Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    myszka ja w TYM cyklu uchodowałam 27,5mm jak się uwolnił ...także Ty nie pękaj:)
    Spojrzałam na linijkę i takie prawie jak przepiórcze :)

MANIEK lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Ara - masz wolne, zazdraszczam :). Odpocznij trochę za mnie, co... no chyba ze Ty z tym mopem to tak na poważnie :P

Lenka nie marudź tylko też zmieniaj ;)
    Sms-y zajebjaszcze, facet z poczuciem humoru to jednak skarb :D

cdn..

Oj tam
    Ja się przywiązuje a mój avatar taki adekwatny do sytuacji ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiałam się co oznacza ten skrót ZD ...

Ale mi zimno..strasznie zmarzłam...brrrryyy

A na obiad mam dziś gzik z olejjem lnianym..mniam :)

Już czuje, że mam ślinotok jak o tym myślę...dalej męzusiu wracaj bo nie mogę doczekać się obiadku :D

Ari- ja też w weekend jestem na uczelni i mam dwa zaliczenia a uczyć to mi się za nic nie chce...wole siedzieć na tym forum...dziewczyny uzależniacie !!:D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupi telefon i głupie OF
    Kazda wiadomosc pisze po 5 razy ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    I tak Cię podziwiam. Ja tracę cierpliwość nawet jak pisze na telefonie sms-a dłuzszego niż na 3 słowa :P

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    hehe ja też tak mam..rano jak wpisuje w tel tempke to dostaje szału..kilka krotnie próbuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dziewczyny która mieszka najbliżej Lublina?

202km może być?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze kawałkami bo jak napisze cos długiego i mi wciągnie to sie pochlastam ....

Na L-4 jestem bo miałam 3 dniowa delegacje a kaszel mam temperaturę to mi sie nie chciało.

Ale chyba mam siły zdziałać krokiety i jskis placek
    W gładzi sciany to sie ucieszy jak wroci ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    hehe ja też tak mam..rano jak wpisuje w tel tempke to dostaje szału..kilka krotnie próbuje

Chyba do admina napisze !
    A jaki masz telefon?

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Lena super ze cząstkowe wyniki nie są najgorsze. Hormony można wyregulowac, to mały pikuś..
    Ja odkąd mam Tymka ubieram choinkę na początku grudnia, zresztą u nas święta w rozjazdach, wiec nie ma kiedy się nacieszyć.. W tym roku siła rzeczy choinka pojawi się później, po 10..
    W domu mamy sztuczna, na zewnatrz żywą :)
    Mona a czemu pytasz o Lublin?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• ara Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Ara - masz wolne, zazdraszczam :). Odpocznij trochę za mnie, co... no chyba ze Ty z tym mopem to tak na poważnie :P

no na poważnie :P
    skończyłam po 14, zasiadłam do książki i neta
    fajny taki dzień... miał być wypad do Szwecji ale nie udało nam się ogarnąć więc postanowiłam odpocząć w chacie, co prawda większość dnia spędziłam z mopem no ale i tak fajnie ;)
    obiad by się przydało zrobić ale już mi się nie chce... chyba będą jaja smażone + fasolka szparagowa albo placki ziemniaczane made by bierdronka z cukrem i jogurtem :)
    luby niech zdecyduje jak wróci, czas roboty w obu przypadkach 5 min hehe

momo1009 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena popracujecie nad wynikami i będzie ok :)
    aa mi też OF na tel działa jak chce, masakra - właśnie ostatnio jak odpisywałam na Twojego posta, gdzie pisałaś, że się zbieracie żeby powiedzieć rodzicom i A o problemie, to mi mój elaborat kuźwa wcięło !##@#%asASFAsfjajsfh!! w każdym razie zgadzam się z poradami dziewczyn ;)

• ara Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa do Lublina mam 476km to chyba ze mnie pożytku nie będzie... no chyba, że wygrywa ta, która ma najdalej? :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Ania ja widzę, ale ZD! :D
    Jest wytatuowane na klacie Pana Plemnika :). O to chodziło?
    heheh nie o podpis pod suwaczkiem pokazywal mi sie stary psrzed wizyty czyli cdn ;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi się spać chce...krwawienie było jednodniowe, a raczej dwugodzinne...zobaczymy;)

głowa mnie boli..

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DLACZEGO, PYTAM SIĘ DLACZEGO JA NIC NIE WIEM, ŻE MANIEK W CIĄŻY?!!!!!!!!!!! JAK ?! KIEDY? GDZIE??! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Mam urwanie d...y ale zaglądam...mogę prosić o newsy na fb jak coś się ważnego dzieje??? Proszę tam uprzejmie donosić, please!

Ania_84, Blondik, Nieukowa, Nieukowa, MANIEK, małaMyszka lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • cati Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dziewczyny która mieszka najbliżej Lublina?
    2 249 km :P moze byc ?:P blizej sie nie dalo hihihi :)

ufff cala chata pachnie blyszczy i piszczy xD to ostatnie nie posledzi kurzu mozna palcem grac po ... meblach itd..

choina stoi - a co mi tam , kto mi zabroni ;D

łosoś w piekarniku :)
    mmmm moj ulubiony przepis na lososia uwielbiam go !
    http://www.food2.pl/2014/06/grillowany-osos-z-cytryna-i-granatem.html zamiast bataow uzywam marchewki :) mmm pycha

momo1009, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    DLACZEGO, PYTAM SIĘ DLACZEGO JA NIC NIE WIEM, ŻE MANIEK W CIĄŻY?!!!!!!!!!!! JAK ?! KIEDY? GDZIE??! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Mam urwanie d...y ale zaglądam...mogę prosić o newsy na fb jak coś się ważnego dzieje??? Proszę tam uprzejmie donosić, please!
    Kochana ti sue chyba bazywa sex wspolzycie chyba tak maniek zaszla w cize :-D

momo1009, Lamama, MANIEK lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane.
    Nadrobilam Was :-)
    Choinkę ubiore w tym roku chyba około 15 grudnia. W domu sztuczna a na podwórku żywa i ogromna. Powieszenie na niej lampek to nie lada wyzwanie.
    Sebastian czuje sie dzis lepiej. Temperatura powoli spada i sa większe odstępy. Infekcja idzie w dół i białe krwinki zaczynaja przerastał i dzis mamy juz 800! :-) czekamy jeszcze na wyniki bronchoskopii.
    Dalej nie przetrawialm wiadomości o inseminacji... Chciałam sie zapytać która z Was miała robione badanie drozności jajowodów i jak to wyglądało i czy bolesne?

Malenq trzymam moooocno kciuki za Twoja jutrzejsza wizytę w klinice. Bedzie dobrze.

nick nieaktualny, momo1009, nick nieaktualny, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    2 249 km :P moze byc ?:P blizej sie nie dalo hihihi :)

ufff cala chata pachnie blyszczy i piszczy xD to ostatnie nie posledzi kurzu mozna palcem grac po ... meblach itd..

choina stoi - a co mi tam , kto mi zabroni ;D

łosoś w piekarniku :)
    mmmm moj ulubiony przepis na lososia uwielbiam go !
    http://www.food2.pl/2014/06/grillowany-osos-z-cytryna-i-granatem.html zamiast bataow uzywam marchewki :) mmm pycha
    O matko, Catus daj trochę łososia.

cati lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 2996 2997 2998 2999 3000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ