My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak Marnut
A macie już wybrane imię dla tej torbieli?
Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymarnut wrote:Hej Misia, bez objawów. Cycki jakie były takie są, bólów małpowych nie odczuwam, nie muli, nie rzygam, nie odrzuca mnie od niczego. Za jakieś 2 tyg pewnie się zacznie, bo na razie to takie nieśmiałe początki
, hormony jeszcze nie szaleją. Albo faktycznie torbiel
.
no chyba ja mam torbiel, bo mnie od 4 dni mdli..albo Twoje objawy przeszły na mnie..chyba jestem za bardzo empatyczna -
nick nieaktualnymarnut wrote:Aaaa...CATI - jak będziesz uzupełniać tabelkę to możesz wpisać mi imiona Lidia/Jeremi
, bo to od dawna postanowione. Chyba, żeby się zmieniło
.
No i Mańka wpisz naszego.
Śnieg u mnie pada.
cati lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Tak Marnut
A macie już wybrane imię dla tej torbieli?
Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód?
o, teraz już widzę, że wybraliście********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Cześć laseczki.
Maniek wielkie gratulacje!!!
Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczamArienna ze mną potestuje.
marnut, MANIEK, Arienna lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyMomo - mamy
. Jestem bardzo przywiązana do moich torbieli
. Za jakieś 2 tyg idę na USG to okaże się, czy tej torbieli serduszko bije
.
Pierwsza na życzenie. Oceniłam co (w moim mniemaniu) jest bardziej bezpieczne dla dziecka i zdecydowałam się na cc.
Dziewczyny, już śnieg nie pada - teraz SYPIE!!! Będzie biało!
momo1009, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii?
Bo u mnie ni hu hu śniegu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:52
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ostatnio jak na mapę patrzyłam, to ten zakątek Polski był nazywany "zadupie"
.
Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Ty chyba Marnut coś pisałaś, że mieszkasz koło Wrocka o ile dobrze pamiętam. U mnie też ani widu śniegu, ale za to zimno strasznie
Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p.
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Korekta - mieszkałam we Wrocku. Tam się urodziłam, chodziłam do liceum i na studia (bo przedszkole i podstawówka jeszcze w innej części Polski), tam zaczynałam pracę - generalnie spędziłam dużą część mojego życia, ale teraz od 4 lat mieszkam w Bieszczadach
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Wow..no to Mamutek rzeczywiście wziął się nie bez przyczyny:) zazdroszczę spokoju i pieknych widoków
. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół
.
Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy.
Mona_M, Misi@, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny