My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:dzień dobry!
przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:
http://www.codogara.pl/17129/biala-kielbasa-pieczona-piwie/
sprawdzone, polecam
To mi obiecywałaś. Dziękuję !
EDIT
Kurcze, zrobię bo naprawdę fajnie to wygląda. Mąż bedzie zachwycony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:19
ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:dzień dobry!
przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:
http://www.codogara.pl/17129/biala-kielbasa-pieczona-piwie/
sprawdzone, polecamara lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek
Mamutek - wszystko poprawiam i dodajeDzis bedzie nowa lista na fb.
Nieukowa - to bekamy razem
Słyszalam ze w PL snieg???
momo1009 wrote:A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii?Bo u mnie ni hu hu śniegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:37
-
Witaj Cati
Możesz mi przy okazji wykreślić dzisiejsze testowanie i wpisać nowy termin na 17.12. W sam raz na tydzień przed Gwiazdką
No właśnie, a u Ciebie jak ze śniegiem? Bo z nas wszystkich jesteś chyba najbliżej koła biegunowego
EDIT
Aha, teraz widzę Twój EDIT i już wszystko jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:40
********Gang 18+********
Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)momo1009, Anuśka, Nieukowa, cati, Mona_M, ara, Arienna, Malenq, małaMyszka, Krokodylica, Katjaa, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
choco wrote:Cześć laseczki.
Maniek wielkie gratulacje!!!
Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczamArienna ze mną potestuje.
choco lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć
. Al sikać będę tylko jeśli dzisiejsze badania wyjdą choć trochę bardziej optymistycznie. Coraz bardziej się denerwuję
********Gang 18+********
marnut wrote:Bywa magicznie, to fakt, szczególnie jak wychodzisz o 4.00 rano na balkon na fajkę
. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół
.
Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy.
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)MANIEK lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć
Momo ja też kciukaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:05
momo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
MANIEK wrote:Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.
mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)super
))
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Momo trzymam kciuki za wyniki...a ja się zastanawiam czy rodzicom już mówić,,,nie mam doswiadczenia nie wiem kiedy powinnam im powiedziec czy to nie za wczęśnie. Wiecie mam urodziny 13/12 -30 ste ale sobie prezenta zorganizowałam:)
Marnut fajne widoki ale ja jakoś lubię we wro mieszkać .... u rodziców mam sielsko:)cati, momo1009, Mona_M lubią tę wiadomość
Maniek