My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Siemanko, misiaczki!
Jak tam w piatunio nastroj? U mnie nawet spoko, maz mnie dzis rozczulil zwracajsc sie do mnie w liczbie mnogiej
Pati swietnie ze z bratem w koncu ruszylo! Niech krwinki rosna, byle te dobre!
O hsg nic nie wiem to sie nie wypowiem.
Lena padlam na ten dialog Z smsa. Fajnego masz facecika
Ania jak tam u was postepy? Ty to musisz swojego mega rozpieszczac dlaa plemnikow, uwazaj zeby mu sie pod kopula od tego nie przewrocilo:)
Pozdrawiam was wieczorowo i ide pic krwawa marry (bez wódzitsu) na wzrost zelazadopeior jak zobimy jakies badania
tak naprawde to rozpieszczamy sie wzajemnie
ale faktt bardziej zwraca na niego uwage
https://www.youtube.com/watch?v=YKlbJnAGOHQ&index=3&list=RDdnetd83XF6Q
nasza piosneka na chlodne dni:DNieukowa lubi tę wiadomość
-
cati wrote:PAti kochanie
super ze z braciszkiem lepiej
duzo tu dziewczyn trzyma za niego kciuki to nie moze byc inaczej
cati lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Siemanko, misiaczki!
Jak tam w piatunio nastroj? U mnie nawet spoko, maz mnie dzis rozczulil zwracajsc sie do mnie w liczbie mnogiej
Pati swietnie ze z bratem w koncu ruszylo! Niech krwinki rosna, byle te dobre!
O hsg nic nie wiem to sie nie wypowiem.
Lena padlam na ten dialog Z smsa. Fajnego masz facecika
Ania jak tam u was postepy? Ty to musisz swojego mega rozpieszczac dlaa plemnikow, uwazaj zeby mu sie pod kopula od tego nie przewrocilo:)
Pozdrawiam was wieczorowo i ide pic krwawa marry (bez wódzitsu) na wzrost zelaza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati - nie wątpię w Twą cierpliwość
. Ale jak przeczytałam, że dużo dziewczyn myśli, że po IUI to już pewna ciąża, to mi się smutno zrobiło. Jeśli wiesz, że to nie tak, to tym lepiej. Dobranoc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:04
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Pati...mi patomorfolog powiedział, że mam jeść jedno jajko dziennie i nie jest ważne w jakiej postaci. Też mam problem z niedokrwistoscią i niedoborem b12
Misi@ lubi tę wiadomość
-
IUI jest dobrym rozwiazaniem dla wspomaagania ..gdy oprocz tego para stara sie naturalnie.. i toma sens wteyd bo dodatkowo w czasie kiedy wspolzja podane zostaje nasienie wzbogacone jak ja to mwoie
Patu podpytaj sie ou was o mozliwosc IUI metoda EvieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:06
-
marnut wrote:Pati - nie wątpię w Twą cierpliwość
. Ale jak przeczytałam, że dużo dziewczyn myśli, że po IUI to już pewna ciąża, to mi się smutno zrobiło. Jeśli wiesz, że to nie tak, to tym lepiej. Dobranoc!
cati lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:IUI jest dobrym rozwiazaniem dla wspomaagania ..gdy oprocz tego para stara sie naturalnie.. i toma sens wteyd bo dodatkowo w czasie kiedy wspolzja podane zostaje nasienie wzbogacone jak ja to mwoie
Patu podpytaj sie ou was o mozliwosc IUI metoda Evie[/QUOTE
Aniu kochana ja będę wspomagała, coby szanse były większeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:IUI jest dobrym rozwiazaniem dla wspomaagania ..gdy oprocz tego para stara sie naturalnie.. i toma sens wteyd bo dodatkowo w czasie kiedy wspolzja podane zostaje nasienie wzbogacone jak ja to mwoie
Patu podpytaj sie ou was o mozliwosc IUI metoda Evie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pati faszeruje sie domowej roboty sokiem pomidorowym, dla smaku dodaje kapke tabasco, maggi i szczypte cukru. Moge 3 litry takiego wypic tygodniowo
Jem tez morele i sliwki suszone i czesto jem soje- np. dodaje do domowego chleba gotowana albo robie fermentowana, albo zupe na soi. Poki co wyniki mam bardzo dobre, a przez wiele lat mialam niedobory i anemie. Takze mam wrazenie ze taka terapia pomaga -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Pati faszeruje sie domowej roboty sokiem pomidorowym, dla smaku dodaje kapke tabasco, maggi i szczypte cukru. Moge 3 litry takiego wypic tygodniowo
Jem tez morele i sliwki suszone i czesto jem soje- np. dodaje do domowego chleba gotowana albo robie fermentowana, albo zupe na soi. Poki co wyniki mam bardzo dobre, a przez wiele lat mialam niedobory i anemie. Takze mam wrazenie ze taka terapia pomaga -
Pati Belgia wrote:Aniu a co to za metoda?
a w metodze evie jest podany cewnik i taka pompe nie rpeszkadza w niczym mozna chodzic i cyklicznie co jakis czas wpopowuje sie nasienie.
metoda % jest porownywalna do in vitrojesli chodzi o skutecznosc jest to cos miedzy IUI a In vitro
my bedziemy chcieli takie IUi jesli bedziemy korzystac z dawcy .. wteddy zwiekszaja sie sznase -
nick nieaktualny
-
to link o opisu tej metody
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,158Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jaja ok, ale jezeli masz anemie z niedoboru b12 i kw foliowego, ale zelaza jaja maja mniej niz np morele.
To widac po wyniku morfologii czego ci brakuje, jak jest niskie mcv to brak zelaza, jak wysokie, to b12.
Chyba w tym wszystkim najwazniejsza jest roznorodnosczobacz co jest bogate w zelazo i wit i poprobuj co bedziesz najchetniej wcinac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:17