My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara tak zjadliwe....domek z piernika też robiłam, ale poszedł na prezent i nawet nie zdążyłam fotki cyknąć
Maniuś 3mam kciuki.....
Blondik ja nie dam rady kombinować...do wawy mam 300km, a w Białym to i tak mi nie pomogą.....ara lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Dziewczynki a wpadł mi do głowy taki oto pomysł..... (zainspirowany pomysłem na wysyłkę prezencików dla brata Pati i starym szkolnym zwyczajem robienia sobie niespodzianek przed świętami).
Bo w radiu grają już świąteczne piosenki, zaraz spadnie śnieg... Może umówiłybyśmy się na zrobienie sobie nawzajem małych upominków, ale na zasadzie takiej, że wcześniej nie wiemy od kogo dostaniemy upominek. Któraś z nas (mogę być ja) zebrałaby listę chętnych z adresami i zrobiła losowanie. Później każdą indywidualnie poinformowała komu robi niespodziankę
Mowa oczywiście o czymś małym, symbolicznym, zabawnym, nawiązującym do czegoś związanego z daną osobą. Możemy się umówić, że np wartość prezentu nie będzie przekraczała 15-20 zł, albo, ze razem z wysyłką wyniesie maksymalnie ileś. Później mogłybyśmy dzielić się tu czy na fb wrażeniami, fotkami itp
W sumie fajnie byłoby zrobić też wysyłkę anonimowo i później zgadywać kto był autorem, ale nie jestem pewna czy można nadać przesyłkę bez podawania adresu nadawcy.
Co Wy na to?
A po za tym witam sie dzis kochane. Sebastian nadal nie za dobrze. Czekamy na wyniki bronchoskopii. No I cos sie dzis posralo bo cisnienie I saturacja poszly w dol I sie troche przestraszyli wiec dostal kolejne wklucie I kolejne leki no I oczywiscie popodlaczali go I monitorujac prace serca I saturacje.
Ale mam tez dobra wiadomosc. Wczoraj maz poprosil mnie orozmowe. Zaczelismy o 21 a skonczylismy o 1 w nocy. Najpierw byla klotnia, potem placz az wkoncu porozmawialismy na spokojnie. Powiedziala wszystko co mnie boli I co mi sie nie podoba I co moglby zmienic. Przyznal mi racje.
marnut, Malenq, cati, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:ja jestem jak najbaardzziej za. Prosze mnie na liste wpisac
A po za tym witam sie dzis kochane. Sebastian nadal nie za dobrze. Czekamy na wyniki bronchoskopii. No I cos sie dzis posralo bo cisnienie I saturacja poszly w dol I sie troche przestraszyli wiec dostal kolejne wklucie I kolejne leki no I oczywiscie popodlaczali go I monitorujac prace serca I saturacje.
Ale mam tez dobra wiadomosc. Wczoraj maz poprosil mnie orozmowe. Zaczelismy o 21 a skonczylismy o 1 w nocy. Najpierw byla klotnia, potem placz az wkoncu porozmawialismy na spokojnie. Powiedziala wszystko co mnie boli I co mi sie nie podoba I co moglby zmienic. Przyznal mi racje.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati - świetnie, oby między Wami było już tylko lepiej
. A Brat - silny jest, młody, pod dobrą opieką profesjonalistów, wśród kochającej rodziny - trzeba być dobrej myśli, wszyscy robią co mogą, żeby infekcję jak najszybciej zwalczyć. Lekarze leczą, inni ludzie się modlą, a jeszcze inni ślą ciepłe myśli
Momo - fajny pomysł, możesz mnie dopisać do listy.
A ja dostałam dziś od ortopedy stertę badań i zabiegów: RTG, rezonans magnetyczny, magnetronic, jonoforeza...no JUŻ lecę, już...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati :* zdrówka bratu....
a ja właśnie "wyszłam z siebie" ze złości.......sobie wyobraźcie, że po pół roku dzwoni teściowa z pytaniem z kiedy konkretnie termin, bo ona nie wie co ludziom mówić !@!#@#$#$% pogoniłam ją w diabły i rzuciłam słuchawką (to tak w skrócie - bo miałam nie odbierać, ale ciekawość wygrała)............boszzzzzzzzzzz co za tupet.....nawet pytanie nie padło: "a jak się czujemy? czy wszystko ok?"...tylko "aaaaaaaa bo wiesz, to na kiedy dokładną datę masz....?" jędza głupiaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Pati podpisuję się pod słowami marnut! trzeba być dobrej myśli! przykre, że brat musi się tyle nacierpieć, mam nadzieję, że limit w życiu wyczerpał i teraz będzie już tylko lepiej!
momo i ja i ja! może malenq mnie wylosuje i mi ulepi piernikową choinke hehe
marnut co to za lista?!
Malenq, momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Pati :* zdrówka bratu....
a ja właśnie "wyszłam z siebie" ze złości.......sobie wyobraźcie, że po pół roku dzwoni teściowa z pytaniem z kiedy konkretnie termin, bo ona nie wie co ludziom mówić !@!#@#$#$% pogoniłam ją w diabły i rzuciłam słuchawką (to tak w skrócie - bo miałam nie odbierać, ale ciekawość wygrała)............boszzzzzzzzzzz co za tupet.....nawet pytanie nie padło: "a jak się czujemy? czy wszystko ok?"...tylko "aaaaaaaa bo wiesz, to na kiedy dokładną datę masz....?" jędza głupia
Anuśka nie ma przypadkiem studni na teściowe?Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:marnut: "A ja dostałam dziś od ortopedy stertę badań i zabiegów: RTG, rezonans magnetyczny, magnetronic, jonoforeza...no JUŻ lecę, już
..."
buuuuuuuuu ale przecież z fasolką??? rezonans?
Ara - lista prezentujących!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:
Współczuję.
ja to współczuję mojemu małżowi, że !@#@#@#$#% takich rodziców ma.......
po tym telefonie wbili sobie gwóźdź do trumny, po urodzeniu Kosi to może w maju jak będę miała wiosenny nastrój, to pozwolę ją zobaczyć..............
marnutku cienka jestem w rozpoznawaniu sarkazmu ostatnio -
nick nieaktualny
-
Co ja to miałam ?
Pomysł z upominkami super - proszę o mnie nie zapomnieć .
Melenq- choinki cudne !Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.