My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:Aniu dziękuje. Zaraz postudiuje a we wtorek spytam gina.
-
Nieukowa wrote:Jaja ok, ale jezeli masz anemie z niedoboru b12 i kw foliowego, ale zelaza jaja nie maja prawie. To widac po wyniku morfologii czego ci brakuje, jak jest niskie mcv to brak zelaza, jak wysokie, to b12.
-
oki kochane ide sie polozyc geba mi sie otwera co rusz
Buziakidobrej nocki
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:A ja słyszalam, że soja powoduje bezplodność zwłaszcza męską...ale widzę, że u Ciebie to się nie sprawdziło ;p
Misia ja akurat zaszlam jak mialam krecka na punkcie soi, jadlam w kosmicznych ilosciach w szczesliwym cykluale nie jestem mezczyzna, a moj maz fanem soi nigdy nie byl
Moze chodzi o to ze ma fitohormony... to ciekawe ze moga byc takie skutki uboczne, mi tam nigdy po soi nawet o 1 dzien cykl nie drgnal wiec chyba jest ok -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Jaja ok, ale jezeli masz anemie z niedoboru b12 i kw foliowego, ale zelaza jaja maja mniej niz np morele.
To widac po wyniku morfologii czego ci brakuje, jak jest niskie mcv to brak zelaza, jak wysokie, to b12.
Chyba w tym wszystkim najwazniejsza jest roznorodnosczobacz co jest bogate w zelazo i wit i poprobuj co bedziesz najchetniej wcinac
-
Hej śpiochy!
Jak tam po wieczornych działaniach sypialnych??
Misia soja negatywnie wpływa na mężczyzn ale na kobiety już ma dobroczynny wpływ.. Dużo na ten temat w necie
Malenq trzymam kciuki za wizytę. Koniecznie odezwij się jak najszybciej
Miłej soboty!Anuśka lubi tę wiadomość
-
I ja się witam
Dziś ciąg dalszy latania po chałupie i ogarniania
A później mam plan ulepić miliony pierogów na jutro
Tak mi się chce pieroga, że już się nie mogę doczekać
Konwalianka u mnie wieczorne działania nie wypaliły po usnęliśmyZa to nadrobiliśmy rano
Malenq ja wiem że wizyta dopiero po 13tej ale już trzymam kciukimomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenqu zaciskam za ciebie i Kosie!
siedze wlasnie na najnudniejszym wykladzie w zyciu
Podyplmowe pelna para ida, ale te wyklady sa meeeeega sucheludzie rozzwiazuja krzyzowki albo sudoku a ja czytam forum
))
Jeszcze 4h i do domu...konwalianka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ale pospalismy z mezem i kotka dopiero teraz sie obudzilismy nie slyszalam budzika a nasza kotka nawet nas nie budzila o 4
Ide cos wszamac
Malenq trzymam kciuki kocica pazurki -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Malenq mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni i będzie dobrze
Anuska no no pierogi pychotka:)
Ania 84 smacznego ja myślę juz o drugim sniadanku
Neukowa rozumiem i wspierał ja mam jutro dwa żal. Zamiast sie uczyć to sprzatam...ostatnio wszystko odpuszczam. No prawie ;p to forum mnie zmieniło :o
Mam nadzieje ze wszyscy czują sie wyśmienicie...miłego leniwego weekendu:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
I ja się witam. Malenqu trzymam kciuki za pozytywne wyniki Kosi.
Biedronka nie stresujące się, trzymam kciuki za egzamin
Brak mi juz kciukow, ale jak któraś jeszcze potrzebuje to zatrudnię męża i psa.
Życzę leniwedniamy dziś jedziemy rozejrzeć się za prezentami.
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************