My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:jestem po monitoringu
to 15dc moje jajco ma 22,8 mm
w 13 dc miało 19,7 mm
w 11 dc miało 14,9 mm
chyba za szybko urosło... nie wiem nie znam się. W ogóle jestem w szoku, że prawy jajnik zadziałałno ale jeszcze nie pękł dzisiaj jest jego ostatni moment, jak nie pęknie to go znajdę i sama pęknę hahahhahaha
srednio liczy sie wzrost ok 2mm na dobemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:3 razy -poniedziałek (12,5mm), kolejny poniedziałek (27,5mm), środa - info że owulka była bo był płyn po pęcherzyku duuużo ( 150,00 zł łącznie zapłaciłam)
mamut własnie z małżem się śmialiśmy że jak w takie wielkie jajo plemnior nie trafi to znaczy że cos jest nie tak. mam zdjęcie usg tego giganta
Maniuś ale masz fajną owieczkę.
Ale mi się ciśnienie podniosło....... Aż mi ból głowy przeszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:29
MANIEK, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Mona cisnienie skoczylo po jednym watku ??
nie ma co sie wkurzac
a my wlasnie wykupilismy polisy na zycie oraz dodatkowo ubezpieczenie dla meza NWmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mona cisnienie skoczylo po jednym watku ??
nie ma co sie wkurzac
a my wlasnie wykupilismy polisy na zycie oraz dodatkowo ubezpieczenie dla meza NWprzyszła mama:) wrote:o rany przeleciałam troche te wypociny...chyba maja cos z głową jak tak bardzo się łumacza:)
futuremama dostała od nas bidula najwięcej w ciry:):*
nazwały nas flustratkami, Ciebie Monia uwazała jedna cwaniaczka ze byłaś inteligentna teraz juz nie...szok co za GARKOTŁUKI!!!
Niech się tylko pojawią na naszym forum... niech spierdalaja gdzie pieprz rośnie, za wysokie progi do naszego forum:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
MOna co ?? o co mnie prosisz ?
NW dlatego ze maz z racji tego ze jest na czarno a w razie w jakby cos se zlamal czy cu to nie zostaje bez niczego
a polisy juz dawno chcielismy zalozyc
niech sie odkladaw razie w bedzie dla dziecka kiedys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:38
-
nick nieaktualnyO środki na uspokojenie
Ja już prawie ubezpieczyłam nas u mnie w pracy, żeby kase po porodzie dostać. Ale nie zdążyłam, a teraz póki co szkoda mi kasy, jak się uda to się ubezpieczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:40
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:O środki na uspokojenie
wez sie sztachnij walerianaMona_M, marnut lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Co do choinki (3 raz pisze tego posta) to zawsze żywa w donicy i potem laduje w ogródku.
Ubieramy kilka dni przed Wigilia i stoi ze 3 tygodnie.
Czy po luteinie polepszyl ci się śluz? Przepraszam ze tak cię wypytuje ale to mój pierwszy cykl z luteina a wczoraj dostałam mega rozciągliwy śluz, to na pewno nie owulacja wiec może luteina? -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:myslalam ze chodzi ci o to ze wykupilismy ubezpieczenie i polisy
wez sie sztachnij walerianaUbezpieczenie fajna sprawa. Nie mam walerianki
a po środkach uspokajających obóz koncentracyjny i wojna mi sie śni.
Ania_84, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!lpmt/cyz3
piszecie dlaczego dbacie o sowjego faceta i dostajecie bon badania w cenie bonu zamiast 200 zl placicie 60 : PSA, Lipogram, glukoza, proby watrobowe m morfologia, testosteronm TSH Kreatyninam CEA CPR ilosciowy i kwas mocznaowy
Ja już zrobiłam...tzn mąż zrobił
Też już zamówiłam ozdoby na choinkę. Mamy panią w recepcji, ktora cuda szydełkuje
Mona mam nadzieję, że Twój globus, czy tam głowa już tak nie boli...ech rozmowy przeszły pomyślnie...jeszcze mam jedną cięzką przeprawę
-
Mona_M wrote:Hahaha nie
Ubezpieczenie fajna sprawa. Nie mam walerianki
a po środkach uspokajających obóz koncentracyjny i wojna mi sie śni.
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Nieeeee ;( zawsze ktoś chce mnie zabić a ja musze uciekać
zdecydowanie za pozno jjesz
Mona_M, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Lenka a tak z innej beczki,
Czy po luteinie polepszyl ci się śluz? Przepraszam ze tak cię wypytuje ale to mój pierwszy cykl z luteina a wczoraj dostałam mega rozciągliwy śluz, to na pewno nie owulacja wiec może luteina?
Nie pomoge Ci bo brałam te lutke tylko jeden cykl i to ten w którym odpuściłam obserwacje.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
mówię tylko hej
dziś lipa z czasem, jutro jadę na uczelnie , niedziela z małżem więc pojawię się dopiero w poniedziałek
bardzo proszę o prasówkę w poniedziałek bo nie łudzę się że Was nadrobię
oki dobrego i owocnego weekendu :* -
Ara - masz wolne, zazdraszczam
. Odpocznij trochę za mnie, co... no chyba ze Ty z tym mopem to tak na poważnie
Lena83 wrote:Cześć dziewczyny !
Tak zmieniacie te avatary ze sie gubię kto co pisze
Sms-y zajebjaszcze, facet z poczuciem humoru to jednak skarb
cdn..ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania_84 wrote:dziewczyny czy na moim suwaczku wychodzi cd ? tez talk to widzicie ..cos sie pieprzy mi to ovu ;/
Jest wytatuowane na klacie Pana Plemnika. O to chodziło?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Co do doniesień z frontu ....
Markery W ok - uffff
Hormony zle no ale tego sie spodziewaliśmy po USG - ale tez nie ma zupełnej tragedii.
Czekamy na wyniki podiewu.
Pod choinke dostane podobno wyniki generyki bo W poszedł prywatnie.
W tym wszystkim W jest strasznie dzielny - nie mowi mi kiedy na co idzie zebym sie nie steesowala.
Obwieszcza tylko wyniki.momo1009, konwalianka, ara, MANIEK lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.