My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dziewczyny ...ja mam chyba w takim razie oczopląsy bo dla mnie ledwo widać heheh...ta beta mnie dziś upewniła:)
Blondik ja pomyślałam że owulka ale że teraz Twój organizm chyba wraca do normy to ciężko powiedzieć ....niestety 2 cykle mogą być kompletnie rozjechane...
ja w sierpniu miałam migdały wycinane i cykle ok a po tym zabiegu się rozjechały na maxa...więc co dopiero po stracie.....Maniek
-
nick nieaktualny
-
powiedzcie mi jakim cudem dzisiaj wyszła mi blada kreska na tescie ciązowym? moj niby okres byl mega dziwny do tej pory plamie teraz na kremowo plus sluz z nitkami krwi lekko zarózowiony , przeciez z wykresu nawet owulacji nie widac a tu blada kreska na tescie? boja sie ze to pozamaciczna jesli już w ogole, bo skąd 7 dniowe plamienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiek brałam prysznic i zaczelam się śmiać bo przypomniał mi sie Twój gówniany tydzień i pomyślalam, że koniecznie muszę iść do parku może i mnie się taki gówniany tydzień przytrafi a w ramach rekompensaty będzie w kolejnym fasolina...
A pamiętasz, że dwa razy to Cię spotkało..może jednak będą bliźniaki?MANIEK, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Maniek brałam prysznic i zaczelam się śmiać bo przypomniał mi sie Twój gówniany tydzień i pomyślalam, że koniecznie muszę iść do parku może i mnie się taki gówniany tydzień przytrafi a w ramach rekompensaty będzie w kolejnym fasolina...
A pamiętasz, że dwa razy to Cię spotkało..może jednak będą bliźniaki?
zanim się zalogowałam zobaczyć bete też o tym pomyślałam jhehhee i jeszcze o tym ze byłam w kościele gdzie zostwiłam napisaną modlitwęMisi@, cati lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnykatdud wrote:powiedzcie mi jakim cudem dzisiaj wyszła mi blada kreska na tescie ciązowym? moj niby okres byl mega dziwny do tej pory plamie teraz na kremowo plus sluz z nitkami krwi lekko zarózowiony , przeciez z wykresu nawet owulacji nie widac a tu blada kreska na tescie? boja sie ze to pozamaciczna jesli już w ogole, bo skąd 7 dniowe plamienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po zmianach:
TESTUJĄCE Z GANGU:
11.
28.11 - Misi@
28.11 - Ara
29.11 - Marissith
30.11 - Anastazjaaa
.
.
12.
02.12 - Asiula86
04.12 - Blondik
08.12 - PatiBelgia
08.12 - LaMama
06.12 - Mona_M
16.12 - Arienna
16.12 - Choco
17.12 - Momo1009
19.12 - Anuśka
.
.
.
xx.xx - Lena83 - szukająca plemników
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
Jak jeszcze jakieś zmiany to piszcieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:45
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A dziewczyny co z ta luteina o której pisałam? Żadna z was nie bierze?
Ja miałam brac luteinę na plamienia w tym cyklu przez 14 dni po owu.
Brałam chyba z 10 bo ta lutka nie ma sensu w obecnej sytuacji.
I tak - bolały mnue piersi całe tak ze chwilami az mi oddychac sie nie chciało.
Zrobiły sie wieeeeeelkieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.