X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie dzięki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Maniek gratki wielkie!!!

Ana możesz mi wpisać 28.11, z góry dziękuję!

Anastazjaaa, MANIEK lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Wielkie dzięki

A proszę ;)
    Ale dobrze wiesz ze porównywanie sie nie ma sensu

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    pytałam o listę Twoich badań :P
    Aaaaaa...a ja posta wyżej pisałam o liście do prezentów i mnie się yebło ;).

To lista badań, które mam zrobić z tytułu degradacji łąkotki :/, którą walnęłam sobie ze 13lat temu na taternickiej wyprawie obciążona plecakiem 20-25kg :/.

Momo - ja bym za nic Blondik nie powiedziała, że będzie dobrze: bo może nie być :/. Każda z nas wie, że plamienia żywoczerwoną krwią poza okresem nie są normalne. Ale czy jest to jeszcze jakieś hormonalne zawirowanie po poronieniu, czy jednak należy się nad tym problemem pochylić - o tym powinien zadecydować mądry lekarz.
    Czasem uspokajające poklepanie po plecach może bardziej zaszkodzić niż pomóc, bo usypia czujność i tyle. Niechże dziewczyna posłucha swojego organizmu, swojej psychiki i zdecyduje - spokojnie czeka dalej czy jednak niepokoi się i idzie do lekarza.

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnucik, takie ogólne, bardziej symboliczne "będzie dobrze" miałam na myśli. Ale masz rację z tym co piszesz :)

marnut lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamucik, Maniek - macie serdeczne gratulacje od Smarty :)

I pozdrowienia dla całego Gangu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:34

marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Mamucik, Maniek - macie serdeczne gratulacje od Smarty :)
    Dziękujemy :). A jak tam u niej?

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziękujemy :). A jak tam u niej?
    Lepiej, na razie robi sobie przerwę od myślenia o staraniach, ale myśli o powrocie do nas :)

marnut lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Aaaaaa...a ja posta wyżej pisałam o liście do prezentów i mnie się yebło ;).

To lista badań, które mam zrobić z tytułu degradacji łąkotki :/, którą walnęłam sobie ze 13lat temu na taternickiej wyprawie obciążona plecakiem 20-25kg :/.

Momo - ja bym za nic Blondik nie powiedziała, że będzie dobrze: bo może nie być :/. Każda z nas wie, że plamienia żywoczerwoną krwią poza okresem nie są normalne. Ale czy jest to jeszcze jakieś hormonalne zawirowanie po poronieniu, czy jednak należy się nad tym problemem pochylić - o tym powinien zadecydować mądry lekarz.
    Czasem uspokajające poklepanie po plecach może bardziej zaszkodzić niż pomóc, bo usypia czujność i tyle. Niechże dziewczyna posłucha swojego organizmu, swojej psychiki i zdecyduje - spokojnie czeka dalej czy jednak niepokoi się i idzie do lekarza.

ale to masz teraz jakieś problemy z tego tytułu czy do końca ciąży pokuśtykasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Lepiej, na razie robi sobie przerwę od myślenia o staraniach, ale myśli o powrocie do nas :)
    Niech nie myśli tylko wraca :D.

Ara - ja tak przekuśtykałam 13 lat, więc jeszcze rok się przeturlam :D. Nikt nie będzie robił mi rezonansu czy RTG jak jestem w ciąży, więc trzeba czekać.

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Lenka wiem ale jednak moje przeczucia nabierają na sile :/
    I ja mówię dobranoc

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się kładę, 2 godziny snu tej nocy dają o sobie znać
    Dobranoc :)

********Gang 18+********
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad ziołami ojca sroki lub ojca klimuszko ale chyba sklonie się ku sklepowi zielarskiemu bo z allegro jakoś do mnie nie przemawiaja

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Elo laseczki... zdycham, wstałam dziś o 4:00 żeby zrobić dla szefa raport z którym zalegam, a który miałam robić wczoraj [zasnęłam nad kompem...].
    Ale za to wyjdę sobie przed czasem żeby odespać, pod pretekstem wizyty u gina (tę prawdziwą mam po południu) >:P

Marnut co ty masz za dziwny suwaczek? Ciążowy mi tu zakładaj, ale już!
    A avatarek super :*

Maniek podziwiam, że jesteś takim kwiatem lotosu, to ja się tu już stresuję za twoj test i nawet ja bym ci nasikała (ucieszyłabyś się, bo wyjdą 2 kreski w moim stanie :P) ale nie wiem czy to by było miarodajne... oby tak :)

Cati jak samopoczucie? Mi powoli mdłości mijają, a przynajmniej zdarzaja się rzadziej i mniej intensywne...

Pati, mogę wysłać bratu karczochową bombkę na święta?
    Umiem o takie robić: http://www.aisab.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC00990-bombka-karczoch.jpg
    Nieukowa piękna bombka, Sebastian napewno bedzie zadowolony bo uwielbia urządzać swój pokój. Uwielbia takie gadżety i kocha Święta i wszystko co sie z nimi kojarzy. I bedzie miał piękna pamiątkę.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech tez bym chciała tak wcześnie zasypiać - a ja to chociaż nie wiem jak byłabym zmeczona to i tak koło polnocy ....

Wkurza mnie to jak tak jak dzis W dawno chrapie. Taki typ ze przyłoży glowe do poduszki i chrap juz ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Niech nie myśli tylko wraca :D.

Ara - ja tak przekuśtykałam 13 lat, więc jeszcze rok się przeturlam :D. Nikt nie będzie robił mi rezonansu czy RTG jak jestem w ciąży, więc trzeba czekać.

mamuty to jednak twarde sztuki :D

Lena83, marnut lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ....

W weekend mamy zamiar powiedziec rodzicom o problemie naszym. Wiem ze teściowa strasznie to przezyje - juz mi jej szkoda :(

Po dzisiejszej sytuacji mysle co piwiedziec naszej A. Ona mysli ze na pewno i za chwile bedzie brat ( nie pytajcie czemu akurat brata sobie wymyśliła bo nie wiem dlaczego). Chyba trzeba Jej cos powiedziec zeby ostudzić jej plany i przygotowac na czekanie.
    Tylko co?

• ara Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a wybieracie się jeszcze w najbliższym czasie na konsultacje?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara - badania w trakcie .
    Potrwają przynajmniej jeszcze 2-3 miesiace. Konsultacje jak dobrze pojdzie za jakies 3-4 miesiace ...
    A potem jak nadzieja to kuracje długie pewnie W. Znowu badania ....

A oni czekają na wiesci wiec nie na sensu milczeć ....
    Rodzice W uwielbiają nasza A ale biologicznymi dziadkami jeszcze nie sa pomimo 70 tki liczyli na nas w tej kwestii i bardzo kibicowali .... Snuli juz plany jaki wózek kupią ...

‹‹ 2973 2974 2975 2976 2977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ