My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemanko, misiaczki!
Jak tam w piatunio nastroj? U mnie nawet spoko, maz mnie dzis rozczulil zwracajsc sie do mnie w liczbie mnogiej
Pati swietnie ze z bratem w koncu ruszylo! Niech krwinki rosna, byle te dobre!
O hsg nic nie wiem to sie nie wypowiem.
Lena padlam na ten dialog Z smsa. Fajnego masz facecika
Ania jak tam u was postepy? Ty to musisz swojego mega rozpieszczac dlaa plemnikow, uwazaj zeby mu sie pod kopula od tego nie przewrocilo:)
Pozdrawiam was wieczorowo i ide pic krwawa marry (bez wódzitsu) na wzrost zelazaPati Belgia, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Wyobraziłam sobie co to będą za miesiące gdy nasze mamusie zaczną się zgłaszać na porodówkę
Wielka kumulacja zdjęć maleństw ovufriendowych i mega radość! Obyśmy wszystkie były bliżej tego szczęścia niż dalej
Idę wziąć w obroty mojego m, bo znów tyle dni przerwy. Ale co robić.Dziś jest w miarę przyzwoita pora. Miliony spraw wciskają nas wieczorem w prześcieradło. Tylko wiem, że to też nie jest takie złe, bo w ostatnią ciażę zaszłam i wcale się tego nie spodziewałam, w ponad 60 dc także ja już nie męczę mojego m. i jego plemników, bo wiem, że wypoczęty m. i wyspane plemniki mogą więcejcati, Nieukowa, Misi@, Ania_84, Pati Belgia, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama dzieki za gratuacje...
Wieczorową porą się witam ale na krótko, Pati super że brat lepiej,,,i zaciskam kciuki za tą inseminację i badanie...
ide poszaleć po waszych wykresach i się poocieraćmomo1009, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Lamama dzieki za gratuacje...
Wieczorową porą się witam ale na krótko, Pati super że brat lepiej,,,i zaciskam kciuki za tą inseminację i badanie...
ide poszaleć po waszych wykresach i się poocierać!
Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Malenq a o ktorej masz wizyte? Bede kciukowac z calej sily!
Kurcze wczoraj w radiu sluchalam audycji o wczesniakach... z rzeczy ktorych sie mega boje zaraz po chorobie genetycznej jest urodzenie wczesniaka mniejszego niz kilo... masakra ile operacji i powiklan takie maluszki uratowane maja ;(
Znowu sie zaczynam stresic bo w pon o 16 wizyta... uff oby nos i kark trzymaly zdrowe wymiary...
Lamama przewiduje tylko taka opcje, ze my bedziemy sie rozpakowywac a wey wszystkie bedziecie brzuchate w tym czasiewszystkie zusammen!
cati, Lena83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa u Ciebie nie będzie wcześniaka....mówisz w poniedziałek o 16stej ?? to ja kciukać będę
jutro o 13.20..........ale najpierw muszę przeżyć ponad 3h podróż.......
edit: kobietkom z Norwegiihttp://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,16969574,_Nigdy_nie_plakalam_w_poduszke__ze_podjelam_decyzje.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:36
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Lamama dzieki za gratuacje...
ide poszaleć po waszych wykresach i się poocierać
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
choco wrote:Pewnie że się podzielę
Przede wszystkim weź pod uwagę że jesteś w Belgii gdzie jednak służba zdrowia jest na trochę wyższym poziomie. Ja np. nie miałam żadnego znieczulenia czy głupiego jasia.
Ogólnie tak jak piszą dziewczyny, całe badanie trwało max 5-10 minut. Na początku kazali się położyć na brzegu stołu i oprzeć stopami, Tobie pewnie zrobią na "samolocie". Na początek odkażają pochwę, później wkładają wziernik, a następnie wpuszczają kontrast. bolało delikatnie i tylko tak po kilka sekund. Przy moich bólach miesiączkowych to był pikuś. Później wyjmują wziernik dają podpaskę taką poporodową (tu się popisałam, bo majtki zdjęłam już na sali, a badanie było na drugim końcu szpitala, więc musiałam ją sobie ręką trzymać)i koniec. Można troche krwawić kilka dni (ja tylko 2 dni miałam plamienie). Żadnego bólu później nie miałam. Z oddziału wyszłam dwie godziny po badaniu, ale tylko dla tego, że coś z opisem wyniku zwlekali.
Co do bólu w czasie badania to podobno boli bardziej jeśli są właśnie nie drożne. Ogólnie nie ma się czego bać.dzięki
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Podrzuć trochę, bo łazi za mną pół dnia dzisiaj
.
Mona - może wystarczy wziąć Ketonal jak boli głowa, a nie stosować od razu tak drastyczne środki jak pozbycie się głowy?
Patu - super, że z bratem lepiej! A i Wy dacie radę z tą ciążą - tylko jak pisałam Bąbelkowi: nie zawsze pierwsza inseminacja to od razu pełen sukces, jest bardzo dużo dziewczyn, u których zaskoczyło dopiero przy 3 razie, także nie łam się jakby co! Mam nadzieję, że obędzie się bez IUI i zaskoczysz na Święta
.
ale dzięki za radę
marnut lubi tę wiadomość