My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
eh, u mnie chyba nici z tego cyklu...teraz mam mini plamienie jasna krwia....mial tak ktos?
jedyna nadzieja, ze to jakies plamienie owulacyjne..niech to szlag...mam dość, co chwilę coś;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:14
-
Blondik wrote:eh, u mnie chyba nici z tego cyklu...teraz mam mini plamienie jasna krwia....mial tak ktos?
. Choć ja raczej nie miewam więc nie wiem jak wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:21
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Krokodylica wrote:Malenq ale Ty masz przesrane z tą swoją teściową. Współczuję.
Maniek czekamy.
Właśnie Kroko przypomniałaś mi...
Malenqa ma teściowa tupet grrrr. Jak Cię jeszcze raz o termin zapyta, odeślij ją do tych ludzi których teraz tak musi informować. I nie próbuj nawet się tym przejmować (wiem, że tak całkiem to się nie da) :*Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
konwalianka wrote:To ja wam napisze co powiedziała moja teściowa:Ewa (żona brata mojego męża) jest w ciąży i z tekstem do mnie: może chociaż ona da mi wnuczke, bo Ty nie umiesz.. I co wy na to?
Szczyt szczytów na szczycie hamstwa bezczelności i braku empatiiMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
konwalianka wrote:To ja wam napisze co powiedziała moja teściowa:Ewa (żona brata mojego męża) jest w ciąży i z tekstem do mnie: może chociaż ona da mi wnuczke, bo Ty nie umiesz.. I co wy na to?
-
Malenq lubi tę wiadomość
-
. Współczuję Konwalianka :*
********Gang 18+********
jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
.....to chyba już no nie?
momo1009, Blondik, konwalianka, Anastazjaaa, Malenq, marnut, cati, marissith, Krokodylica, LaRa, Mona_M, zizia_a, ara, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
.....to chyba już no nie?
Blondik, Misi@, cati, marissith, zizia_a lubią tę wiadomość
Maniek