My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByło tak: owu miałam tydzień później (21dc) niż normalnie ustawa przewiduje (14dc). I zamiast podać lekarzowi normalną datę @, to ją sobie o tydzień przesunęłam. I wg tego syn powinien urodzić się 07.07.
Lekarz wyznaczył termin cc na 01.07 a 30.06 zaczęły się skurcze i musieli mnie na szybko ciąć w niedzielę wieczorem.
MANIEK lubi tę wiadomość
-
a teraz wam powiem trochę prawdy:
nieco czułam że coś się święci...ale tylko po (.)(.) bolą strasznie nie przy dotyku cały czas...potrafię się kilka razy w nocy przebudzić głównie przy pachach...to było dla mnie już dziwne...ale postanowiłam się nienakręcać potem czułam strasznie "ból miesiączkowy" macica,jajnik nie wiem które ale naparzało jak diabli...poza tym nic a nic ale w niedziele zrobiłam ten test 10 iii że to była 5 rano nie czekałam 5 min poczekałam ze 3 i wywaliłam jak zobaczyłam że nic się nie barwi ale potem jak wstałam wyciągnęłam z kubła:) po 3 godzbyła wyraźna krecha pokazałam mężowi powiedział że też widzi-ale uprzedziłam go że wynik jest nieprawdziwy po 3 godz heheh więc pobeczałam się posałam cały dzień i dziś w rozmowie z wami w końcu stwierdziłam że ok ale jak mi się jakiś bladzioch pokaże to będę miała noc z głowy więc poszłam na bete i teraz już wiem na bank:)
Lena83, Blondik, LaRa, cati, zizia_a, ara, Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:TESTUJĄCE Z GANGU:
11.
29.11 - Marissith
30.11 - Anastazjaaa
xx.11 - Misi@
xx.11 - Ara
.
.
12.
02.12 - Asiula86
04.12 - Blondik
08.12 - PatiBelgia
08.12 - LaMama
06.12 - Mona_M
16.12 - Choco
17.12 - Momo1009
19.12 - Anuśka
.
.
.
xx.xx - Lena83 - szukająca plemników
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:a teraz wam powiem trochę prawdy:
nieco czułam że coś się święci...ale tylko po (.)(.) bolą strasznie nie przy dotyku cały czas...potrafię się kilka razy w nocy przebudzić głównie przy pachach...to było dla mnie już dziwne...ale postanowiłam się nienakręcać potem czułam strasznie "ból miesiączkowy" macica,jajnik nie wiem które ale naparzało jak diabli...poza tym nic a nic ale w niedziele zrobiłam ten test 10 iii że to była 5 rano nie czekałam 5 min poczekałam ze 3 i wywaliłam jak zobaczyłam że nic się nie barwi ale potem jak wstałam wyciągnęłam z kubła:) po 3 godzbyła wyraźna krecha pokazałam mężowi powiedział że też widzi-ale uprzedziłam go że wynik jest nieprawdziwy po 3 godz heheh więc pobeczałam się posałam cały dzień i dziś w rozmowie z wami w końcu stwierdziłam że ok ale jak mi się jakiś bladzioch pokaże to będę miała noc z głowy więc poszłam na bete i teraz już wiem na bank:)
. Ale cieszę się, że zaszłaś w ciążę, bo naprawdę bałam się co z Tobą będzie jak się nie uda w tym cyklu
?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik umów się do lekarza....
Powiem wam też że teraz na 100% miałam owulację jak będę miała chwilę to wam wrzucę ( jak się dowiem jak) zdjęcia usg jakiego miałam wielkiego pęcherza 27,5mm i potem mnóstwo płynu po nim więc ten monitoring to super sprawa:) nie ma celowania w ciemno....ale co jest ważne....nie podeszłam teraz do tego zadaniowo pomyślałam sobie że to wszystko co mogę uczynić żeby nam się udało...i trzeba poczekać dać sobie szansę ale wmawiać sobie że aż tak mi nie zależy że skupie się na fakcie że mam owulacje a jak sie przy okazji uda będzie super...dlatego mogłam z testoaniem wytrzymać długo..Misi@, Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
O Ty Maniek to nie przyznałaś się wcześniej
Żartuję oczywiście
A z tymi cycami to ja tylko dlatego dzisiaj robiłam test, że własnie od tygodnia mnie niesamowicie bolą (bolały bo do dziś razem z nadejściem @). S prawie nie dałam się dotknąć więc i on pokojarzył fakty. Chyba przez to tak wczoraj boleśnie odczułam negatyw, bo tak się nakręciłam swoim pierwszym wyczuwalnym objawem.... czegoś.
No ale już trzeba myśleć o nowym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:06
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
postimage.org
Wybueramy rozmiar 340 x ...
Ładujemy
Bierzemy 2 link od gory
Kopiujemy go tutaj
Na poczatku linku wpisujemymomo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Momo teraz w ranach testu musisz wrzucić swoje zdjecia z przedszkola
momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
W ramach ...
Chyba wroce do swojego podpisu o cyrkach w iPhonie ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.