynikami jest super ale moje sa nieciekawe wiec w następnym cyklu bedzie inseminacja. We wtorek mamy wizytę żeby umówić sie na badanie drozności jajowodów i omówić plan przygotowania do inseminacji. Dostałam dzis pregnyl bo miałam pęcherzyk ale juz nie liczę na nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:33
-
nick nieaktualny