My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:tak, to mój psiak
Marnutr znam Twoje zdanie, tylko nie wiem czemu tak ostentacyjnie ostro się do mnie wypowiadasz...
nie potrzebna mi kolejna osoba, która mi udowodni,ze jestem do dupy.pa
Blondik... Marnut jest delikatna w wypowiedziach jak papier ścierny (sorry Mamut) ale w ogólnej ocenie niestety ma rację i Ty to wiesz. Na forum tutaj każdy Ci dopinguje ale jak Ty sama też musisz coś od siebie dać. Te plamienia są niepokojące i nie jesteś do dupy tylko się widzę rozklejasz....masz do tego prawo ale podnieś się i walcz cholera bo nikt tego za Ciebie słońce nie zrobi. Jak się raz udało to i kolejny raz się uda
ara, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Anastazjaaa wrote:A ja lubię takie jak ryj wykreca
Moje ulubione wytrawne
a nie no ja też lubię, bardzo lubię wytrawne, moje najulubieńszechoć trzeba przyznać, że skala wykręcania ryja jest różna w grupie wytrawnych
Anuśka, Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:a nie no ja też lubię, bardzo lubię wytrawne, moje najulubieńsze
choć trzeba przyznać, że skala wykręcania ryja jest różna w grupie wytrawnych
Ty też jesteś dziwna
Nie rozumiem jak można coś tak gorzkiego i dziwnego lubić.....Anastazjaaa, Mona_M lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Blondik... Marnut jest delikatna w wypowiedziach jak papier ścierny (sorry Mamut) ale w ogólnej ocenie niestety ma rację i Ty to wiesz. Na forum tutaj każdy Ci dopinguje ale jak Ty sama też musisz coś od siebie dać. Te plamienia są niepokojące i nie jesteś do dupy tylko się widzę rozklejasz....masz do tego prawo ale podnieś się i walcz cholera bo nikt tego za Ciebie słońce nie zrobi. Jak się raz udało to i kolejny raz się uda
buhaha delikatna jak papier ściernyAnastazjaaa, marnut, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Anastazja - właśnie to wszystko co opisywałyśmy jest na poprawę endo - wino wytrawne gronowe, ryby, orzechy, Omega 3, migdały, Acard. Zresztą - wuj Google dopomoże.
Ara - pojechałaś z tym obrączkowaniem!
Blondik - jedynie słuszne podejście.
Anuśka - powinno pomóc. Nie jest tajemnicą, że wiele dziewczyn zaciążyło w pierwszych cyklach takiego zestawu
. Skoro i tak czekacie na wyniki Małżonka, to co Ci szkodzi
?
Momo - a może by ich tak podpłacić w tym laboratorium?
momo1009, cati lubią tę wiadomość
-
ara wrote:ojtam ojtam
To jak już Was wszystkie podsumowałam to teraz idę pająki z Bożenki wygonić i ją wyczesać gdyż kłakami zarosła posępnymiBo ja tu gadu gadu a dzidziol się sam nie zrobi
Buziolki wszystkim fantastycznym laseczkom i miłej nockiMANIEK, ara, momo1009, konwalianka, Arienna lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię wytrawne Anuska pisałam już kiedyś ze trzeba paczec czy butelkowane za grabanica bo inaczej to bleeee. W ksuflandzie są dobre włoskie hiszpańskie i portugalskie do 20 zł będzie dobre.
Ja zamiast inofolic kupiłam inofem - to samo a taniej i lepsze w smakuAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Anastazjaaa wrote:Hm czyli musze jeszcze kupić ten infolic i b6
Ana obadaj sobie inofem (to samo co inofolic, choć inne w smaku - wg mnie lepsze), ja ostatnio płaciłam 65zł za opakowanie 60szt + dyszka za kuriera, najtaniej z tego, co zdążyłam prześledzić w necieAnastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Blondik... Marnut jest delikatna w wypowiedziach jak papier ścierny (sorry Mamut) ale w ogólnej ocenie niestety ma rację i Ty to wiesz. Na forum tutaj każdy Ci dopinguje ale jak Ty sama też musisz coś od siebie dać. Te plamienia są niepokojące i nie jesteś do dupy tylko się widzę rozklejasz....masz do tego prawo ale podnieś się i walcz cholera bo nikt tego za Ciebie słońce nie zrobi. Jak się raz udało to i kolejny raz się uda
Nie ma za co przepraszać. Sama prawda. -
MANIEK wrote:Ja też lubię wytrawne Anuska pisałam już kiedyś ze trzeba paczec czy butelkowane za grabanica bo inaczej to bleeee. W ksuflandzie są dobre włoskie hiszpańskie i portugalskie do 20 zł będzie dobre.
Ja zamiast inofolic kupiłam inofem - to samo a taniej i lepsze w smaku
o widzisz Ana masz dwie identyczne, niezależne opinie nt inofemuAnastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:Ana obadaj sobie inofem (to samo co inofolic, choć inne w smaku - wg mnie lepsze), ja ostatnio płaciłam 65zł za opakowanie 60szt + dyszka za kuriera, najtaniej z tego, co zdążyłam prześledzić w necie
Dzięki za podpowiedź