My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:przepraszam że tak długo was trzymałam ale sama dopiero do domu wlazłam i czekałam na te wyniki bety bo test jest bb słabo widoczny..jezu ręce mi się trzęsą....
Dziękuje że tak trzymałyście kciuki, bez was chyba bym już dawno zwariowała.....
jeszcze nie wiem czy mowic mężowi czy poczekać do mikołaja
JA zdecydowalam mu powiedziecbo jednak lepiej sie razem cieszyc
))
az z wrazenia posta dodalas 2xhehhe to musza ci sie lapki trząść
To ty lipcoweczka jeszcze? -
marnut wrote:MANIEK !!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
My razem na porodówkę!!!!!!!!!!!!!
Super wieści!!! Gratulacje Kochana!!!!
wiem że to nienormalne ale jak zobaczyłam bete to sobie pomyslalam że razem na porodówkę pojedziemy:)marnut, Blondik, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nie ma go jeszcze w domu.to mam chwile pomyśleć
nie wiem czy lipiec czy już sierpień nie liczyłam jeszcze nie moge myśli zebrać...
A TERAZ UWAGA :SMARKAM KICHAM OCIERAM SIĘ SIKAM I PRZESYŁAM CIĄŻOWE WIRUSKI DLA WAS:)momo1009, Misi@, Anastazjaaa, cati, Arienna, konwalianka, marissith, zizia_a, ara, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek - gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo
MANIEK, MANIEK lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
25 lipiec - Smoczyca1
28 lipiec - Lili83
15 sierpień - LaRa
16 sierpień - kotkaPsotka
17 sierpień - Thalia
19.sierpień - Zlotowlosa
25.sierpień - Zgredka
03 październik - Nieukowa
23 październik - Cati
24 październik - Biedroneczka
27 październik - Freja
16 listopad - Marnut
19 listopad - Maniek
czuwają nad nami:
*Aniołek Anastazji
*Aniołek Blondik
*Aniołek Ariennycati, Blondik, Krokodylica, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Blondik czuj sie :*
hehhehe
Manius - Mamutek ci podal date27.07
oo a wrzesien kazda odpuscila?od razu pazdziernik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:42
Blondik lubi tę wiadomość
-
TESTUJĄCE Z GANGU:
11.
29.11 - Marissith
30.11 - Anastazjaaa
xx.11 - Misi@
xx.11 - Ara
.
.
12.
02.12 - Asiula86
04.12 - Blondik
08.12 - PatiBelgia
08.12 - LaMama
06.12 - Mona_M
16.12 - Choco
17.12 - Momo1009
19.12 - Anuśka
.
.
.
xx.xx - Lena83 - szukająca plemników
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - KatjaaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:46
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLipcówka, Maniek, lipcówka, już Ci termin wyliczyłam nawet
.
Wg USG będzie młodsze, ale USG nikt nie bierze pod uwagę, zawsze liczą od @. 27.07.
A dasz w ogóle radę wytrzymać z taką tajemnicą? nie pozna po Tobie?Blondik, cati lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
.....to chyba już no nie?
Juuuuuhuuuuu!!!! Gratuluję!!!!
Worek z fasolami się rozwiązał.MANIEK lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:jest blada kreska test 25 bo tylko taki miałam......ale dziś w tak zwanym międzyczasie jak podjęłam decyzję że zatestuje to wylazłam z pracy żeby mnie Pani pielęgniarka za 30 zł + 4 zl za pobranie ukłuła igłą i ............................................................właśnie zobaczyłąm wynik beta 196,80
.....to chyba już no nie?
Juuuuuhuuuuu!!!! Gratuluję!!!!
Worek z fasolami się rozwiązał. -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Anastazja możesz mnie wpisać na 17.12, ale to tak symbolicznie chyba bo nie mam większej nadziei teraz
- chciałyście zawirusowane testy to macie
.
Malenq, momo1009, cati, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mamutku jezzzzzzzu przekierowało mnie na belly ale sie tam odnaleźć nie mogłam i z resztą nie zamierzam was opuszczać....
Tak ja jestem taka że wytrzymam bez problemu (lata praktyki-zawsze dawaałam prezenty przed terminem bo się doczekać nie mogłam)
Konwalia- teściowa nie rodzina olej dziadaManiek
-
Co raz krótsza ta lista testującychMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.