My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blodnik w czym problem
to przeciez od ciebie zalezy kiedy choinka bedzie stala
dla mnie to za krótko stoi bo patrzcie w PL srednio ubieramy okl. 22 grudnia , swieta mina po sylw... juz sie ja rozbiera
smutne to takie !
Anuska - hahahah cos w tym jesta tak serio to chyba oni tu jakos depresje chca odgonic i swieta to juz sie zaczynaja w polowe listopada , ledwo sie sw.zmarlych skonczylo z juz byly w sklepach wszystkie swiateczne ozdobki na choinke
-
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!lpmt/cyz3
piszecie dlaczego dbacie o sowjego faceta i dostajecie bon badania w cenie bonu zamiast 200 zl placicie 60 : PSA, Lipogram, glukoza, proby watrobowe m morfologia, testosteronm TSH Kreatyninam CEA CPR ilosciowy i kwas mocznaowyara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
narazie ejszcze nie ma "żywych" nigdzie;) jak tylko będą to kupuję
ja zawsze ubieram na poczatku grudnia;) ale często an wigilię już mam lekkko obsechniętą, heh;)
mmay już termin badań kariotypu;( 8 grudnia... ah, boje się...koszt 900zł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 10:59
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:narazie ejszcze nie ma "żywych" nigdzie;) jak tylko będą to kupuję
ja zawsze ubieram na poczatku grudnia;) ale często an wigilię już mam lekkko obsechniętą, heh;)
mmay już termin badań kariotypu;( 8 grudnia... ah, boje się...koszt 900zł... -
Ania_84 wrote:http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!lpmt/cyz3
piszecie dlaczego dbacie o sowjego faceta i dostajecie bon badania w cenie bonu zamiast 200 zl placicie 60 : PSA, Lipogram, glukoza, proby watrobowe m morfologia, testosteronm TSH Kreatyninam CEA CPR ilosciowy i kwas mocznaowy
dzięki Aniu, wypełniłam!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie ubiera się choinkę 24 grudnia, a rozbiera teoretycznie po 6 stycznia lub po wizycie księdza "po kolędzie". W praktyce nikomu się jej nie chce rozbierać więc żartujemy że na Wielkanoc zostanie, aż mama się lituje i sama ją rozbiera.
W tym roku ubieram choinkę z siostrzenicą, mam nadzieję że w przyszłym już pod nadzorem Groszka.Blondik, Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Anastazja, masz cudny wykres;) uciekam do pracy, buziaki
czasami myślę, że lepiej może byłoby nie wiedziec ,jaka była wada u Ali, wtedy byłby mniejszy stres przy kolejnych staraniach...eh;)
buziakiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:U mnie ubiera się choinkę 24 grudnia, a rozbiera teoretycznie po 6 stycznia lub po wizycie księdza "po kolędzie". W praktyce nikomu się jej nie chce rozbierać więc żartujemy że na Wielkanoc zostanie, aż mama się lituje i sama ją rozbiera.
W tym roku ubieram choinkę z siostrzenicą, mam nadzieję że w przyszłym już pod nadzorem Groszka.
Teraz ubieram wcześniej bo chce się ją nacieszyć w moim domu też a ze zawsze w święta jechałam do pl wiec musiałam ubrać wcześniej
Blondik moje wykresy przeważnie są ładne tylko ze i tak kończą się @
Ten cykl juz spisalam na straty, czuje się nie ciążowo wiec kolejny zaczynam z infolikiemchoco lubi tę wiadomość