My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Cześć laseczki.
Maniek wielkie gratulacje!!!
Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczamArienna ze mną potestuje.
witam laseczki, miłego członka
ech leci ze mnie jak z cebra,
mam nadzieję że się nie wykrwawie
masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:08
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Gdzie Ty chcesz uciekać z tak pięknego miejsca?????
Tam:
http://huba.nieruchomosci-online.pl/wolnostojacy,z-tarasem/9188475.html
A gdzie chmury, to pod nimi Zalew Czorsztyński.
Dziewczyny testujące 16.12 - oby moje urodziny przyniosły Wam szczęście! Zrobicie mi najfajniejsze prezenty jak zaciążycie
!!!
momo1009, Anuśka, Misi@, ara, Mona_M lubią tę wiadomość
-
A propos ciastka, wczoraj kupiłam sobie na pocieszenie wielką różową napoleonkę
. włożyłam ją do lodówki i... przypomniałam sobie w ostatniej chwili kiedy już miałam się kłaść. Zjedliśmy więc z S na pół
Mańku ja tez się wzruszyłam jak to przeczytałam
Wyłączę się na trochę, bo strasznie mnie dziś głowa boli, nawet tableta nie działa
Papa********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Maniek, jak poprzednio byłam w ciąży to mój mąż się fochnął, że "tyle czasu się nie udawało, a akurat jak mamy jechać na Kaukaz to musiało się stać". Wyszło jak wyszło, na Kaukazie byliśmy, a teraz mamy plany jechać na Bałkany w kwietniu (8 miesiąc będzie mi leciał...)
-
marnut wrote:Tam
:
http://huba.nieruchomosci-online.pl/wolnostojacy,z-tarasem/9188475.html
A gdzie chmury, to pod nimi Zalew Czorsztyński.
Dziewczyny testujące 16.12 - oby moje urodziny przyniosły Wam szczęście! Zrobicie mi najfajniejsze prezenty jak zaciążycie
!!!
Piękne miejsce do mieszkania
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Eh, S ma dziś badania nasienia, trochę się boję, że suplementacja nic nie dała.... trzymajcie kciuki
!
Maniek - całe szczęście, że nie wszyscy chcą mieszkać tam gdzie ja, mogłoby się ciasno robić. My mówiliśmy o 2 ciążach od razu - o tej nie wie nikt. Przestraszyłam się. Tyle dziewczyn roni, że stwierdziłam, że poczekamy. Dłużej niż przez Święta pewnie nie da się ukryć, ale na razie nie mówimy.
Arienka -momo1009 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Maniek, jak poprzednio byłam w ciąży to mój mąż się fochnął, że "tyle czasu się nie udawało, a akurat jak mamy jechać na Kaukaz to musiało się stać". Wyszło jak wyszło, na Kaukazie byliśmy, a teraz mamy plany jechać na Bałkany w kwietniu (8 miesiąc będzie mi leciał...)
Zazdroszczę
Mojego chłopa gdzieś wyciągnąć to mistrzostwo świata... Ale w 8mc to raczej nie połazisz za dużo
Chyba bardziej leżing będziesz uprawiać
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O wow... Zajebiaszczo
Piękne miejsce do mieszkania
.
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No własnie marnutku też mam taką obawę i nie wiem czy mówić...teściom powiemy dopiero w BN ale moim rodzicom powiem chyba dziś wiem jak mama się martwi o nas ( bo czekamy na mieszkanie)i wiem jak będzie się cieszyć...oczywiście rozpowie gdzie będzie tylko mogła ale to przecież jej święte prawo cieszyć się...ze mną..w końcu jestem jedyną córkąManiek
-
nick nieaktualnyara wrote:marnut piękne miejsca! i nad Czorsztynem i w Bieszczadach, ehhh jak mi się marzą góry
.
Anuśka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry z bólem głowy i cycem bolącym też...............
od urodzenia pod lewą piersią miałam pieprzyk (taki odstający), nic z nim nie robiłam, bo znajoma lekarka powiedziała mi, że jak z nim się nic nie dzieje, to aby go nie ruszać...dzisiaj w nocy jak wstałam do wc, zobaczyłam, że mam koszulkę we krwi
i co? okazało się że pieprzyk zrobił się większy, czarny i zaczął krwawić...szybko więc (a nie było szybko, bo u mnie około 10cm śniegu napadało) pojechałam do rodzinnej (100km) i od razu na już dostałam skierowanie do chirurga....
u mnie śniegu od h..................... mogę darmo oddać....... -
nick nieaktualnyMalenq wrote:dzień dobry z bólem głowy i cycem bolącym też...............
od urodzenia pod lewą piersią miałam pieprzyk (taki odstający), nic z nim nie robiłam, bo znajoma lekarka powiedziała mi, że jak z nim się nic nie dzieje, to aby go nie ruszać...dzisiaj w nocy jak wstałam do wc, zobaczyłam, że mam koszulkę we krwi
i co? okazało się że pieprzyk zrobił się większy, czarny i zaczął krwawić...szybko więc (a nie było szybko, bo u mnie około 10cm śniegu napadało) pojechałam do rodzinnej (100km) i od razu na już dostałam skierowanie do chirurga....
u mnie śniegu od h..................... mogę darmo oddać....... -
Malenq wrote:dzień dobry z bólem głowy i cycem bolącym też...............
u mnie śniegu od h..................... mogę darmo oddać.......
A śnieg... hmmmm.... kiedyś widziałam jak ktoś na allegro wystawił