My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Ona przez telefon mi to powiedziała, oczywiście poryczalam się, mój P zadzwonił, zrobił awanturę, powiedział, że nie życzy sobie tel do mnie a mnie uspokajal, ale same wiecie.. Pamięta się takie rzeczy
Maniek my tu wstrzymujemy oddech....czekamy -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
.....to chyba już no nie?
ŁOŁ...mąż powiedział, że to forum jest szczęśilwe i my też zobaczymy niedługo dwie kreseczkiMANIEK lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Manieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ciężarówko, GRATULACJEja przez Ciebie kobito oszaleję.....................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a teraz jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBlondik, MANIEK, Anastazjaaa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
No i sie posmarkalam xD hehehehe serio to psiknelam w momencie jak czytalam i moj sie pyta co ty znow ryczysz?
Manius - no i ciooooooo wiedzialam:* ty uparciuszku
GRATULACJE !)))) rosnijcie zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:34
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przepraszam że tak długo was trzymałam ale sama dopiero do domu wlazłam i czekałam na te wyniki bety bo test jest bb słabo widoczny..jezu ręce mi się trzęsą....
Dziękuje że tak trzymałyście kciuki, bez was chyba bym już dawno zwariowała.....
jeszcze nie wiem czy mowic mężowi czy poczekać do mikołajaBlondik, Misi@, Malenq, Krokodylica, marissith, marissith, LaRa, ara, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:To ja wam napisze co powiedziała moja teściowa:Ewa (żona brata mojego męża) jest w ciąży i z tekstem do mnie: może chociaż ona da mi wnuczke, bo Ty nie umiesz.. I co wy na to?
)?
Blondik, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:przepraszam że tak długo was trzymałam ale sama dopiero do domu wlazłam i czekałam na te wyniki bety bo test jest bb słabo widoczny..jezu ręce mi się trzęsą....
Dziękuje że tak trzymałyście kciuki, bez was chyba bym już dawno zwariowała.....
jeszcze nie wiem czy mowic mężowi czy poczekać do mikołaja********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:przepraszam że tak długo was trzymałam ale sama dopiero do domu wlazłam i czekałam na te wyniki bety bo test jest bb słabo widoczny..jezu ręce mi się trzęsą....
jeszcze nie wiem czy mowic mężowi czy poczekać do mikołaja?