My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie po ostatnich porządkach odpoczywają
Na obiad dziś serwuję kurczaka po chińsku z ryżem. Nie ma się czym chwalić bo sos kupny, czyli pewnie nie jest arcyzdrowy, ale bardzo nam smakuje.
Malenq, a tak poza tym jak Ty się czujesz?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
malenq ja wczoraj się wyżywałam kulinarnie więc na obiad mamy do wyboru: rosół, karkówkę z pieczarkami, pieczoną szynkę (wyczesane mięso linkowane kiedyś zdaje się przez nieukową - uwielbiam Cię za ten przepis :*) oraz resztę pieczonego kuraka z wczoraj, na deser jaglankowe brownie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:38
momo1009, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
ara wrote:malenq ja wczoraj się wyżywałam kulinarnie więc na obiad mamy do wyboru: rosół, karkówkę z pieczarkami, pieczoną szynkę (wyczesane mięso linkowane kiedyś zdaje się przez nieukową - uwielbiam Cię za ten przepis :*) oraz resztę pieczonego kuraka z wczoraj, na deser jaglankowe brownie
Wow
Podrzuć ten fajny przepis, też chętnie spróbuję
PS. Przez chwile zastanawiałam się co to jest linkowane mięso, cóż... nie jestem żadnym master chefem więc wcale mnie nie zdziwiło, ze takie jest, tylko to ja sie nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:43
Nieukowa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
http://www.chillibite.pl/2013/07/doskonay-pulled-pork.html
tylko ja jeszcze nie robiłam tego dłużej niż 4h - mój piekarnik działa jak chce niestety ale i tak megaa i robiłam z połowy porcji
cati toż mówię, że do wyboru a nie jedno po drugim
momo chodziło mi, że nieukowa linka tu wrzucałaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:44
-
ara wrote:momo chodziło mi, że nieukowa linka tu wrzucała
Haha, wiem wiem, zaraz się zorientowałam, ale naprawdę takie było moje pierwsze wrażenie.
Przepis wydaje się super, będę robić!
********Gang 18+********
nick nieaktualnyczuję się nawet dobrze - jeżeli mowa o fizycznym aspekcie ciąży...jedynie Kośka - dokazuje - a to boli........jak głaszczę brzuch to głaszczę jej plecki, pupę, kark i potylicę...jak wypina się koło lewej piersi to pupa, jak dostaję kuksańce w prawy bok, to rączki i nóżki, a w mojej prawej pachwinie ma głowę.....
wczoraj lekarka palcem jeździła po brzuchu i pokazywała mi JEJ kręgosłup heheheh
psychicznie staram się podnieść, pierś do przodu i do boju....
a tak bawiłam się w sobotę z moim staruszkiem Ringo (uwielbia łapać śnieżki, przy tym padając na swoją pupę, potem tarza się w śniegu i takie efekty):
mniej więcej przedwczoraj tak wyglądał, a zdjęcie jest zimy 2013/2014
OMG dziewczyny pyszności serwujecie:) ja dzisiaj mam takiego lenia, że chyba na jajecznicy się skończy..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 13:48
momo1009, Anastazjaaa, Misi@, marissith, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ara - powiedz to moim oczom
one to najchetniej by wszystko wtrąbily tylko gorzej ze ostatnio nie wiele moge jesc bo odrazu mdli
MAlenq - ja dzis tez bym tylko w lozku lezala ... a musze obiados zrobicale chyba mielone zrobie to na kilka dni bedzie.
u nas sniegu nie ma ale jest przymrozek wiec i tak bialo wszedzie-6'C
Malenq, Pati Belgia, Misi@, marissith, beszka, Mona_M, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A ja chora.... Boli mnie głowa i wszystkie mięśnie.... Chyba jakiś wirus mnie dopadł
dosc powszechny przypadekcale szczescie szybko mozna go wykryc , niestety zostaje na 9 miesiecy . Ale z tego co mi wiadomo mozna to zakceptowac bo w sumie wiecej plusow niz minusow tak wiec czekamy na diagnoze
Misi@, Anastazjaaa, Giussta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - ciesz ciesz do woli
kazdemu polecam laczenie zlotego i czerwonego.
Wszystkie bombki oraz lancuchy by IKEAchyba nawet choinke tam kupilismy xD
jeszcze brakuje gwiazdki na górze bo wisi u mnie w sypialnilubie jej swiatlo
ale pozniej przeniose ja do salonu na choinke
no - 35 to człowiekowi rzesy zamarzają ... tez tego nie lubie .Malenq lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Ara - powiedz to moim oczom
one to najchetniej by wszystko wtrąbily tylko gorzej ze ostatnio nie wiele moge jesc bo odrazu mdli
MAlenq - ja dzis tez bym tylko w lozku lezala ... a musze obiados zrobicale chyba mielone zrobie to na kilka dni bedzie.
u nas sniegu nie ma ale jest przymrozek wiec i tak bialo wszedzie-6'C
zawsze wszystkie szafki i szafeczki sie sprząta, szafy, schowki, ogród, okna, poprostu od a do z. Teraz troszkę ciężej bedzie, ze względu na to, ze Sebastian chory wiec nawet jak wyjdzie ze szpitala to u mamy większość czasu będę spędzała bo boimy sie go samego zostawiać ale jakoś to ogarne. Potrzeby tylko dobry plan porządków świątecznych
ale tak myśle, ze chyba na 6 grudnia juz choinkę przed domem ustroje. Tak mnie kusi:-)
-
nick nieaktualnyU was śnieg, mróz i choinki a u mnie to
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/94c8cdd3-43e8-48b5-b870-740af9c41e31_zpse7e6c841.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 14:31
Malenq, momo1009, cati, Blondik, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ara fajnie ze ci sie przepis spodobal. ja przezylam osobista tragedie bo nażarlam sie go jak mialam najgorsze mdlosci i mam od tego czasu awersje az mnie cofa jak o nim mysle a to takie dobre
Cati bardzo gustowna choineczka!
Malenqu ale sniegu! a ja tak kocham snieg! Psiak jak widac tezMalenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOficjalnie ogłaszam, że mam pierwszą zachciankę ciążową - pierwszy raz w życiu zjadłam śledzia, ba! sama go kupiłam bo strasznie mi się chciało
No to teraz jeszcze chce dwie kreski w piątek i pozamiatanemomo1009, LaRa, Anastazjaaa, Nieukowa, cati, Misi@, Malenq, Giussta, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość