My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A powiem Ci że dziwnie było... Byliśmy u sąsiadów i z nimi wszystko spoczko, ale przyjechała jeszcze taka parka, której ja nie znałam i oni byli dziwni. Ona jakoś tak dziwnie tiutiała (bo nie wiem jak to nazwać
) a on całą imprezę pisał smsy pod stołem i myślał że tego nie widać... A na koniec się pokłócili i chcieli jechać autem po kilku głębszych... Bez sensu jacyś ci ludzieć
Ps ja teraz na wykładach teraz tez pisze pod stołem ;pAnuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Malenq a orientujesz sie czy trzeba jezdzic do IHItu do wawy na pobranie krwi czy mozna pobrac jakos w innym labie? Jak to sie odbywa itp? Chce zrobic ale odstrasza mnie ze to skomplikowane badanie chyba jest ;/
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Malenq a orientujesz sie czy trzeba jezdzic do IHItu do wawy na pobranie krwi czy mozna pobrac jakos w innym labie? Jak to sie odbywa itp? Chce zrobic ale odstrasza mnie ze to skomplikowane badanie chyba jest ;/
na samym dole:
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php/przystapdoprogramuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:21
Anuśka lubi tę wiadomość
-
O to fajno, nawet mam do alabu jednego blisko. Zadzwonie albo podjade i dowiem sie co dalej. A ty Malenqu robilas ten konflikt po prostu wysylajac krew prze laboratorium w Bialymstoku? A kserowali karte ciazy? Bo do ihitu trzeba sie z karta zglosic i pidpisac te wszystkie zgody...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane.
Malenq bedzie dobrze. Modlę sie o Twoja kruszynke i o Ciebie.
U nas piękna pogoda. Ja dzis odpoczywam a mój małż prasuje i sprzątapowoli zaczynam sie oswajać sie z myślą o inseminacji. Dobrz, ze jest nadzieja a to najważniejsze
Życzę Wam miłego dnia.cati, Malenq lubią tę wiadomość
-
Pati
i wlasnie o to chodzi !!
tak trzymac ! :*
Malenq, ale ty masz siczny ogród !! tez taki chce !!!
No i dzem dobryokropna noc i ja mialam, koles pietro wyzej imprezke rozkrecil od 3 - do 5 nad ranem
// ale zemszcze sie !! zrobie w sobote andrzejki !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 11:12
Malenq, Pati Belgia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Pati o to chodzi.......aby mieć POZYTYWNE myśli o przyszłości....a małż się trochę postoi przy żelazku.....
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Anastazja, nawet jeśli tempka wysoka przez lutkę, to jeszcze nie znaczy że nic z tego. My tu kciuki trzymamy :*
Malenq pokazałam Twoje zdjęcia mężowi, a on na to, że jedziemy do Ciebie po snieg, bo jemu już się tęskni. U nas szaro buro i ponuro
Wiecie może co słychać u Asiuli? Bo ostatnio chyba nie była w najlepszym nastroju, a potem już jej nie widziałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:27
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo ja też ostatnio myślałam o Asiuli..........
i zapraszam ODDAM śnieg i pomogę również zapakować
teraz mój małż robi kolejny karmnik dla ptaków....zobaczymy co ON znowu wymyślił....
cati nio niedziela w końcu...temu cichutko:)
co dobrego na obiad macie???
konwalia ja widziałam ECHO w wykazie badań w jednej z klinik gdzie prenatalne I trym. robiłam..........ale tak jakoś przeszło mi to obok......w 20tyg. "żyłam połówkowym, że poznam płeć itp."......ech tak czy siak jestem zła na siebie, wiem że to nic nie zmieni, ale jestem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:34
momo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość