X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa...CATI - jak będziesz uzupełniać tabelkę to możesz wpisać mi imiona Lidia/Jeremi :), bo to od dawna postanowione. Chyba, żeby się zmieniło :D.
    No i Mańka wpisz naszego ;).

Śnieg u mnie pada :D.

cati, Nieukowa lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Marnut :) A macie już wybrane imię dla tej torbieli? ;D

Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód? :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hej Misia, bez objawów. Cycki jakie były takie są, bólów małpowych nie odczuwam, nie muli, nie rzygam, nie odrzuca mnie od niczego. Za jakieś 2 tyg pewnie się zacznie, bo na razie to takie nieśmiałe początki ;), hormony jeszcze nie szaleją. Albo faktycznie torbiel :D.
    Hehe
    no chyba ja mam torbiel, bo mnie od 4 dni mdli..albo Twoje objawy przeszły na mnie..chyba jestem za bardzo empatyczna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Aaaa...CATI - jak będziesz uzupełniać tabelkę to możesz wpisać mi imiona Lidia/Jeremi :), bo to od dawna postanowione. Chyba, żeby się zmieniło :D.
    No i Mańka wpisz naszego ;).

Śnieg u mnie pada :D.
    o zima się zbliża..ale w epoce lodowcowej to chyba normalne zjawisko :)

cati lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Tak Marnut :) A macie już wybrane imię dla tej torbieli? ;D

Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód? :)

o, teraz już widzę, że wybraliście :)

********Gang 18+********
  • choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.

marnut, MANIEK, Arienna lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo - mamy :D. Jestem bardzo przywiązana do moich torbieli :). Za jakieś 2 tyg idę na USG to okaże się, czy tej torbieli serduszko bije ;).

Pierwsza na życzenie. Oceniłam co (w moim mniemaniu) jest bardziej bezpieczne dla dziecka i zdecydowałam się na cc.

Dziewczyny, już śnieg nie pada - teraz SYPIE!!! Będzie biało ;D!

momo1009, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.
    Godne zastępstwo ;D.

choco, Arienna lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biało już od wczoraj :-D

**********************Gang 18+***********************
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii? :D Bo u mnie ni hu hu śniegu :)

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii? :D Bo u mnie ni hu hu śniegu :)
    Ostatnio jak na mapę patrzyłam, to ten mój zakątek Polski był nazywany "zadupie" ;D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:52

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ostatnio jak na mapę patrzyłam, to ten zakątek Polski był nazywany "zadupie" ;D.
    Ty chyba Marnut coś pisałaś, że mieszkasz koło Wrocka o ile dobrze pamiętam. U mnie też ani widu śniegu, ale za to zimno strasznie :(
    Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ty chyba Marnut coś pisałaś, że mieszkasz koło Wrocka o ile dobrze pamiętam. U mnie też ani widu śniegu, ale za to zimno strasznie :(
    Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p
    Korekta - mieszkałam we Wrocku. Tam się urodziłam, chodziłam do liceum i na studia (bo przedszkole i podstawówka jeszcze w innej części Polski), tam zaczynałam pracę - generalnie spędziłam dużą część mojego życia, ale teraz od 4 lat mieszkam w Bieszczadach :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Korekta - mieszkałam we Wrocku. Tam się urodziłam, chodziłam do liceum i na studia (bo przedszkole i podstawówka jeszcze w innej części Polski), tam zaczynałam pracę - generalnie spędziłam dużą część mojego życia, ale teraz od 4 lat mieszkam w Bieszczadach :).
    Wow..no to Mamutek rzeczywiście wziął się nie bez przyczyny:) zazdroszczę spokoju i pieknych widoków :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a Ty skąd nadajesz?

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkopolska :)P-ń

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z pół minuty popadał, ale ja za nim nie tęsknię :) Bo boje się jeździć samochodem w zimie. Jakiś taki wewnętrzny lęk mam. Ale jak bym do domciu na L4 siedziała to bym lubiła ;)
    Maniek - jak tam reakcja męża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wow..no to Mamutek rzeczywiście wziął się nie bez przyczyny:) zazdroszczę spokoju i pieknych widoków :)
    Bywa magicznie, to fakt, szczególnie jak wychodzisz o 4.00 rano na balkon na fajkę :D. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół ;).
    Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
    Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy :).

Mona_M, Misi@, momo1009, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamut - to ja sprzedaję mieszkanie biorę kredy i zostaje Twoją sąsiadką :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dla odmiany ostatnio znowu ciągnie w moje rodzinne strony. A na studia uciekałam byle dalej :P

********Gang 18+********
‹‹ 2975 2976 2977 2978 2979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ