My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzepraszam, że skopiuję Wam to co napisałam dla brzuchatek z Gangu z Belly...
ale padam na pyszczek...
ps. CZARNA dobrze zaopatrzony TOPAZ w Siedlcach macie hehehee
"niestety moja niunia ma potwierdzoną bradyarytmię....zostałam poinformowana, że poród prawdopodobnie cc, do tego zabiorą mi ją od razu na kardiologię, bo będą musieli podłączyć na 12h na ktg (czy jakoś tak) - takie echo noworodka, po czym ustalą jak wielka zmiana........bo tylko po porodzie można to orzec, bo już za bardzo zaawansowana ciąża jest - to badanie TRZEBA robić między 18-22tc, wtedy lekarze są wstanie zobaczyć i opisać całe serce, ściany, komory i mogą dostrzec takie zmiany.......
teraz Kosia jest za duża - z resztą dowiedziałam się że prawdopodobnie będzie ponad 4kg, bo teraz ma 2300 więc w niecały tydzień przytyła 100gr....KLUSKA JEDNA...
buziaczki i miłej nocki:)
ps. i jeszcze zemdlałam im na leżance - uprzedzałam, że nie mogę na plecach długo leżeć i nie zdążyłam powiedzieć, że mam "mroczki".....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 22:00
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:przepraszam, że skopiuję Wam to co napisałam dla brzuchatek z Gangu z Belly...
ale padam na pyszczek...
ps. CZARNA dobrze zaopatrzony TOPAZ w Siedlcach macie hehehee
"niestety moja niunia ma potwierdzoną bradyarytmię....zostałam poinformowana, że poród prawdopodobnie cc, do tego zabiorą mi ją od razu na kardiologię, bo będą musieli podłączyć na 12h na ktg (czy jakoś tak) - takie echo noworodka, po czym ustalą jak wielka zmiana........bo tylko po porodzie można to orzec, bo już za bardzo zaawansowana ciąża jest - to badanie TRZEBA robić między 18-22tc, wtedy lekarze są wstanie zobaczyć i opisać całe serce, ściany, komory i mogą dostrzec takie zmiany.......
teraz Kosia jest za duża - z resztą dowiedziałam się że prawdopodobnie będzie ponad 4kg, bo teraz ma 2300 więc w niecały tydzień przytyła 100gr....KLUSKA JEDNA...
buziaczki i miłej nocki:)
ps. i jeszcze zemdlałam im na leżance - uprzedzałam, że nie mogę na plecach długo leżeć i nie zdążyłam powiedzieć, że mam "mroczki".....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq bardzo mocno przytulam i wierzę Kochana że będzie dobrze
. Tak jak pisze Mari, będziecie w dobrych rękach.
Trzymam za Was cały czas kciuki :*
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 22:54
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq to chyba nie jest az taka zła diagnoza, będzie dobrze= grunt to wiedziec co robić
jestem niewyspana i zmęczona, wczoraj u znajomych jadłam zapieknaki i całą noc mnie bolał brzuch...chyba z niewyspania mam taka niska temp.
cokolwiek usuwam z wykresu i tak mi nie wyznacza owulki,wiec sie poddaje;) cykl bezowulacyjny dupa blada;/ -
nick nieaktualnyDzień dobry skarby.........dziękuję WAM MOCNO za kciuki i modlitwy:)
DOBRZE jest wtedy gdy dziecię zdrowe, teraz będzie inaczej....trzeba przestawić myślenie, zmienić palny i być silnym...i przetrzymać małą w brzuszku jak najdłużej...
Konwalia skarbie Tymek miał tam poczuć się lepiej,buziaki :* (ps. ta przychodnia to na przeciwko metra na Ursynowie) dużo, dużo, dużo ZDRÓWKA synkowi...
Blondik u kobiet w sytuacjach normalnych są cykle bezowulacyjne, widocznie u Ciebie szykuje się wszystko na grudzień, tak jak prosisz Mikołaja
Groszku jak tam po imprezie?
Maniuś co tam? dlaczego spać nie możesz?
Anuśka, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq powiem ci, ze szczescie w nieszczesciu, bo wady serca to te najlatwiejsze do leczenia w obecnych czasach i nie zostawiaja sladu.. mam kolezanke w moim wieku, ktora miala wade operowana 28 lat temu, dosc powazna, w latach gdy nie bylo usg ani tak zaawansowanej techniki. Dzis Kaska jest sportowcem, startuje w maratonach, chodzi po gorach i ma kilka pucharow z zawodow plywackich! Takze najgorsze bedzie czekanie do porodu i te kilka dni po... gdy juz wszystko lekarze wyprostuja (o ile bedzie w ogole potrzeba, bo moze jednak bedzie ok!) mala bedzie brykac nawet bardziej niz rowiesnicy.
Witam sie tak w ogole
Duzo mysle za sprawa Malenq, co zrobie na jej miejscu, bo przeciez nie wiem jak bedzie z moim wlasnym dziwciaczkiem, wciaz jestem przed jutrzejszym usg prenatalnym, nie mowiac juz o dalszych badaniach... to w ogole niesamowite, ile rzeczy moze pojsc nie tak i ze mimo to rodza sie zdrowi sprawni ludzie... najpierw poronienia, potem wady genetyczne, potem problemy z rozwojem narzadow, potem niebezpieczenstwa ostatnich tygodni ciazy i porodu, a na koniecl juz po urodzeniu jeszcze choroby genetyczne, wirusy, nowotwory, autyzm itd...Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa, zobaczysz, że po jutrzejszym badaniu będziesz spokojniejsza;)
a tak wogóle uznałam, że miałam owulację, a co;)wrzuciałam spowrotem wszystkie dane i mam system głęboko w ...
własnie gotuję kalafiorek na obiadek;)Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:
Groszku jak tam po imprezie?
A powiem Ci że dziwnie było... Byliśmy u sąsiadów i z nimi wszystko spoczko, ale przyjechała jeszcze taka parka, której ja nie znałam i oni byli dziwni. Ona jakoś tak dziwnie tiutiała (bo nie wiem jak to nazwać) a on całą imprezę pisał smsy pod stołem i myślał że tego nie widać... A na koniec się pokłócili i chcieli jechać autem po kilku głębszych... Bez sensu jacyś ci ludzie
Kochana a czemu musisz Kosię przetrzymywać w brzuszku? Im dłużej tam będzie tym wyjdzie zdrowsza? Ja głupia jestem w tej kwestii, więc wybacz jeśli to jest głupie pytanie
Blondi, u każdej czasem są cykle bezowulacyjne i nic z tym nie zrobimy -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Malenq Tule i mam nadzieje ze wszystko skończy sie dobrze.
Anastazja ladna tempka:) ale zazdroszcze Tobie ze juz niedługo sie fowies trzymam kciuki:)
Ja dzis na uczelni do 18:30...strasznie mi sie chce spać:p
Miłej niedzieli;)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa to wszystko to chyba nazywa się "po prostu życie"....... szybka weryfikacja i "masz nowy plan".... wiem jedno GDYBYM znów była między 18-22tc sama bym poszła i zrobiła ECHO (mimo, że gin prowadzący twierdziłby że jest wszystko ok, bo potem jest za późno na to badanie) - wydałabym tą głupią kasę i wiedziałabym już wtedy "co i jak" , tak samo z konfliktem płytkowym, zrobiłam i nie żałuję (styczniówki prawie wszystkie zrobiły i u jednej z dziewczyn wyszło, ze konflikt jest i to że zrobiła to badanie - uratowało życie jej dziecka - teraz jest pod fachową opieką)....
Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość