Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie dzięki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Maniek gratki wielkie!!!

Ana możesz mi wpisać 28.11, z góry dziękuję!

Anastazjaaa, MANIEK lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Wielkie dzięki

A proszę ;)
    Ale dobrze wiesz ze porównywanie sie nie ma sensu

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    pytałam o listę Twoich badań :P
    Aaaaaa...a ja posta wyżej pisałam o liście do prezentów i mnie się yebło ;).

To lista badań, które mam zrobić z tytułu degradacji łąkotki :/, którą walnęłam sobie ze 13lat temu na taternickiej wyprawie obciążona plecakiem 20-25kg :/.

Momo - ja bym za nic Blondik nie powiedziała, że będzie dobrze: bo może nie być :/. Każda z nas wie, że plamienia żywoczerwoną krwią poza okresem nie są normalne. Ale czy jest to jeszcze jakieś hormonalne zawirowanie po poronieniu, czy jednak należy się nad tym problemem pochylić - o tym powinien zadecydować mądry lekarz.
    Czasem uspokajające poklepanie po plecach może bardziej zaszkodzić niż pomóc, bo usypia czujność i tyle. Niechże dziewczyna posłucha swojego organizmu, swojej psychiki i zdecyduje - spokojnie czeka dalej czy jednak niepokoi się i idzie do lekarza.

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnucik, takie ogólne, bardziej symboliczne "będzie dobrze" miałam na myśli. Ale masz rację z tym co piszesz :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamucik, Maniek - macie serdeczne gratulacje od Smarty :)

I pozdrowienia dla całego Gangu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:34

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Mamucik, Maniek - macie serdeczne gratulacje od Smarty :)
    Dziękujemy :). A jak tam u niej?

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziękujemy :). A jak tam u niej?
    Lepiej, na razie robi sobie przerwę od myślenia o staraniach, ale myśli o powrocie do nas :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Aaaaaa...a ja posta wyżej pisałam o liście do prezentów i mnie się yebło ;).

To lista badań, które mam zrobić z tytułu degradacji łąkotki :/, którą walnęłam sobie ze 13lat temu na taternickiej wyprawie obciążona plecakiem 20-25kg :/.

Momo - ja bym za nic Blondik nie powiedziała, że będzie dobrze: bo może nie być :/. Każda z nas wie, że plamienia żywoczerwoną krwią poza okresem nie są normalne. Ale czy jest to jeszcze jakieś hormonalne zawirowanie po poronieniu, czy jednak należy się nad tym problemem pochylić - o tym powinien zadecydować mądry lekarz.
    Czasem uspokajające poklepanie po plecach może bardziej zaszkodzić niż pomóc, bo usypia czujność i tyle. Niechże dziewczyna posłucha swojego organizmu, swojej psychiki i zdecyduje - spokojnie czeka dalej czy jednak niepokoi się i idzie do lekarza.

ale to masz teraz jakieś problemy z tego tytułu czy do końca ciąży pokuśtykasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Lepiej, na razie robi sobie przerwę od myślenia o staraniach, ale myśli o powrocie do nas :)
    Niech nie myśli tylko wraca :D.

Ara - ja tak przekuśtykałam 13 lat, więc jeszcze rok się przeturlam :D. Nikt nie będzie robił mi rezonansu czy RTG jak jestem w ciąży, więc trzeba czekać.

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Lenka wiem ale jednak moje przeczucia nabierają na sile :/
    I ja mówię dobranoc

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się kładę, 2 godziny snu tej nocy dają o sobie znać
    Dobranoc :)

********Gang 18+********
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad ziołami ojca sroki lub ojca klimuszko ale chyba sklonie się ku sklepowi zielarskiemu bo z allegro jakoś do mnie nie przemawiaja

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Elo laseczki... zdycham, wstałam dziś o 4:00 żeby zrobić dla szefa raport z którym zalegam, a który miałam robić wczoraj [zasnęłam nad kompem...].
    Ale za to wyjdę sobie przed czasem żeby odespać, pod pretekstem wizyty u gina (tę prawdziwą mam po południu) >:P

Marnut co ty masz za dziwny suwaczek? Ciążowy mi tu zakładaj, ale już!
    A avatarek super :*

Maniek podziwiam, że jesteś takim kwiatem lotosu, to ja się tu już stresuję za twoj test i nawet ja bym ci nasikała (ucieszyłabyś się, bo wyjdą 2 kreski w moim stanie :P) ale nie wiem czy to by było miarodajne... oby tak :)

Cati jak samopoczucie? Mi powoli mdłości mijają, a przynajmniej zdarzaja się rzadziej i mniej intensywne...

Pati, mogę wysłać bratu karczochową bombkę na święta?
    Umiem o takie robić: http://www.aisab.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC00990-bombka-karczoch.jpg
    Nieukowa piękna bombka, Sebastian napewno bedzie zadowolony bo uwielbia urządzać swój pokój. Uwielbia takie gadżety i kocha Święta i wszystko co sie z nimi kojarzy. I bedzie miał piękna pamiątkę.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech tez bym chciała tak wcześnie zasypiać - a ja to chociaż nie wiem jak byłabym zmeczona to i tak koło polnocy ....

Wkurza mnie to jak tak jak dzis W dawno chrapie. Taki typ ze przyłoży glowe do poduszki i chrap juz ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Niech nie myśli tylko wraca :D.

Ara - ja tak przekuśtykałam 13 lat, więc jeszcze rok się przeturlam :D. Nikt nie będzie robił mi rezonansu czy RTG jak jestem w ciąży, więc trzeba czekać.

mamuty to jednak twarde sztuki :D

Lena83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ....

W weekend mamy zamiar powiedziec rodzicom o problemie naszym. Wiem ze teściowa strasznie to przezyje - juz mi jej szkoda :(

Po dzisiejszej sytuacji mysle co piwiedziec naszej A. Ona mysli ze na pewno i za chwile bedzie brat ( nie pytajcie czemu akurat brata sobie wymyśliła bo nie wiem dlaczego). Chyba trzeba Jej cos powiedziec zeby ostudzić jej plany i przygotowac na czekanie.
    Tylko co?

• ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a wybieracie się jeszcze w najbliższym czasie na konsultacje?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara - badania w trakcie .
    Potrwają przynajmniej jeszcze 2-3 miesiace. Konsultacje jak dobrze pojdzie za jakies 3-4 miesiace ...
    A potem jak nadzieja to kuracje długie pewnie W. Znowu badania ....

A oni czekają na wiesci wiec nie na sensu milczeć ....
    Rodzice W uwielbiają nasza A ale biologicznymi dziadkami jeszcze nie sa pomimo 70 tki liczyli na nas w tej kwestii i bardzo kibicowali .... Snuli juz plany jaki wózek kupią ...

‹‹ 2973 2974 2975 2976 2977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ