X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    heheheehehhehehehe nie no super.....to jak się rozszalejesz to zapraszam do mnie...też będzie co robić.......

a ja się BOJĘ świąt w tym roku, boję się czy będę w dwupaku, czy na porodówce, boję się sylwestra...........jakoś mnie depresja dopada jak myślę o grudniu 2014 :-/
    Wydaje mi się że będziesz lekko ociężała ale Święta spędzisz jeszcze w domku, gorzej widzę sylwester :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    http://www.inofem.pl/pl/zamow-on-line,10041
    I nawet przesyłka chyba za darmo
    Jakoś drogo ;)
    Hej dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku nio ja "czarno widzę" drugą połowę grudnia..............

MOna bardzo drogo........
    http://www.ceneo.pl/29226225

• choco Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie też już zima. Później wam ja pokarze. Powiedzcie mi, czy te infoliki i inofemy to od 1dc trzeba brać? Bo tak pomyślałam że może kupie, ale zanim dojdzie to pewnie będzie juz ok 7dc.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która mi zrobi śniadanie?
    Dobra sama se zrobię :)
    Mogę pobiadolić? Trzeci dzień boli mnie głowa, i to niestety jednak migrena. Boję się wziąć procha od migreny, no ale wykres mam jaki mam więc może w domu się odważę, a co raz kozie śmierć, bo aż wymiotować mi się chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco inofolic możesz zacząć brać kiedy chcesz......nie ma tu wyznacznika...
    mona ale paracetamol możesz wziąć, chyba że Ci nie pomaga...:-/

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Anuśka - oczytana, ta...we wszystkim co ma w sobie choc najmniejszy element świństwa ;).

A mój syn biega dziś od okna do okna i pokazuje padające płatki śniegu, za każdym razem tak samo zachwycony :D. Za 2 lata Wasze dzieci też tak będą :)!

choco, momo1009, Ania_84, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnutku.......to ja poproszę TEN GŁUPI śnieg dopiero za 2 lata.............

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym brała Mona, w końcu jesteś przed owu, nic Ci się nie stanie.

Choco - Inofolic od dowolnego dnia cyklu, do kiedy chcesz, możesz bez przerwy

choco, Mona_M lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Dzień dobry, u mnie też już zima. Później wam ja pokarze. Powiedzcie mi, czy te infoliki i inofemy to od 1dc trzeba brać? Bo tak pomyślałam że może kupie, ale zanim dojdzie to pewnie będzie juz ok 7dc.
    To możesz brać cały cykl :) Więc jak zaczniesz w 7dc to nic się nie stanie :)

Mona wpadaj do mnie mam naleśniki te grube z syropem klonowym :) Pyyyycha :) A do tego inka z mlekiem :)

Malenq myślisz że już w drugiej połowie grudnia zaczniesz rodzić...??? Nie no za szybko chyba... Przecież termin masz na 11 stycznia....Nie no mam nadzieję że jednak wytrwasz do przyszłego roku :)

choco lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To lecę zamawiać w takim razie :-)

**********************Gang 18+***********************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

Anuśka - oczytana, ta...we wszystkim co ma w sobie choc najmniejszy element świństwa ;).

A mój syn biega dziś od okna do okna i pokazuje padające płatki śniegu, za każdym razem tak samo zachwycony :D. Za 2 lata Wasze dzieci też tak będą :)!
    Bo czytać to trza umieć :P Trzymam Cię za słowo, z tym że za dwa lata... :)

marnut, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku jak dziwne przeczucie mam....i jeszcze kobietki w mojej rodzinie (wszystkie) rodziły 2-3tyg. przed terminem........a u mnie kluseczka rośnie (2200gr w poniedziałek i to po odjęciu marginesu błędu) więc tak........myślę, że to będzie druga połowa grudnia, choć nie ukrywam, że wolałabym chociaż pierwsze dni stycznia....

marnutek jak to Ty obliczałaś datę porodu...
    moja ostatnia @ to 06.04.2014

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Bo czytać to trza umieć :P Trzymam Cię za słowo, z tym że za dwa lata... :)
    Anuśka, jak coś to ja Ci urodzę :D. Chcesz :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku jak dziwne przeczucie mam....i jeszcze kobietki w mojej rodzinie (wszystkie) rodziły 2-3tyg. przed terminem........a u mnie kluseczka rośnie (2200gr w poniedziałek i to po odjęciu marginesu błędu) więc tak........myślę, że to będzie druga połowa grudnia, choć nie ukrywam, że wolałabym chociaż pierwsze dni stycznia....

Wg mnie termin masz na 13.01.2015

06.04.2014 + rok i tydzień = 13.04.2015
    odjąć trzy miesiące 13.01.2015 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:54

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Wg mnie termin masz na 13.01.2015

o to to to i za to BARDZO LUBIĘ....taki termin mi odpowiada:)

momo1009, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Oj kochana to faktycznie Święta pod znakiem zapytania :) Ale najważniejsze żeby zdrowa była :) A badanie masz teraz w sobotę? Koniecznie daj znać jak tam wyszło :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Anuśka, jak coś to ja Ci urodzę :D. Chcesz :)?
    Śmialistycznie :) Jeszcze rok popróbujem a pewnego pięknego dnia ktoś zapuka do Twych drzwi, otworzysz a tam będę ja :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku tak oby do 13.20 wtedy mam wizytę.....;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Choco inofolic możesz zacząć brać kiedy chcesz......nie ma tu wyznacznika...
    mona ale paracetamol możesz wziąć, chyba że Ci nie pomaga...:-/
    Niestety pomagają mi tylko tryptany. Paracetamolu mogę zjeśc całego Tira ;(
    Marlenqa ale jaki maiałabyś super prezent na święta :)
    Ja miałam termin na 9 czerwca, a urodziło sie moje szczęście 1.05. Duże grubiutkie i zdrowe (i wmawiali mi że źle podałam termin @).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:06

‹‹ 2990 2991 2992 2993 2994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ