My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Co ja to miałam ?
Pomysł z upominkami super - proszę o mnie nie zapomnieć .
Melenq- choinki cudne !momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Jep Jep Jep o ścianę wali mój łeb! Ja nie mogę no! Strzelę sobie w łeb. Liczę, targuję, oszczędzam i oczyma wyobraźni widzę już nowy ciuch i słuchawki syna do kompa albo nowe bokserki dla m. a tu duuuupa blada! Ależ jestem zła!
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Moja stówka to w porównaniu z niektórymi innymi naszymi, Waszymi problemami pikuś, pan pikuś! Olać to, przejdzie mi do jutra. Dobry szeksing i zapomnę. Szkoda tylko, że za prund przysłali rozliczenie w postaci 962 zł i 80 gr do zapłaty na już, za dwa dni , ale oni zawsze tak robią. Ślą na ostatnią minutę.
No i co tam u WAs. Mnie nie być a Wy nastukać tyle stron i nie zaczekać na Lamamisko by się wklikała choć jednym słowem?
Oj nie ładnie, nie ładnie!
No dorbaIdę oglądać choinki Malenqiej i twórczość blondika. Gdzie tego szukać? Zaraz nadrobię chyba.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Widze ze sie pocieszacie i mądre rzeczy piszecie ale gdyby tak logika kierowała sercem ....
Jak pisałam wczesniej - po raz pierwszy od wielu miesiecy @ nie wywolala u mnie płaczu no bo czego miałam sie spodziewać z wiadomych względów ...
Ale co z tego?
Pojechaliśmy do meblowego dzis po półki. W pewnej chwili nasza Amelka podbiegła do pokoików dziecięcych - takich z łóżeczkach i komisami do przewijania i zawołała na cały głos "kupmy te z misiem dla Tobiasza! Mamo te zobacz jakie super!" . W na mnie - ja oczy w słup i staram sue nie rozryczeć na srodku sklepu ....
Suma sumara półek nie kupiliśmy .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Lamama - a co sie stało ? ( edit - ok doczytalam ;P no to ladnie... )
Pati - ciesze sie ze udalo sie wreszcie porozmawiac z mezem. A z braciszkiem sie wszystko ułozy musimy tylko grupowo caly czas zaciskac kciuki
Maniusssss gdzie ten manius , chyba byl u ginekologa na 17 ,,, czekam czekam tam tam pam pam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Lenka tule
Tez ostatnio miałam ciężka sytuacje jak syn powiedział sasiadce czy wiedziała że dzieci nieraz umierają wcześniej niż rodzice? Bo on nie wiedział ale dowiedział się bo mama miała w brzuszku dzidzie ale umarła.... No i musiałam gadać z sąsiadka brrrr -
nick nieaktualnyEch Malanq rozumiem z tą teściową to masakra jakaś
Lama rozumiem..10 zł to kupa kasy też bym się załamała.
Lenka ech wzruszyłam się czytając o malej A ...
hmm wczoraj i dziś płaczę...chyba psm mnie złapało na całego;p
Mańku hop hop gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Lenka tule
Tez ostatnio miałam ciężka sytuacje jak syn powiedział sasiadce czy wiedziała że dzieci nieraz umierają wcześniej niż rodzice? Bo on nie wiedział ale dowiedział się bo mama miała w brzuszku dzidzie ale umarła.... No i musiałam gadać z sąsiadka brrrr
dzieci są szczere to piękne choć często kłopotliwe
Mój siostrzeniec ostatnio podał kod do mieszkania samemu Burmistrzowi...Anastazjaaa, Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Lara jak Twoja pisinka??
dzieki! wszystko juz jak najlepszym porzadkuoczko naprawione, teraz leczymy skóre
wróciłam od gin, wszystko ok, jutro badania krwi, moczu i obciazenie glukoza
i 12.12. połówkoweMisi@, momo1009, ara lubią tę wiadomość