Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa...CATI - jak będziesz uzupełniać tabelkę to możesz wpisać mi imiona Lidia/Jeremi :), bo to od dawna postanowione. Chyba, żeby się zmieniło :D.
    No i Mańka wpisz naszego ;).

Śnieg u mnie pada :D.

cati, Nieukowa lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Marnut :) A macie już wybrane imię dla tej torbieli? ;D

Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód? :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hej Misia, bez objawów. Cycki jakie były takie są, bólów małpowych nie odczuwam, nie muli, nie rzygam, nie odrzuca mnie od niczego. Za jakieś 2 tyg pewnie się zacznie, bo na razie to takie nieśmiałe początki ;), hormony jeszcze nie szaleją. Albo faktycznie torbiel :D.
    Hehe
    no chyba ja mam torbiel, bo mnie od 4 dni mdli..albo Twoje objawy przeszły na mnie..chyba jestem za bardzo empatyczna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Aaaa...CATI - jak będziesz uzupełniać tabelkę to możesz wpisać mi imiona Lidia/Jeremi :), bo to od dawna postanowione. Chyba, żeby się zmieniło :D.
    No i Mańka wpisz naszego ;).

Śnieg u mnie pada :D.
    o zima się zbliża..ale w epoce lodowcowej to chyba normalne zjawisko :)

cati lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Tak Marnut :) A macie już wybrane imię dla tej torbieli? ;D

Słuchaj, a tak z innej beczki... (moze już kiedyś pisałaś, ale nie kojarzę). Czemu miałaś dwie cesarki? Pewnie druga dlatego, że pierwsza.. a ta pierwsza bo chciałaś, czy Adela tak się ułożyła? czy jeszcze inny powód? :)

o, teraz już widzę, że wybraliście :)

********Gang 18+********
  • choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.

nick nieaktualny, MANIEK, Arienna lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo - mamy :D. Jestem bardzo przywiązana do moich torbieli :). Za jakieś 2 tyg idę na USG to okaże się, czy tej torbieli serduszko bije ;).

Pierwsza na życzenie. Oceniłam co (w moim mniemaniu) jest bardziej bezpieczne dla dziecka i zdecydowałam się na cc.

Dziewczyny, już śnieg nie pada - teraz SYPIE!!! Będzie biało ;D!

momo1009, nick nieaktualny, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.
    Godne zastępstwo ;D.

choco, Arienna lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biało już od wczoraj :-D

**********************Gang 18+***********************
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii? :D Bo u mnie ni hu hu śniegu :)

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii? :D Bo u mnie ni hu hu śniegu :)
    Ostatnio jak na mapę patrzyłam, to ten mój zakątek Polski był nazywany "zadupie" ;D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:52

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ostatnio jak na mapę patrzyłam, to ten zakątek Polski był nazywany "zadupie" ;D.
    Ty chyba Marnut coś pisałaś, że mieszkasz koło Wrocka o ile dobrze pamiętam. U mnie też ani widu śniegu, ale za to zimno strasznie :(
    Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ty chyba Marnut coś pisałaś, że mieszkasz koło Wrocka o ile dobrze pamiętam. U mnie też ani widu śniegu, ale za to zimno strasznie :(
    Lubie śnieg, zwłaszcza jak chrupie pod stopami...to całkiem przyjemne uczucie :p
    Korekta - mieszkałam we Wrocku. Tam się urodziłam, chodziłam do liceum i na studia (bo przedszkole i podstawówka jeszcze w innej części Polski), tam zaczynałam pracę - generalnie spędziłam dużą część mojego życia, ale teraz od 4 lat mieszkam w Bieszczadach :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Korekta - mieszkałam we Wrocku. Tam się urodziłam, chodziłam do liceum i na studia (bo przedszkole i podstawówka jeszcze w innej części Polski), tam zaczynałam pracę - generalnie spędziłam dużą część mojego życia, ale teraz od 4 lat mieszkam w Bieszczadach :).
    Wow..no to Mamutek rzeczywiście wziął się nie bez przyczyny:) zazdroszczę spokoju i pieknych widoków :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a Ty skąd nadajesz?

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkopolska :)P-ń

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z pół minuty popadał, ale ja za nim nie tęsknię :) Bo boje się jeździć samochodem w zimie. Jakiś taki wewnętrzny lęk mam. Ale jak bym do domciu na L4 siedziała to bym lubiła ;)
    Maniek - jak tam reakcja męża?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wow..no to Mamutek rzeczywiście wziął się nie bez przyczyny:) zazdroszczę spokoju i pieknych widoków :)
    Bywa magicznie, to fakt, szczególnie jak wychodzisz o 4.00 rano na balkon na fajkę :D. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół ;).
    Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
    Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy :).

nick nieaktualny, nick nieaktualny, momo1009, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamut - to ja sprzedaję mieszkanie biorę kredy i zostaje Twoją sąsiadką :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dla odmiany ostatnio znowu ciągnie w moje rodzinne strony. A na studia uciekałam byle dalej :P

********Gang 18+********
‹‹ 2975 2976 2977 2978 2979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ