My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Oto co napisała wczoraj
Wnioskuję z życzeń powodzenia, że pożegnała się na dłużej.Muszę chyba z roboty się zwolnić, męża do garów zapędzić a dzieciory do sprzątania, bo zawsze mnie coś ominie i zawsze jest coś o czym nie wiem...
Aha, kupiłam sobie czerwone wino wytrawne na to moje ubogie endometrium. I już wiem że w alkoholizm nie wpadnę.... To wino jest przepaskudneJestem w stanie wypić mniejsze pół lampki dziennie, bo więcej mi nie wchodzi... Nie wiem jak ludzie mogą się tym delektować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:53
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Kurczę chwilę mnie nie ma i nic nie wiem...
Muszę chyba z roboty się zwolnić, męża do garów zapędzić a dzieciory do sprzątania, bo zawsze mnie coś ominie i zawsze jest coś o czym nie wiem...
Aha, kupiłam sobie czerwone wino wytrawne na to moje ubogie endometrium. I już wiem że w alkoholizm nie wpadnę.... To wino jest przepaskudneJestem w stanie wypić mniejsze pół lampki dziennie, bo więcej mi nie wchodzi... Nie wiem jak ludzie mogą się tym delektować
. Aniu - jeszcze orzechy, migdały, ryby, kwas Omega3, magnez i witaminy B6 i B12 i ewentualnie Acard. Bo samo wino to może być mało.
-
Blondik wrote:jestem i podczytuje, do lekarza boję się iść...możecie sobie myśleć co chcecie,ale nie zniosę kolejnych dołujących informacji, przynajmniej w tym tygodniu...
-
nick nieaktualnyhejka:)
ja już PO..........wycięte, przypalone, bez znieczulenia, teraz wzięłam apap i staram się "nie zwariować" bo boli..........ale już po wszystkim.......teraz będę czekać na wynik badania histo..........Anastazjaaa, ara, MANIEK lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Też nie wiem, ale mi pomogło
. Aniu - jeszcze orzechy, migdały, ryby, kwas Omega3, magnez i witaminy B6 i B12 i ewentualnie Acard. Bo samo wino to może być mało.
Dodam jeszcze wit. B6+magnez i ciąża murowana
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:nie zniosę kolejnych dołujących informacji, przynajmniej w tym tygodniu...
kochanie uwierz mi, ja też bardzo pragnę aby TEN tydzień się skończył............. i aby kolejny nie był qrwa taki jak ten............
:* daj sobie czas...
Blondik lubi tę wiadomość