X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Mamut - to ja sprzedaję mieszkanie biorę kredy i zostaje Twoją sąsiadką :)
    W Bieszczadach :D? Nie ma sprawy - mieszkanie nade mną do sprzedania: IIp, 4 pokoje, 76m, chyba 220.000 :). Tyle co kawalerka w Wawie ;D.

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, Misia zaprosiłam Cię do przyjaciółek. Wieczorkiem wysłałabym Ci coś na priva jak zaakceptujesz :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • ara Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:
    http://www.codogara.pl/17129/biala-kielbasa-pieczona-piwie/

sprawdzone, polecam :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    dzień dobry!

przepraszam, że takie klimaty z samego rana, ale obiecałam wczoraj Misi i się nie wywiązałam:

Dzień dobry :)
    To mi obiecywałaś :D. Dziękuję ! :)

EDIT
    Kurcze, zrobię bo naprawdę fajnie to wygląda. Mąż bedzie zachwycony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:19

ara lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Aaa, Misia zaprosiłam Cię do przyjaciółek. Wieczorkiem wysłałabym Ci coś na priva jak zaakceptujesz :)
    Zaakceptowałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    dzień dobry!

Dziękuję..ja sobie też zobacze, a co nie mogę? Mogę :)

ara lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Podlasia, tu pierwszy śnieg spada i ostatni topnieje :-( a ja lubię śnieg tylko od 20 grudnia do 20 stycznia. Wole lato, zdecydowanie.

**********************Gang 18+***********************
  • cati Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :D
    Mamutek - wszystko poprawiam i dodaje :) Dzis bedzie nowa lista na fb.

Nieukowa - to bekamy razem :D :D :D

Słyszalam ze w PL snieg???
    momo1009 wrote:
    A gdzie Wy teraz jesteście? W Laponii? :D Bo u mnie ni hu hu śniegu :)
    Pod laponia nawet jednego platka sniegu xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:37

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • ara Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to sory, nie wiem czemu myślałam, że to Misi@ to pewnie przez wczorajsze emocje mi na mózg padło, w każdym razie częstujcie się dziewczyny, smacznego! ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Cati :)
    Możesz mi przy okazji wykreślić dzisiejsze testowanie i wpisać nowy termin na 17.12. W sam raz na tydzień przed Gwiazdką :)

No właśnie, a u Ciebie jak ze śniegiem? Bo z nas wszystkich jesteś chyba najbliżej koła biegunowego :D

EDIT
    Aha, teraz widzę Twój EDIT i już wszystko jasne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:40

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, S ma dziś badania nasienia, trochę się boję, że suplementacja nic nie dała.... trzymajcie kciuki

cati, LaRa, marnut lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.

mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.):)

momo1009, Anuśka, Nieukowa, cati, Mona_M, ara, Arienna, Malenq, małaMyszka, Krokodylica, Katjaa, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć laseczki.
    Maniek wielkie gratulacje!!!
    Mamut a ja się zorientowałam że mnie wykiwałaś, miałaś ze mną testować 16 grudnia, ale Ci wybaczam ;-) Arienna ze mną potestuje.
    Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć :)

choco lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Choco ja zastąpię Mamutka chętnie... Mam termin na 17tego to mogę z Tobą 16tego siknąć :)
    W sumie też mam termin na 16 :). Al sikać będę tylko jeśli dzisiejsze badania wyjdą choć trochę bardziej optymistycznie. Coraz bardziej się denerwuję :/

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Bywa magicznie, to fakt, szczególnie jak wychodzisz o 4.00 rano na balkon na fajkę :D. Mam przed sobą zalesione wzgórze i tam na polanach pasą się sarny i jelenie a cały las "śpiewa" - nie wiem, skąd tu tyle ptaków, masz wrażenie jakby drzewa były nimi obsadzone z góry na dół ;).
    Poza tym to spokojne i dobre dla dzieci miejsce - bezpieczne, z wieloma atrakcjami (korty tenisowe, boiska do gry w kosza, siatkę i siatkę plażową za darmo, nowoczesny basen kryty i odkryty, stoki narciarskie, stadniny koni, szkółki żeglarskie na Solinie, nurkowanie, szybowce - wybierać, przebierać), niech się tu wychowują.
    Ale moje miejsce na ziemi jest gdzie indziej i tylko czekam, aż dzieciaki wyjdą z domu - budujemy się i przeprowadzamy :).
    Gdzie Ty chcesz uciekać z tak pięknego miejsca?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Nieukowa co za buc jeden....ale olać go pracuj sobie w swoim rytmie a on niech żre gruz.

mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.):)
    No to się popłakałam i zjadłam ciacho..to na zdrówka za Wasze dziecię :)

MANIEK lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Eh, S ma dziś badania nasienia, trochę się boję, że suplementacja nic nie dała.... trzymajcie kciuki
    Trzymam kciuki :D

• choco Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Super, chyba że mnie 15 zaleje jak przewiduje OF (a ostatnio się nie myli skubaniec).

Momo ja też kciuka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:05

**********************Gang 18+***********************
  • cati Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:

I sie wzruszylam :D :D :D :D :D super :)))

MANIEK lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo trzymam kciuki za wyniki...a ja się zastanawiam czy rodzicom już mówić,,,nie mam doswiadczenia nie wiem kiedy powinnam im powiedziec czy to nie za wczęśnie. Wiecie mam urodziny 13/12 -30 ste ale sobie prezenta zorganizowałam:)

Marnut fajne widoki ale ja jakoś lubię we wro mieszkać .... u rodziców mam sielsko:)

cati, momo1009, Mona_M lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2976 2977 2978 2979 2980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ