My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy na moim suwaczku wychodzi cd ? tez talk to widzicie ..cos sie pieprzy mi to ovu ;/
wykres mi sie nie uzupelnia.. jak wchodzicie to jest do dnia dzisiejszego wsio widoczne bo ja mam tylko 1 dzieen ;/ -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu ja widzę włącznie z dzisiejszym dniem wszystko:)
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wczesniej mi sie pojawiala dodatkowa koperta mimooiz nie miaalm wiadomosci a teraz wogole mnie nie powiadamia ze lajkujecie czy cos ;/
ale ale nie widzę u ciebie tego napisu "C.D" (ciąg dalszy)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dziewczyny czy na moim suwaczku wychodzi cd ? tez talk to widzicie ..cos sie pieprzy mi to ovu ;/
wykres mi sie nie uzupelnia.. jak wchodzicie to jest do dnia dzisiejszego wsio widoczne bo ja mam tylko 1 dzieen ;/i żadnego CDN nie widzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:58
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cos popierdzieleili ;/
aa dostalam bon 70% na badania za pakiet dla meza a moja odpowiedz bierze udzial w konkursie o sp lub wyjazd w AlpyMalenq, Mona_M, choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ooo brawo Ania, ja to tez ciągle wygrywam. Jak nie,majtki to maszynki do golenia. Najlepsze to ze udziału w tych konkursach nie biorę, a oni dzwonią ze znowu wygrałam. Musze przestać grać w totka, może wtedy wygram
Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Ania_84 wrote:cos popierdzieleili ;/
aa dostalam bon 70% na badania za pakiet dla meza a moja odpowiedz bierze udzial w konkursie o sp lub wyjazd w AlpySzczęście niepojęte
Ania to ja trzymam kciuki żebyście jeszcze sobie w Alpy pojechali
Ja też widzę tempkę z jednego dnia tylko i zaznaczoną @ i notatki o II etapie leczenia, ale zadnego CD
Ania_84, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Malenq termin na 11 stycznia też jest fajny
ja jestem z 11
Koziorożec
Malenq pamiętam moje obawy były identyczne kilka lat temu
A jeszcze propo tego infoliku i infenu jak się zaciazy to przerwać czy brać dalejmałaMyszka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wczesniej mi sie pojawiala dodatkowa koperta mimooiz nie miaalm wiadomosci a teraz wogole mnie nie powiadamia ze lajkujecie czy cos ;/
A tak ogolnie to czesc laseczkiWeeekendzik !!!
Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska .. ja tez w weekend zasiadam na mopa
bedzie czarownic a z swietorkyzskiego na mopie
moj maz mnie torturuje codziennie mi mowi no mikolaj zatwierdzil list wioec to czego chesz przyniesie..
pytam sie a co ??
i ni cholery nie wiem co ja mowilam co cheAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:u mnie gin kazał przerwać picie......
!
A serio - Anastazja, przy II koniec z Inofolikiem, za to wdrożyć wit dla ciężarnych jeśli wola.
Anastazjaaa, Malenq, ara, Mona_M, Nieukowa, małaMyszka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
TESTUJĄCE Z GANGU:
11.
28.11 - Misi@
28.11 - Ara
29.11 - Marissith
29.11 - Anastazjaaa
.
.
12.
01.12 - Smarta
02.12 - Asiula86