X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo - no u mnie pustka , jest bialo ale to szron ! :/
    No i trzymam kciuki za wyniki :*

momo1009 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.
    potestuję :)a jak :)

witam laseczki, miłego członka
    ech leci ze mnie jak z cebra,
    mam nadzieję że się nie wykrwawie :/
    masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:08

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Gdzie Ty chcesz uciekać z tak pięknego miejsca?????

Tam :D:
    http://huba.nieruchomosci-online.pl/wolnostojacy,z-tarasem/9188475.html

A gdzie chmury, to pod nimi Zalew Czorsztyński :).

Dziewczyny testujące 16.12 - oby moje urodziny przyniosły Wam szczęście :D! Zrobicie mi najfajniejsze prezenty jak zaciążycie :D!!!

momo1009, Anuśka, Misi@, ara, Mona_M lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos ciastka, wczoraj kupiłam sobie na pocieszenie wielką różową napoleonkę :D. włożyłam ją do lodówki i... przypomniałam sobie w ostatniej chwili kiedy już miałam się kłaść. Zjedliśmy więc z S na pół :)

Mańku ja tez się wzruszyłam jak to przeczytałam ;)

Wyłączę się na trochę, bo strasznie mnie dziś głowa boli, nawet tableta nie działa
    Papa

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, jak poprzednio byłam w ciąży to mój mąż się fochnął, że "tyle czasu się nie udawało, a akurat jak mamy jechać na Kaukaz to musiało się stać". Wyszło jak wyszło, na Kaukazie byliśmy, a teraz mamy plany jechać na Bałkany w kwietniu (8 miesiąc będzie mi leciał...)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tam :D:
    http://huba.nieruchomosci-online.pl/wolnostojacy,z-tarasem/9188475.html

A gdzie chmury, to pod nimi Zalew Czorsztyński :).

Dziewczyny testujące 16.12 - oby moje urodziny przyniosły Wam szczęście :D! Zrobicie mi najfajniejsze prezenty jak zaciążycie :D!!!
    O wow... Zajebiaszczo :D Piękne miejsce do mieszkania :)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Eh, S ma dziś badania nasienia, trochę się boję, że suplementacja nic nie dała.... trzymajcie kciuki
    Momo, czasu zawsze będziesz mieć dość, żeby zacząć się martwić, a teraz bądź dobrej myśli :)!

Maniek - całe szczęście, że nie wszyscy chcą mieszkać tam gdzie ja, mogłoby się ciasno robić :D. My mówiliśmy o 2 ciążach od razu - o tej nie wie nikt. Przestraszyłam się. Tyle dziewczyn roni, że stwierdziłam, że poczekamy. Dłużej niż przez Święta pewnie nie da się ukryć, ale na razie nie mówimy.

Arienka - <3

momo1009 lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok :D laski zmieniam avatarka -
    bogini bastet na cos innego :) moze komus bardziej sie przyda ! :)) w plodnosci itd... :) jak cos to oddaje :D
    71598_100x100_9.jpeg

Krokodylica lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Maniek, jak poprzednio byłam w ciąży to mój mąż się fochnął, że "tyle czasu się nie udawało, a akurat jak mamy jechać na Kaukaz to musiało się stać". Wyszło jak wyszło, na Kaukazie byliśmy, a teraz mamy plany jechać na Bałkany w kwietniu (8 miesiąc będzie mi leciał...)
    Ale Was nosi :) Zazdroszczę :) Mojego chłopa gdzieś wyciągnąć to mistrzostwo świata... Ale w 8mc to raczej nie połazisz za dużo :) Chyba bardziej leżing będziesz uprawiać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    O wow... Zajebiaszczo :D Piękne miejsce do mieszkania :)
    No...bardzo bym chciała. Ale wiem, że tu gdzie jestem będzie lepiej dzieciom - więcej atrakcji, więcej możliwości rozwoju. Przynajmniej póki co. A jak mi wyfruną z domu, to zamiast rozpaczać nad pustym gniazdem zacznę budować nowe gniazdo :D.

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut..wow to w Polsce jest tak pieknie ????

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Marnut..wow to w Polsce jest tak pieknie ????
    Ano ;).
    Cudze chwalimy swego nie znamy. Małż też chciał się "na emeryturę" wyprowadzać do Bułgarii, póki mu nie pokazałam tego miejsca ;).

• ara Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut piękne miejsca! i nad Czorsztynem i w Bieszczadach, ehhh jak mi się marzą góry

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie marnutku też mam taką obawę i nie wiem czy mówić...teściom powiemy dopiero w BN ale moim rodzicom powiem chyba dziś wiem jak mama się martwi o nas ( bo czekamy na mieszkanie)i wiem jak będzie się cieszyć...oczywiście rozpowie gdzie będzie tylko mogła ale to przecież jej święte prawo cieszyć się...ze mną..w końcu jestem jedyną córką;)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut piękne miejsca! i nad Czorsztynem i w Bieszczadach, ehhh jak mi się marzą góry
    Też mi się marzyły od zawsze (choć bardziej Tatry niż jakiekolwiek inne). Okazało się, że jednemu gościowi też - więc się hajtnęliśmy i realizujemy :D.

Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quote:

Arienka - <3

<3

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry z bólem głowy i cycem bolącym też...............

od urodzenia pod lewą piersią miałam pieprzyk (taki odstający), nic z nim nie robiłam, bo znajoma lekarka powiedziała mi, że jak z nim się nic nie dzieje, to aby go nie ruszać...dzisiaj w nocy jak wstałam do wc, zobaczyłam, że mam koszulkę we krwi :-/
    i co? okazało się że pieprzyk zrobił się większy, czarny i zaczął krwawić...szybko więc (a nie było szybko, bo u mnie około 10cm śniegu napadało) pojechałam do rodzinnej (100km) i od razu na już dostałam skierowanie do chirurga....

u mnie śniegu od h..................... mogę darmo oddać.......

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jesssssu Melanq niegdy nie słyszałam żeby piperzyk taki się zrobił

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

od urodzenia pod lewą piersią miałam pieprzyk (taki odstający), nic z nim nie robiłam, bo znajoma lekarka powiedziała mi, że jak z nim się nic nie dzieje, to aby go nie ruszać...dzisiaj w nocy jak wstałam do wc, zobaczyłam, że mam koszulkę we krwi :-/
    i co? okazało się że pieprzyk zrobił się większy, czarny i zaczął krwawić...szybko więc (a nie było szybko, bo u mnie około 10cm śniegu napadało) pojechałam do rodzinnej (100km) i od razu na już dostałam skierowanie do chirurga....

Trzymaj się ...mam nadzieję, że to nic poważnego.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Bólu głowy i cyca współczuję... A za pieprzyk trzymam kciuki... Oby to był skutek uboczny ciąży...Daj znać jak będziesz po spotkaniu z chirurgiem... Bo się będę mocno martwić o Ciebie...
    A śnieg... hmmmm.... kiedyś widziałam jak ktoś na allegro wystawił ;)

‹‹ 2977 2978 2979 2980 2981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ