My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane
ja od rana w bieguzus srus itp
teraz siadlam zjesc obiadek a na 16:15 angielski
Pati nawte jesli IUI to uwierz nawet lepiej nie raz wychodzibo wybieraja najlepsze plemniory
cati, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:mąż mój zachwycony...mieliśmy w sierpniu pojechać do rzymu już wszystko jest zaklepane....więc wczoraj zrobiłam smutną minę i mówie mu ; kochanie nie możemy jechać znów do tego rzymu.....a on się tak na mnie patrzy zatroskany i pyta czemu, co się stało??? przecież do sierpnia dużo czasu skąd wiem że nie możemy....no i ja się lekko uśmiechnęłam...i już wiedział....podskoczył z radości uściskał wycałował a potem mówi : o kurwa bo już się zaczynałem bać że coś jest ze mną nie tak....poczym mówi jezu to już się dzieje...niesamowite...ale masz fajne (.)(.)
Jaaaa wzruszyłam się!
MANIEK, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do zmiany avatara, poszukam coś fajnego
a teraz idę robić żurek dla małża
aha zarejestrowałam się do gina na przyszły wtorekchce by ktoś mi powiedział czy po owulacji mam coś brać, nie wiem jakąś lutkę czy innego dupka.... zobaczymy co mi powie
-
Pati Belgia wrote:Anusia pęcherzyki mi nie rosną bo mam za niska wartość hormonów. Jadę tez na rezerwie jajeczek.
Ja wiem że będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:33
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Fajny pomysł ze zmianą awatarka co cykl/miesiąc
Jak przy którymś zaciążę to wtedy uznam go za talizman i np włożę sobie zdjęcie kaczki do portfela na szczęście
ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hej dziewczyny,
Niestety nie udało się. Odebrałam wynik BHCG 0,8 mlU/ml. Od inseminacji bałam się cokolwiek pisać, żeby się nie nakręcać i nie zapeszać i takie tam różne. Nic to nie dało. Od wczoraj mam bóle na @. K***a no nie wierzę. Wszystko było OK. Plemniczki extra, dzień inseminacji idealny ... Nie rozumiem ...
-
bąbel wrote:Hej dziewczyny,
Niestety nie udało się. Odebrałam wynik BHCG 0,8 mlU/ml. Od inseminacji bałam się cokolwiek pisać, żeby się nie nakręcać i nie zapeszać i takie tam różne. Nic to nie dało. Od wczoraj mam bóle na @. K***a no nie wierzę. Wszystko było OK. Plemniczki extra, dzień inseminacji idealny ... Nie rozumiem ...Tulę mocno...
bąbel lubi tę wiadomość