My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tu dzis spokojnie
Wrocilam ze studiow, zrobilam dwa prania, obiad i prasowanie... teraz czas na relaks
Ania zazdroszcze warsztatu tasiemkowegoja wlasnie zamawiam na alledrogo nowa partie bo ostatnia w tamtym roku zuzylam
Co do porabanych snow to o dziwo mi sie nie zdarzyly jeszcze... albo inaczej, ja zawsze mam porabaane wiec nie zauwazylam odstepstwa od normyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Anuska a wiesz ze ja nigdy nie jadłam z mięsem pierogów.. Jaki skład ma farsz?
Faktycznie cisza tu..A no i jak jest za suchy ten farsz to dodaję trochę rosołu. Łatwy i pyszny
Malenq gdzie jesteś????? Jak wizyta????konwalianka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
a ja wlasnie wpierdzielam czekolade domnowej roboty taki blok czekoladowy
Misi@, justta lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja obieram kurę z rosołu (całą) i mielę maszynką do mięsa, dorzucam marchewkę i pietruszkę też z rosołu, cebulkę zeszkloną na maśle i sól i pieprz do smaku
A no i jak jest za suchy ten farsz to dodaję trochę rosołu. Łatwy i pyszny
Anuska robie podobnie, kurczaka z rosolu do blendera, tylko ja dodaje sol pieprz i ostra papryczke w caloscijest pikantne, szybkie i to jedyna forma gotowanego miesa, ktora moj maz toleruje.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wczoraj napisałam długiego posta do Was i do Ciebie, że trzymam kciuki za dzisiaj ale coś mi go wcięło. Zdenerwowana wyszłam z ovu i postanowiłam wrócić wieczorem...jak zwykle padłam wkurzona do tego na mojego m. Anuśka studnię odkrywaj
Jak go tam wrzucimy, to za szybko nie wyjdzie :-p
Jakoś nam coraz dalej do siebie z roku na rok. Jakieś wypalenie czy co? Czuję się niepotrzebna i olana z góry do dołu.
Zapisałam się na lekcje gitary i dziś już jedna lekcja za nami, bo poszłam na kurs z synem. Oczywiście dużo gorzej zapamiętuję teorię i jakieś dziwne nazwy ale młody będzie mnie szkolił w tym czego zapomnę.
Uff... jak mi będzie źle, będę sobie powtarzać, tercja, pryma, seksta, dis, cis, ais itd. itp. trójdźwięk, basowa, wiolinowa, dury, mole, barynie wiem co jeszcze
Może się wciągnę
Ania_84, konwalianka, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama
nauka gry na gitarze to fajny pomysl moj ostatni wymyslil nakue na saksofonie
ale chyba mu niepozwole bo bedzie mi dmuchal co rusz za uszami
-
Dzień dobry
Dziewczyny, które się tak wczoraj rozpędziły w sprzątaniu może wpadłyby do mnie
Zapewniam spanie i wyżywienie. Oferta zadowoli zwłaszcza osoby lubiące nowe wyzwania, bo jest co sprzątać..
Ania_84, Ciebie biorę za te oczęta kota ze Shreka, nawet nie musisz umieć sprzątać
Wpadłam i wypadam, tym razem na miasto
Malenqa, myślami wciąż z Tobą :*
Trzymajcie się wszystkie, PaAnia_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyMalenq z tego co pamiętam to musiała dojechać dosyc daleko do tego lekarza..więc pewnie dlatego nie ma infocji. Może jeszcze nie dojechała do domu, albo jest bardzo zmeczona.
Ktoś tutaj wspominał o imprezie, a ja nadal nad książkami :p..ech święta nadchoddcie...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja już po wizycie huraganu
Marlenqa - no i jak tam?
Powiem Wam, że po wyjściu tych diabłów tak cicho się w domu zrobiło, że aż mi się płakać chce. Kurcze to nie moje dzieci, a jakoś brakuje mi tego krzyku i śmiechu i nawet tych wojen całej trójki.
Buuuu ja chcę jednak bliźniaki ;(
Ups bym zapomniała.
Mamutku - :* dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:19
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Melanq czekamy ..
dziewczyjny ja tak sie rozpedzilam ze sprzataniem ze nie poznaje swojego biurajeszcze 2 h temu bylo zagracone bo wsio sie do niego zrzucalo a teraz...
pachnie
momo1009 lubi tę wiadomość