My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik powiedz czy w tym awatarku to Twój psiak?
Mona smutna wiadomość, takie sytuacje niestety dają do myślenia, zwłaszcza jak się jest blisko nich. :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:01
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyBlondik wrote:jestem i podczytuje, do lekarza boję się iść...możecie sobie myśleć co chcecie,ale nie zniosę kolejnych dołujących informacji, przynajmniej w tym tygodniu...
-
Malenq wrote:hejka:)
ja już PO..........wycięte, przypalone, bez znieczulenia, teraz wzięłam apap i staram się "nie zwariować" bo boli..........ale już po wszystkim.......teraz będę czekać na wynik badania histo..........Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ryby wcinam, witaminki mam w zestawie dla staraczek, a oprócz tego witamina D i kwas foliowy
Dodam jeszcze wit. B6+magnez i ciąża murowana
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiem, że na forum było o progesteronie, prolaktynie, estradiolu. Chcę jutro i w sobotę zrobić badania krwi - potwierdźcie mi albo poprawcie - progesteron się robi w 21-23 dc (7-9dpo), prolaktyna obojętnie kiedy, estradiol 3dc, fsh i lh też 3 dc?
-
marnut wrote:Momo - wyniki S jeszcze dziś, czy trzeba czekać?
. Tydzień conajmniej! Ja nie wiem czy oni tam każdego plemnika ważą, mierzą i przepytują z tabliczki mnożenia i preferencji politycznych
Chyba sobie suwak na tą okoliczność ustawię
Będę polować też na naszą specjalistkę od plemników to może mi podpowie czemu to tyle trwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:04
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Słyszałam, że B12 jest równie ważna. A Inofolic bierzesz? To ponoć on tak ładnie rusza jajniki do pracy.
Już czuję prawy jajnik
Oj będzie się działo w tym cyklu
Inofolic mam ale się boję że przesadzę z ilością leków
-
Malenq wrote:hejka:)
ja już PO..........wycięte, przypalone, bez znieczulenia, teraz wzięłam apap i staram się "nie zwariować" bo boli..........ale już po wszystkim.......teraz będę czekać na wynik badania histo..........Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:tak, to mój psiak
Marnutr znam Twoje zdanie, tylko nie wiem czemu tak ostentacyjnie ostro się do mnie wypowiadasz...
nie potrzebna mi kolejna osoba, która mi udowodni,ze jestem do dupy.pa
Nie wiem jak można komuś udowodnić, że jest do dupy, może mnie oświecisz?
Ale nie, nie mam zamiaru tulić Cię do piersi i pisać, że "wszystko będzie dobrze i się ułoży". Powody wyjaśniłam, czytałaś.
Obraziłaś się wczoraj za brak dysputy na temat tego, czy Twoje plamienie jest może owulacją, może początkiem małpy a może jakichś historii po poronieniu. Wyjaśniłam, że żadna z dziewczyn nie czuje się upoważniona do wydawania takich sądów - bez żadnych zrobionych przez Ciebie czy lekarza badań, wyników, danych - wyłącznie na podstawie zabawy "Zgaduj-Zgadula", bo to byłoby niebezpieczne dla Ciebie i Twojego zdrowia. Jeśli się niepokoisz to czas na lekarza. Mało elegancko się pożegnałaś i poszłaś.
Nie wiem więc na co liczyłaś czy liczysz dalej. Na głaskanie po głowie i ocieranie łez?
Czy wyrażenie zrozumienia dla Twojej postawy "boję się, bo krwawię, ale jeszcze bardziej boję się usłyszeć dlaczego krwawię"?cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Od tego mam donga donga
Już czuję prawy jajnik
Oj będzie się działo w tym cyklu
Inofolic mam ale się boję że przesadzę z ilością leków
. Ponoć Inofolic bardzo dobrze na jajniki robi, nie mówiąc o tym, że wiele dziewczyn po takim zestawie zaciążyło
- ja bym brała
.
Momo - tydzień???My tu wszystkie jajo zniesiemy
!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ryby wcinam, witaminki mam w zestawie dla staraczek, a oprócz tego witamina D i kwas foliowy
Dodam jeszcze wit. B6+magnez i ciąża murowana
Anuśka a seks... ?! znowu o najważniejszym zapomniałaś
ps. jakie wino kupujesz? kup sobie kilka z biedronki za 10-20 zł, jakieś może Ci przypasi, ja bardzo lubię, czasem się zdarza, że po jakimś ryj wykręca ale generalnie sporo dobrych można znaleźćMANIEK, momo1009, Mona_M lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Ja brałam i Donga i Inozytol - i mówiąc szczerze nie bardzo wiem, które pomogło
. Ponoć Inofolic bardzo dobrze na jajniki robi, nie mówiąc o tym, że wiele dziewczyn po takim zestawie zaciążyło
- ja bym brała
.
Momo - tydzień???My tu wszystkie jajo zniesiemy
!
Biorę inofolic
Momo nie słuchaj (chyba nie czytaj) Marnuta... damy radę... Poczekamy tu z Tobą
momo1009 lubi tę wiadomość
-
ara wrote:Anuśka a seks... ?! znowu o najważniejszym zapomniałaś
ps. jakie wino kupujesz? kup sobie kilka z biedronki za 10-20 zł, jakieś może Ci przypasi, ja bardzo lubię, czasem się zdarza, że po jakimś ryj wykręca ale generalnie sporo dobrych można znaleźć
Moje ulubione wytrawneBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Mamutku czekać to mało powiedziane
. Tydzień conajmniej! Ja nie wiem czy oni tam każdego plemnika ważą, mierzą i przepytują z tabliczki mnożenia i preferencji politycznych
Chyba sobie suwak na tą okoliczność ustawię
Będę polować też na naszą specjalistkę od plemników to może mi podpowie czemu to tyle trwa
momo oni je obrączkują (jak ptaki), żeby później śledzić ich wędrówki, kumasz?Anuśka, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:Anuśka a seks... ?! znowu o najważniejszym zapomniałaś
ps. jakie wino kupujesz? kup sobie kilka z biedronki za 10-20 zł, jakieś może Ci przypasi, ja bardzo lubię, czasem się zdarza, że po jakimś ryj wykręca ale generalnie sporo dobrych można znaleźć
O fuck... Dobrze że mi przypomniałaś... Idę wyczesać Bożenkę, wygonić pająki i w tym cyklu nawet seks będzie... A co.... Jak szaleć to szaleć
Anastazja na poprawę biorę wino wytrawne i witaminę D i inofolik i kwas foliowy i witB6+magnezWidzę po Twojej @ że też tak jak ja powinnaś popracować nad endo
ara, Anastazjaaa, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość