My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:o jesssssu Melanq niegdy nie słyszałam żeby piperzyk taki się zrobił
ech jak nie urok ..............
Aaaaaaaaaaa groszku buuuuuuuuu śliczny awatarekAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej Malenqa, tulę :*. A zauważyłaś coś wcześniej, że pieprzyk się zmienia?
Miałam kiedyś usuwany taki pieprzyk z brody, w znieczuleniu miejscowym. Myślę, że jeśli u Ciebie będzie to konieczne to w taki sposób. Dziś jeszcze jedziesz do chirurga?
Głowa na szczęście powoli przestaje boleć.********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ano
.
Cudze chwalimy swego nie znamy. Małż też chciał się "na emeryturę" wyprowadzać do Bułgarii, póki mu nie pokazałam tego miejsca.
Którą to głowa boli? Łącze się w bólu.
Doczytam i zrobię edit.marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ja czuję się Chorwatką. Jak wygram w totka to spadam nad Jadran.
Którą to głowa boli? Łącze się w bólu.
Doczytam i zrobię edit.
I też kocham Chorwację, za każdym razem coraz bardziej.
Mona_M lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq wrote:bosz............to i ja chyba będę musiała awatarek zmienić, jak Wy tu całkiem nowe....
Cati widzę że Ty już avatarka na zimę szykujesz
Edit. Ja też napisałam list do Św. Mikołaja... W końcu to Święty, może coś pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:15
cati, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlenqa -mnie od wczoraj boli, ciśnieni chyba spadło drastycznie. A propos pieprzyka, ja taki miałam pod pachą, duży był i często go ciachałam i to booolało, w końcu się zawzięłam i wyciełam i spokój.
Byłam w aptece, uświadomiłam Panią o Dongu zdziwiła się, ale sprawdziła w hurtowni i powiedziała oooo jest, także po wypłacie zainwestuję.
Tylko muszę poczytać jak to to sie bierze.Malenq lubi tę wiadomość
-
Anuska - A jak
musi byc swiateczny bo juz sie w taki klimat wciagam
)
Manius - Robotka1 ma takiego samego avatara jak ty i kiedys czytam forum i myslalam ze to ty wstawiasz te posty az zerknelam na nickMalenq, momo1009, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Momo to ty jestes ta zolta kaczuszka momo ?
Widziałam kiedyś świetne zdjęcie kaczuszki właśnie i jego szukałam, ale nie znalazłam więc jest to. To niech tak zostanie, a ja będę musiała się czegoś więcej dowiedzieć o tej momo
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...