My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Oficjalnie ogłaszam, że mam pierwszą zachciankę ciążową - pierwszy raz w życiu zjadłam śledzia, ba! sama go kupiłam bo strasznie mi się chciało
No to teraz jeszcze chce dwie kreski w piątek i pozamiatane
W takim razie test to już chyba formalność
marissith lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
hej dziewczynki
Malen bo upisalamsie z tel i nie wiem chyba nie wyszlo ;/
trzymam kciuki i na penwo Kosia bedzie zdrowiutka dziewczynka
ja dopieor siadlam.. caly dzien prawie poza domem .. zrobilismy zakupy ..400 zl poszlo ..ale kupilam duzo rzeczy do domu ..wiec raz na jakis czas niestety takie zakupy pochlaniaja ;/
Michal skonczyl prezent dla siostry
i juz sie nie moze doczekac kiedy go damy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Malenq - cieszę się, jakby o moje chodziło! Skoro dopiero po porodzie planują podłączyć Kostkę pod aparaturę i monitorować pracę serca - nie każą na gwałt szukać lekarza od operacji na noworodkach (tudzież jeszcze w maminych brzuchach) i nie wspomnieli o specjalistycznych szpitalach do opieki noworodkowej - to znaczy, że z Kosią jest dobrze
. A że cc - no ja się nie dziwię, taki poród to nie tylko dla kobiety, ale i dla dziecka wysiłek jak cholera. Dobrze, że Wam go zaoszczędzą
.
Pozdrawiam wszystkie, ja od wczoraj w trybie zombie.
EDIT, bo jeszcze poodpowiadałam na wiadomości pod moim wykresem:
GIUSSTA - UDOSTĘPNIJ WYKRES, bo jak mam Cię czochrać, kobieto???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 19:08
momo1009, Malenq, Giussta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny wróciłam z uczelni szczesliwa..udało się upolować ciezarną i pogłaskać jej brzuszek. Zielona kropka to tylko formalność
Prawda????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 19:49
marissith, Blondik, Malenq, Ania_84, konwalianka, Giussta, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia takie przeziebienie II
a ja dziecwyzny poczulam sie ..staro
własnie wplacilismy po pierwszych wplatach na nasze polisy.. na 35 lat ..Misi@ lubi tę wiadomość
-
No a ja się zabrałam za losowanie
Profesjonalnie podeszłam do sprawy, wrzucę Wam jakąś fotę na fejsa.
S się ze mnie śmieje, że powinnam to nagrać i wyemitować jak stare dobre losowanie lottoAnia_84, Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyBlondik wrote:może bytnio się nakręciłam, ale naoglądałam się dzisiaj wszystkich wykresów i tak się zastanawiam, czemu na moim nie ma nawet tej cholernej przerywanej linii..18-19 dzień...
Aniu ja już dawno temu powtarzałam mjemu mężowi że spierniczałam..no cóż taki urok 30+ ;p
Dobrze, że myślicie o przyszłości... -
Blondik co tY tu gadasz ze nie chcemy
Misia.. wiesz osatnio siedlismy i stwierdzilismy ze musimy sie jakos zabezpieczyc.. no i w przyszlosci dziecko -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:mnie też dopiszcie do tego losowania!!!!
chyba ze mnie juz nie chcecie;(
Dopisuję Cię, tylko wyślij mi swój adres na priva, zebym mogła go wysłać osobie, która Cię wylosuje
A ja nie byłam pewna czy Ty chcesz, bo nie pisałaś wczesniejAnia_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Blondik, w ostatniej chwili
Dopisuję Cię, tylko wyślij mi swój adres na priva, zebym mogła go wysłać osobie, która Cię wylosuje
A ja nie byłam pewna czy Ty chcesz, bo nie pisałaś wczesniej -
Ania_84 wrote:chyba mnie ominelo wysyłanie adresó
Dawaj adres na priva, jesteś dopisana(o ile zgadzasz się z regulaminem dostepnym na stronie FB
)
Co ja z Wami mam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 20:49
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...