My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
CZeść dziewuszki, miłego dnia :*
Jejku choinka, ja się jeszcze nie zabrałam za robienie bombek wstążkowych, a powinnam była miesiąc temu żeby zdażyć
Choinkę kupimym pewnie w okolicach 2 tyg grudnia... jeszcze nie obchodzimy mikołajek (w przyszłym roku już tak) więc nie ma parcia, a dłużej potem drzewko postoi w styczniu.
Macie żywą czy sztuczną? My tylko żywe bo piękne i pachnące
Malenq no będziesz siedzieć jak na szpilkach na przełomie grudnia i stycznia... miejmy nadzieję że urodzisz jednak po nowym roku
Na szczęście w maju i czerwcu nie ma żadnych świąt wielkich, żebym musiała się nimi przejmować w swoim przypadku
Avatarki świąteczne w pełni widzę
Ja chyba nie zmienię bo się boję... te plemniory mi przyniosły szczęście i chcę zeby dalej nade mną czuwały -
Blondik, może czasem lepiej nie wiedzieć. Ale z drugiej strony, czasem jak się wie co to jest to można to wyeliminować a przykład.
Z tego co pamietam, w twoim przyadku to była wada która nie musi wcale się powtórzyć przy kolejnej ciąży, więc głowa do góry. Przebadaj wszytsko co musisz, i myśl pozytywnie. Pozytywne myśli przyciągają pozytywne zdarzenia.Blondik lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Nieukowa wrote:Na szczęście w maju i czerwcu nie ma żadnych świąt wielkich, żebym musiała się nimi przejmować w swoim przypadku
Jak nie ma, a Dzień Matki, Dzień Dziecka, Dzień Ojca, moje urodziny. Same święta.
U mnie przełom maja i czerwca same święta bo oprócz tych wymienionych dochodzą jeszcze imieniny mamy, imieniny siostry, urodziny siostrzenicy i urodziny siostry. Impreza od 24 maja do 23 czerwca dwa razy w tygodniu.
Anastazjaaa, Mona_M, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:narazie ejszcze nie ma "żywych" nigdzie;) jak tylko będą to kupuję
ja zawsze ubieram na poczatku grudnia;) ale często an wigilię już mam lekkko obsechniętą, heh;) (
-
jestem po monitoringu
to 15dc moje jajco ma 22,8 mm
w 13 dc miało 19,7 mm
w 11 dc miało 14,9 mm
chyba za szybko urosło... nie wiem nie znam się. W ogóle jestem w szoku, że prawy jajnik zadziałałno ale jeszcze nie pękł dzisiaj jest jego ostatni moment, jak nie pęknie to go znajdę i sama pęknę hahahhahaha
Lena83, ara, Krokodylica, marissith, MANIEK, Anuśka, Ania_84, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
Wczoraj pojechałam po półki w drodze do pracy.
W pracy rozdawałam bony świąteczne i mnie wszyscy uwielbiali..
Taki dialog sms-owy między mną a Wojciechem:
W: Co robisz kochanie?
Ja: Czuje się kochana bo rozdaje bony
W: Eeee .... Miłość za pieniądze? A półki już masz?
Ja: W samochodzie
W: Rozdajesz miłość za pieniądze w samochodzie.?
Ja: Półki są w samochodzie!!!
Co do działania OF to pisałabym do Was może częściej ale na telefonie od jakiegoś czasu strasznie źle działa mi na telefonie. Po trzy razy pisze jednego posta bo mi się wiesza.małaMyszka, ara, Krokodylica, marnut, Mona_M, MANIEK, Ania_84, Anastazjaaa, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Myszka nie marudzic tylko do roboty !!!!!
małaMyszka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Co do choinki (3 raz pisze tego posta) to zawsze żywa w donicy i potem laduje w ogródku.
Ubieramy kilka dni przed Wigilia i stoi ze 3 tygodnie.małaMyszka lubi tę wiadomość
Lena83 wrote:Myszka nie marudzic tylko do roboty !!!!!
Wieczorem mąż wraca z roboty i ... do roboty!!!Lena83, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:jestem po monitoringu
to 15dc moje jajco ma 22,8 mm
w 13 dc miało 19,7 mm
w 11 dc miało 14,9 mm
chyba za szybko urosło... nie wiem nie znam się. W ogóle jestem w szoku, że prawy jajnik zadziałałno ale jeszcze nie pękł dzisiaj jest jego ostatni moment, jak nie pęknie to go znajdę i sama pęknę hahahhahaha
myszka ja w TYM cyklu uchodowałam 27,5mm jak się uwolnił ...także Ty nie pękaj:)cati, małaMyszka, momo1009, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:myszka ja w TYM cyklu uchodowałam 27,5mm jak się uwolnił ...także Ty nie pękaj:)
? I to pewnie przez przypadek
.
Mona_M, MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ile razy byłaś na monitoringu?
Mona ja mam dość daleko do Lublina, bliżej mam do Łodzi
3 razy -poniedziałek (12,5mm), kolejny poniedziałek (27,5mm), środa - info że owulka była bo był płyn po pęcherzyku duuużo ( 150,00 zł łącznie zapłaciłam)
mamut własnie z małżem się śmialiśmy że jak w takie wielkie jajo plemnior nie trafi to znaczy że cos jest nie tak. mam zdjęcie usg tego gigantamarnut, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek