My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:Ana obadaj sobie inofem (to samo co inofolic, choć inne w smaku - wg mnie lepsze), ja ostatnio płaciłam 65zł za opakowanie 60szt + dyszka za kuriera, najtaniej z tego, co zdążyłam prześledzić w necie
wczoraj i dzisiaj tak mnie w pracy wkurwili, że serce mnie bolimomentami taki mnie ból łapie, że ciężko się oddycha
i weź tu się wyluzuj i zajdź w ciążę... -
marissith wrote:od następnego cyklu tez kupię! kurde jestem coraz bardziej zdesperowana
wczoraj i dzisiaj tak mnie w pracy wkurwili, że serce mnie bolimomentami taki mnie ból łapie, że ciężko się oddycha
i weź tu się wyluzuj i zajdź w ciążę...marissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:od następnego cyklu tez kupię! kurde jestem coraz bardziej zdesperowana
i weź tu się wyluzuj i zajdź w ciążę...
maris kup se ten inofem bądź inofolic, gdzieś czytałam, że on też działa uspokajająco, to co opisujesz to pod nerwobóle mi podchodzi
ja widzę na swoim przykładzie, że faktycznie mnie wycisza (w sensie nerwy)
a btw to oczywiście nieśmiertelne "wyluzuj"marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:maris kup se ten inofem bądź inofolic, gdzieś czytałam, że on też działa uspokajająco, to co opisujesz to pod nerwobóle mi podchodzi
ja widzę na swoim przykładzie, że faktycznie mnie wycisza (w sensie nerwy)
a btw to oczywiście nieśmiertelne "wyluzuj" -
marissith wrote:
trzymaj groszka!
Ana to taki tymczasowy wirtualny groszek, przekazujesz go dalej kolejnej osobie, która rozbije stronę... no chyba, że kolejną znowu Ty rozbijesz
groszki na stałe są przyznawane za robicie jubileuszowych stronAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Marnut, tym komentarzem trafiłaś w mój najgorszy dzien i sie rozkleiłam...
ja już nie wierzę, że się cokowliek poukłada...;( myslałam...ah, sama już nie wiem,co myslalam i na co liczyłam....
dobranoc
Ja rozumiem, że Ci ciężko, ale Kochana - zastanów się dobrze co Ty właściwie robisz?
Dzieje się coś niepokojącego - jak bardzo niepokojącego, może ocenić tylko lekarz. A Ty nie chcesz tego diagnozować czy konsultować, bo się boisz. A nie boisz się, że uda Ci się zajść w kolejną ciążę i (ze względu na jakieś hormonalne zawichrowania) nie daj Bóg, znów ją stracić?
Nie życzę Ci źle - wręcz przeciwnie. Ale głaskanie po głowie Ci tu nie pomoże, dlatego nie głaszczę. Mówię wprost: weź się w garść, jeśli rzeczywiście chcesz się starać o kolejne dziecko i zapewnij mu zdrowy dom w Twoim brzuchu.
Dobranoc.
-
marissith wrote:no kupie se, a to w aptece jest normalnie czy sklepy zielarskie bardziej?
w aptekach, ale pod żadnym pozorem nie idź bezpośrednio do stacjonarnej, obczaj przez neta, zamów z przesyłką ew. z odbiorem osobistym
dostępne też na allegro, ale mi ostatnio bardziej z apteki internetowej się opłacało (bodajże melisa czy jakoś tak)
-
nick nieaktualnyara wrote:w aptekach, ale pod żadnym pozorem nie idź bezpośrednio do stacjonarnej, obczaj przez neta, zamów z przesyłką ew. z odbiorem osobistym
dostępne też na allegro, ale mi ostatnio bardziej z apteki internetowej się opłacało (bodajże melisa czy jakoś tak)tak zrobię!
-
Mari na nerwobole to magnezu dużo lykaj
Maniek rozbawilas mnie tym papierem ścierny..
A u mnie nie ma prądu - czujecie? W całej gminie.. Brak pradu=brak wody.. Zęby umylismy woda mineralna..
Brzuch nadal boli, jutro przejdę się do pediatry? Jak myslicie pomoże mi coś? Niby lekarz.. Sama nie wiem..
Tymek wczoraj niemal płuc nie wykaszlal, dziś mniej i na mokro już.. Dzięki za zainteresowanie Marnut
III ja też uwielbiam wytrawne winko.. Popycha, szkoda że przez najbliższe 2 lata mogę je tylko wachac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:57
-
ara wrote:w aptekach, ale pod żadnym pozorem nie idź bezpośrednio do stacjonarnej, obczaj przez neta, zamów z przesyłką ew. z odbiorem osobistym
dostępne też na allegro, ale mi ostatnio bardziej z apteki internetowej się opłacało (bodajże melisa czy jakoś tak)
I nawet przesyłka chyba za darmo