My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:heheheehehhehehehe nie no super.....to jak się rozszalejesz to zapraszam do mnie...też będzie co robić.......
a ja się BOJĘ świąt w tym roku, boję się czy będę w dwupaku, czy na porodówce, boję się sylwestra...........jakoś mnie depresja dopada jak myślę o grudniu 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, u mnie też już zima. Później wam ja pokarze. Powiedzcie mi, czy te infoliki i inofemy to od 1dc trzeba brać? Bo tak pomyślałam że może kupie, ale zanim dojdzie to pewnie będzie juz ok 7dc.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKtóra mi zrobi śniadanie?
Dobra sama se zrobię
Mogę pobiadolić? Trzeci dzień boli mnie głowa, i to niestety jednak migrena. Boję się wziąć procha od migreny, no ale wykres mam jaki mam więc może w domu się odważę, a co raz kozie śmierć, bo aż wymiotować mi się chce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Anuśka - oczytana, ta...we wszystkim co ma w sobie choc najmniejszy element świństwa.
A mój syn biega dziś od okna do okna i pokazuje padające płatki śniegu, za każdym razem tak samo zachwycony. Za 2 lata Wasze dzieci też tak będą
!
choco, momo1009, Ania_84, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Dzień dobry, u mnie też już zima. Później wam ja pokarze. Powiedzcie mi, czy te infoliki i inofemy to od 1dc trzeba brać? Bo tak pomyślałam że może kupie, ale zanim dojdzie to pewnie będzie juz ok 7dc.
Więc jak zaczniesz w 7dc to nic się nie stanie
Mona wpadaj do mnie mam naleśniki te grube z syropem klonowymPyyyycha
A do tego inka z mlekiem
Malenq myślisz że już w drugiej połowie grudnia zaczniesz rodzić...??? Nie no za szybko chyba... Przecież termin masz na 11 stycznia....Nie no mam nadzieję że jednak wytrwasz do przyszłego rokuchoco lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Anuśka - oczytana, ta...we wszystkim co ma w sobie choc najmniejszy element świństwa.
A mój syn biega dziś od okna do okna i pokazuje padające płatki śniegu, za każdym razem tak samo zachwycony. Za 2 lata Wasze dzieci też tak będą
!
Trzymam Cię za słowo, z tym że za dwa lata...
marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku jak dziwne przeczucie mam....i jeszcze kobietki w mojej rodzinie (wszystkie) rodziły 2-3tyg. przed terminem........a u mnie kluseczka rośnie (2200gr w poniedziałek i to po odjęciu marginesu błędu) więc tak........myślę, że to będzie druga połowa grudnia, choć nie ukrywam, że wolałabym chociaż pierwsze dni stycznia....
marnutek jak to Ty obliczałaś datę porodu...
moja ostatnia @ to 06.04.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Groszku jak dziwne przeczucie mam....i jeszcze kobietki w mojej rodzinie (wszystkie) rodziły 2-3tyg. przed terminem........a u mnie kluseczka rośnie (2200gr w poniedziałek i to po odjęciu marginesu błędu) więc tak........myślę, że to będzie druga połowa grudnia, choć nie ukrywam, że wolałabym chociaż pierwsze dni stycznia....
moja ostatnia @ to 06.04.2014
06.04.2014 + rok i tydzień = 13.04.2015
odjąć trzy miesiące 13.01.2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:54
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Groszku jak dziwne przeczucie mam....i jeszcze kobietki w mojej rodzinie (wszystkie) rodziły 2-3tyg. przed terminem........a u mnie kluseczka rośnie (2200gr w poniedziałek i to po odjęciu marginesu błędu) więc tak........myślę, że to będzie druga połowa grudnia, choć nie ukrywam, że wolałabym chociaż pierwsze dni stycznia....
moja ostatnia @ to 06.04.2014Ale najważniejsze żeby zdrowa była
A badanie masz teraz w sobotę? Koniecznie daj znać jak tam wyszło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Choco inofolic możesz zacząć brać kiedy chcesz......nie ma tu wyznacznika...
mona ale paracetamol możesz wziąć, chyba że Ci nie pomaga...
Marlenqa ale jaki maiałabyś super prezent na święta
Ja miałam termin na 9 czerwca, a urodziło sie moje szczęście 1.05. Duże grubiutkie i zdrowe (i wmawiali mi że źle podałam termin @).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:06