X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję glukozy bleeee jakie to niedobre było a wytrzymać po tym do kolejnej próby krwi masakra

Lena83 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek Where are You?????????????????
    bo muszę lecieć małżowi pomóc, bo bidak uczy się do egzaminów, a słabo mu idzie....jak tak dalej pójdzie to ja będę mogła być teoretykiem - operatorem ładowarki :-/

• Lamama Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahha burmistrzowi powiadasz :-) hahhahah :-) Dzieciaki. Mój był z nami pod namiotami a że nad samym jeziorem przy drodze rozbiliśmy się, to co rano pielgrzymki chodziły. No i budzimy się rano, zaczynamy krzątać i widzimy z kuzynką zakonnice idą drogą.
    No i zamiast powiedzieć zakonnice to wiecie jakiego słowa mogłyśmy użyć :-)

Oczywiście z całym szacunkiem do habitu ale to było w żartach. Na co mój młody (ok. 3,5 roku ) stoi przy namiocie i woła do nas gdy one na wyciągnięcię ręki....mamo, ciociu pingwiny do nas idą!!!!!! Nic nie dało głośne syczenie, bo młodemu się spodobało to stwierdzenie i powtórzył już głośniej. No to co? My nura głębiej w namiot:-) Nauczkę mamy na całe życie :-)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka chciała mi skakać po brzuchu. Powiedziałam, że nie można, bo w brzuchu jest teraz siostrzyczka albo braciszek, śpi i rośnie, więc nie można przeszkadzać. Co zrobiła Ada? Zadarła mi koszulkę i gapi się gdzie ten dzieciak się niby podział :D?

Lena83, Malenq, Misi@, Anastazjaaa, cati, momo1009, Krokodylica, Blondik, LaRa, ara lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też muszę lecieć coś porobić.Maniek gdzie Ty kochana?

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja opadłam z sil - nic mi sie nie chce...
    Amelka robi gazetkę szkolna (co za wymysł!)
    Wojciech jak co srode pobiegł na msze.
    Zrobiłam wiec sobie herbatę siedze i uprawiam nicnierobienie ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin powiedział Mańkowi, że jest w ciąży a ta z radość poszła się uchlać oranżadą :D. Nie wiem, ile trzeba, żeby osiągnąć potrzebne stężenie %, ale to chyba może potrwać ;)...

Lena83, Blondik, Malenq, MANIEK, ara, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a co wymyśliliście w końcu na zimowy wyjazd?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blonduk - gratuluje rozbicia 3 tysięcznej strony ....

Nie wiem jak Wy zdziałacie te trojaczki naturalnie ale sie szykuje ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lena a co wymyśliliście w końcu na zimowy wyjazd?

Nic szczególnego ....
    Zakopane i tyle ....

Ale teraz tak mysle ze my kase w mieszkania powinnismy inwestować a nie o zimowym wyjezdzie myslec ....
    No ale my sie obejdziemy to o Dziecia chodzi ...

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Gin powiedział Mańkowi, że jest w ciąży a ta z radość poszła się uchlać oranżadą :D. Nie wiem, ile trzeba, żeby osiągnąć potrzebne stężenie %, ale to chyba może potrwać ;)...

Skoro piwem bezalkoholowym idzie to i oranżada !
    Warunek jest taki ze przebywasz w towarzystwie mocno ziejącym oparami alkoholowymi w małym szczelnym pomieszczeniu ;)

cati lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaginela w akcji :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba po fajki pojde - tak do herbatki ....
    Tylko sie potem musze wyperfumowac zeby nikt nie wyczuł bo bedzie :

Bla
    BLa
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla
    Bla .

cati lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Arienna :* buźka, leż i odpoczywaj......

Anastazja :) to na mikołajki były upominki, choineczki z piernika z lukrem angielskim, do tego trochę ciasteczek migdałowych i małe słoiczki z sokiem z kwiatów bzu czarnego na gorączkę:)

Też robię takie piernikowe choinki. :) Tylko są takie ładne że potem szkoda je jeść. :P

Lena83, cati, Malenq lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie ....

Maniek.
    Na oko z avatara 30 cm wzrostu. Liche włosy i dziwna mina. Kolor skory brązowy. Lizak w buzi nieustannie.

Osoby ktore widziały kogos takiego proszone sa o zgłoszenie tego niezwłocznie na numer 539-939

momo1009, cati, Malenq, MANIEK, ara, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech miałam się uczyć..a cały czas odświeżam stronę...
    Maaaaaaaaaaaaniek !!!!!!!!!!!!!!!!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek probuje nasze nerwy ....

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek no chodź bo my tu jak na grzędzie :)

Ja już nawet nie stosuję systemu 5 x odświeżanie strony, 1 x wykres, bo i na mój wykres patrzeć się nie chce. Odświeżam tylko jak szalona :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:08

Lena83 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ale Ty masz przesrane z tą swoją teściową. Współczuję.

Maniek czekamy. :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby tu za posty i odświeżanie płacili .....

‹‹ 2966 2967 2968 2969 2970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ