My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
W ramach próby zrzut z ekranu z przepisem na sernik, o którym Wam pisałam
. Chyba inaczej niż w ten sposób albo przepisując Wam o nie podam, bo pochodzi z e-booka z przepisami.
Mam nadzieję, że to będzie czytelne
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Krokodylica wrote:Czekaj, czekaj, jeszcze się doprosisz.
chodz mamutek to twarda babka my sie uskarżamy nawet na bolące rzęsy a ona ... bedzie dzien porodu i wielkie zdziwienie na jej buzi ... to juz ? eee i po co tyle krzyku bylo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:człwoiek chce się wyżalić, pomartwić na głos...ah, już nic nie będę pisać...poowdzenia wszystkim,pa
-
nick nieaktualnycati wrote:o to totoo
chodz mamutek to twarda babka my sie uskarżamy nawet na bolące rzęsy a ona ... bedzie dzien porodu i wielkie zdziwienie na jej buzi ... to juz ? eee i po co tyle krzyku bylo
.
-
Blondik dobranoc jutro bedzie lepszy humor nie zamartwiaj sie tak wszystkim bo ci to w niczym nie pomoże ! I idz do lekarza !!!
MAniusno krechencja jak sie patrzy
no i ta beta super !!!
-
Blondiku, myślę że większość z nas, jak nie wszystkie po Twoim pytaniu o wczesną @ zaczęła się nad tym zastanawiać, ale pewnie większość faktycznie nic pewnego nie może powiedzieć (w tym ja), a nie chcemy wprowadzać w błąd.
Domyślam się, że wystarczyłoby pocieszenie, że to na pewno nic złego. Szybko się tu dziś wszystko dzieje, ale nawet nic takiego nie pisząc wiedz, że taką mamy nadzieję i trzymamy za Ciebie kciuki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:36
LaRa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny