My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobryara wrote:dzień dobry!
przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:
http://www.codogara.pl/17129/biala-kielbasa-pieczona-piwie/
sprawdzone, polecam

To mi obiecywałaś
. Dziękuję ! 
EDIT
Kurcze, zrobię bo naprawdę fajnie to wygląda. Mąż bedzie zachwycony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:19
ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję..ja sobie też zobacze, a co nie mogę? Mogęara wrote:dzień dobry!
przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:
http://www.codogara.pl/17129/biala-kielbasa-pieczona-piwie/
sprawdzone, polecam
ara lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek

Mamutek - wszystko poprawiam i dodaje
Dzis bedzie nowa lista na fb.
Nieukowa - to bekamy razem

Słyszalam ze w PL snieg???
Pod laponia nawet jednego platka sniegu xDmomo1009 wrote:A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii?
Bo u mnie ni hu hu śniegu 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:37
-
Witaj Cati

Możesz mi przy okazji wykreślić dzisiejsze testowanie i wpisać nowy termin na 17.12. W sam raz na tydzień przed Gwiazdką
No właśnie, a u Ciebie jak ze śniegiem? Bo z nas wszystkich jesteś chyba najbliżej koła biegunowego
EDIT
Aha, teraz widzę Twój EDIT i już wszystko jasne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:40
********Gang 18+********
Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)
momo1009, Anuśka, Nieukowa, cati, nick nieaktualny, ara, Arienna, nick nieaktualny, małaMyszka, Krokodylica, nick nieaktualny, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek

-
Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąćchoco wrote:Cześć laseczki.
Maniek wielkie gratulacje!!!
Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam
Arienna ze mną potestuje.
choco lubi tę wiadomość
-
W sumie też mam termin na 16Anuśka wrote:Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć

. Al sikać będę tylko jeśli dzisiejsze badania wyjdą choć trochę bardziej optymistycznie. Coraz bardziej się denerwuję
********Gang 18+********
Gdzie Ty chcesz uciekać z tak pięknego miejsca?????marnut wrote:Bywa magicznie, to fakt, szczególnie jak wychodzisz o 4.00 rano na balkon na fajkę
. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół
.
Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy
. -
nick nieaktualnyNo to się popłakałam i zjadłam ciacho..to na zdrówka za Wasze dziecięMANIEK wrote:Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Super, chyba że mnie 15 zaleje jak przewiduje OF (a ostatnio się nie myli skubaniec).Anuśka wrote:Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć

Momo ja też kciukaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:05
momo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
I sie wzruszylamMANIEK wrote:Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
super
))
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Momo trzymam kciuki za wyniki...a ja się zastanawiam czy rodzicom już mówić,,,nie mam doswiadczenia nie wiem kiedy powinnam im powiedziec czy to nie za wczęśnie. Wiecie mam urodziny 13/12 -30 ste ale sobie prezenta zorganizowałam:)
Marnut fajne widoki ale ja jakoś lubię we wro mieszkać .... u rodziców mam sielsko:)
cati, momo1009, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Maniek

.

a ja lubię śnieg tylko od 20 grudnia do 20 stycznia. Wole lato, zdecydowanie.