My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Wiedziałam że zrozumiesz ale ja akurat Lubie za szczerość i bezpośrednioc w tym zaklamanym jak dupa świecie
http://www.youtube.com/watch?v=rbuUmTvpoek -
Blondik piszesz, że nie znoslabyś kolejny raz złych wieści od lekarza. Kochana, w takich chwilach i takim stanie, w jakim obecnie jesteś zazwyczaj problemy są wyolbrzymiane. Do lekarza pójść musisz, bo jeśli faktycznie jest problem (a tu dziewczyny mają rózne doświadczenia i piszą, że tak może być), to lekarz bedzie musiał go wyartykułować. Ale jest też od tego, żeby od razu znaleźć rozwiązanie, a wtedy - z wizją planem naprawczym będzie juz łatwiej.
Najtrudniej zrobic pierwszy krok, więc jeśli nie wyobrażasz sobie zrobić go jutro, to daj sobie 2-3 dni czasu, ale w ciągu tych 2-3 dni choćby skały srały idź do gina.
I koniecznie napisz co i jak bo my się tu naprawdę martwimy co jest :*********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
konwalianka wrote:Mari na nerwobole to magnezu dużo lykaj
Maniek rozbawilas mnie tym papierem ścierny..
A u mnie nie ma prądu - czujecie? W całej gminie.. Brak pradu=brak wody.. Zęby umylismy woda mineralna..
Brzuch nadal boli, jutro przejdę się do pediatry? Jak myslicie pomoże mi coś? Niby lekarz.. Sama nie wiem..
Tymek wczoraj niemal płuc nie wykaszlal, dziś mniej i na mokro już.. Dzięki za zainteresowanie Marnut
III ja też uwielbiam wytrawne winko.. Popycha, szkoda że przez najbliższe 2 lata mogę je tylko wachac..
Konwalianka lepszy taki niż żaden, spróbuj się wybrać. Tymkowi oczywiście dużo zdrówka i siły życzę.
Powiedz mi, czy Wy jesteście teraz w sanatorium i tam wody brak? Bo nie wiem czy mi coś umknęło...
********Gang 18+********
nick nieaktualnyewa81 wrote:Dziewczyny, wiem, że na forum było o progesteronie, prolaktynie, estradiolu. Chcę jutro i w sobotę zrobić badania krwi - potwierdźcie mi albo poprawcie - progesteron się robi w 21-23 dc (7-9dpo), prolaktyna obojętnie kiedy, estradiol 3dc, fsh i lh też 3 dc?
Ponawiam mój post, bardzo Was proszę o odpowiedź. Na pewno któraś z Was miała robione badania hormonalne -
ewa81 wrote:Ponawiam mój post, bardzo Was proszę o odpowiedź. Na pewno któraś z Was miała robione badania hormonalne
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyINOFOLIC piłam cały cykl, zdążyłam CAŁE dwa cykle i pojawiły się II kreseczki..........co jak co, ale JA NADAL wierzę, że "rozbujał mi jajniki"
ewa TAK - dobre dni na badania, ale z prolaktyną pamiętaj, że ona stresu nie lubi, i jedno badanie jej nie wiele mówi.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:21
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Ponawiam mój post, bardzo Was proszę o odpowiedź. Na pewno któraś z Was miała robione badania hormonalne
w 3 dc:
Prolaktyna
LH
FSH
Estradiol
możesz jeszcze TSH, fT3 i fT4 (tarczycowe)
w owulację:
Estradiol
LH
7 dni po owulacji:
Progesteronmomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:ech...no to dupa
mnie tam w szpitalu jak byłam to prl pod obciążeniem robili i też źle wyszła...więc nie brałam do bańki....bo prl by trzeba było kilka razy zrobić w różnych porach dnia, w różnych dniach cyklu i dopiero "fachowe" oko musiałoby spojrzeć....a wiadomo, że to kosztuje i nie każdy gin bierze pod uwagę sugestie pacjentki....
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Ewcia już piszę
w 3 dc:
Prolaktyna
LH
FSH
Estradiol
możesz jeszcze TSH, fT3 i fT4 (tarczycowe)
w owulację:
Estradiol
LH
7 dni po owulacji:
Progesteron
Z góry dziekujemarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie spokojnie, na PRL nie działa taki chwilowy skok strachu, jak przed kłuciem, bo też nie znoszę, a PRL wychodziła mi dobrze (a wcześniej miałam hiperprolaktynemię)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:19